Zwemtechniekdag - Sport-Active Nederland

Title
Ga naar de inhoud
Zwemmen
Zwemtechniekdag

Kosten
€ 50,00
Inclusief:
2 zwemtrainingen met toptrainers
filmopname + analyse van jouw zwemtechniek
uitgebreide lunch
Lezing over borstcrawl techniek

Inschrijving Zwemtechniekdag
 Beginner
 Gemiddelde zwemmer
 Gevorderde zwemmer
 Topsport

 12 mei 2018
 9 juni 2018
 Beide dagen

Verbeter je techniek in 1 dag
Zwemtechniekdag

Op zaterdag 12 mei en 9 juni organiseert Sport-Active Nederland een zwemtechniekdag. Op deze dag krijg jij 2x anderhalf uur zwemtraining waarbij opnames en een zwemanalyse wordt gemaakt. Zo kun jij jouw techniek verbeteren, krijg jij een analyse en tips en trucs om in jouw trainingen toe te passen.

10.00 - 11.30u Zwemtraining 1
In de ochtendtraining gaan we beginnen met het filmen van je slag. Daarna krijg je een zwemtraining waarbij de nadruk ligt op de essentiële punten van de borstcrawl: de trekfase, duwfase en de overhaal. Ook de ademhaling, stand van je hoofd en rotatie in je schouders.

12.00 – 13.00u Lunch
Na de zwemtraining staat er een heerlijk uitgebreide lunch voor je klaar. Heb je speciale wensen ivm een dieet of allergie, kun je dit bij ons aangeven en zullen wij zorgend dat we dit voor je klaar hebben staan.

13.15 – 16.00u Borstcrawl Lezing & Zwemanalyse
Aan de hand van de gemaakte filmbeelden kijken we naar de meest voorkomende ‘fouten’ die worden gemaakt. Deze bespreken we individueel en met de groep. Daarnaast houden we een lezing over de verschillende borstcrawl technieken en wat de voor- en nadelen van deze verschillende technieken zijn.

16.30 – 18.00u Zwemtraining 2
In deze training gaan we de techniek toepassen in een stevige zwemtraining. We zorgen ervoor dat we de tips die we jou hebben gegeven, laten toepassen en je het verschil laten merken. Ook wordt je nogmaals gefilmd zodat je een verschil kunt zien.

Naslag en zwemanalyse
Na afloop ontvang je van ons een zwemanalyse van jouw techniek met daarbij de filmopnames die wij van jouw slag hebben gemaakt. Bij de zwemanalyse krijg je allerlei techniekoefeningen en eventueel trainingen zodat je deze kan toepassen in je eigen trainingen.

Speciale actie:
Om goed te kunnen zien of jouw zwemtechniek beter is geworden, kun je deelnemen aan de twee zwemtechniekdagen die wij aanbieden. Hierdoor krijg je binnen een maand 2x een zwemanalyse.
Deelnemen aan beide dagen kost dan geen € 100,00 maar slechts € 95,00.
Wil je tijdens deze maand een uitgebreid en persoonlijk op maat gemaakt schema krijgen, waarbij je jouw helpen om je techniek tijdens deze maand te verbeteren, kun je dit voor € 19,95 erbij krijgen. Je ontvangt dan 4 weken lang 3x per week een zwemtraining.

Adres:
Zwembad de Waterwijck
Gagelsweg 25, 8331 CB Steenwijk
Aanvang: 09.30u Ontvangst met een kopje koffie of thee.
Terug naar de inhoud