Zwemtechniekdagen - Sport-Active Nederland

Title
Ga naar de inhoud
Zwemmen
Zwemtechniekdag

Zwemmen is een zeer technische sport. Daarom is het belangrijk om je zwemtechniek regelmatig onder de loep te nemen. Bij de zwemtechniekdagen van Sport-Active Nederland helpen we jou om beter, sneller en vooral efficiënter te zwemmen. Dit doen wij door veel aanwijzingen te geven, uit te leggen waarom je een bepaalde aanpassing in je zwemtechniek moet doen en welke hulpmiddelen en techniekoefeningen goed zijn om uiteindelijk meer uit je zwemmen te halen.

Tijdens een zwemtechniekdag krijg je een training van 90 minuten van zeer ervaren trainers. Zij geven diverse opdrachten, trainingssetjes en techniekoefeningen. Daarnaast word je tijdens deze training gefilmd van zowel boven als onder water, zodat je daarna een complete analyse krijgt van jouw borstcrawl. Deze ontvang je per mail, met daarbij de filmpjes én specifieke opdrachten speciaal voor jou uitgewerkt.
Na de zwemtraining krijg je onder het genot van een drankje en gezonde hapjes, een lezing over de borstcrawltechniek waarbij we dieper ingaan op de zwemstof.
Tijdens deze lezing kun je alle vragen stellen die jij hebt!

Deze dagen zijn ook erg geschikt voor mensen die al eens aan een zwemtechniekdag of zwemtechniekweekend hebben deelgenomen! Je kunt zien hoe jouw techniek is verbeterd en we zullen aan de slag gaan om jouw techniek nog verder te perfectioneren!

Kosten:
€ 29,95

Zwemtechniektraining 90 minuten
Lezing over de borstcrawltechniek
Videoopnames tijdens de zwemtraining
Uitgebreide zwemanalyse met individuele oefeningen na afloop


Datums:
6 oktober 2019 - Woerden
Batensteinbad
Aanvang: 16.00u (19.00u einde)

2 november 2019 - Steenwijk
De Waterwijck
Aanvang: 11.00u ( 14.00u einde)

3 november 2019 - Arnhem
De grote Koppel
Aanvang: 13.00u ( 16.00u einde)

Opgave Zwemtechniekdag Woerden
 Steenwijk
 Arnhem


Terug naar de inhoud