Zwemtechniekdag - Sport-Active Nederland

Title
Ga naar de inhoud
Zwemmen
Zwemtechniekdag

Kosten
€ 29,95
Inclusief:
1 zwemtraining met toptrainers
filmopname + analyse van jouw zwemtechniek
Lezing over borstcrawl techniek

Inschrijving Zwemtechniekdag
 Beginner
 Gemiddelde zwemmer
 Gevorderde zwemmer
 Topsport

 Apeldoorn Donderdag 26 juli 19.00 - 21.30u
 Woerden Zondag 7 okt 15.00 - 17.30u
 Beide dagen


 Ja
Verbeter je techniek in 1 dag
Zwemtechniekdag

Diverse keren per jaar organiseert Sport-Active Nederland een zwemtechniekdag. Op deze dag krijg jij een anderhalf uur durende zwemtraining waarbij opnames en een zwemanalyse wordt gemaakt. Zo kun jij jouw techniek verbeteren, krijg jij een analyse en tips en trucs om in jouw trainingen toe te passen.

Zwemtraining
Tijdens deze zwemtraining gaan we aan de slag met je techniek! We leggen je aan de hand van oefeningen uit hoe je beter, makkelijker en sneller kunt zwemmen! Tevens maken we opnames van jouw zwemtechniek. Nadat we anderhalf uur hebben gezwommen gaan we gelijk de beelden bekijken en analyseren. Tevens geven wij een uitgebreide lezing over de borstcrawltechniek. Hierbij geven we je gelijk al wat tips en trucs. Een uitgebreide analyse krijg je later via mail toegestuurd.

Naslag en zwemanalyse
Na afloop ontvang je van ons een zwemanalyse van jouw techniek met daarbij de filmopnames die wij van jouw slag hebben gemaakt. Bij de zwemanalyse krijg je allerlei techniekoefeningen en eventueel trainingen zodat je deze kan toepassen in je eigen trainingen.

Uniek! Zwemtechniekdag in het Boschbad te Apeldoorn!
Op donderdagavond 26 juli organiseren wij een Zwemtechniekdag van 19.00 tot 21.30u in het openluchtbad Boschbad in Apeldoorn (wellicht bekend onder de oude naam Kristalbad). Dit fantastische en unieke zwembad op een unieke locatie. Na de zwemtraining houden we de analyse en lezing op dit zwembad. Een unieke plek om te zijn tijdens de zonsondergang! Na de training staan er enkele gezonde hapjes en drankjes voor je klaar.

Zwemtechniekdag in Batenstein te Woerden
Op zondagmiddag 7 oktober organieren wij een zwemtechniekdag van 15.00 tot 17.30u in zwembad Batenstein te Woerden. Na de zwemtraining gaan we nabij het zwembad onze lezing en analyse geven. Na de training staan er enkele gezonde hapjes en drankjes voor je klaar.

Speciale actie:
Om goed te kunnen zien of jouw zwemtechniek beter is geworden, kun je deelnemen aan de twee zwemtechniekdagen die wij aanbieden. Hierdoor krijg je binnen een maand 2x een zwemanalyse.
Deelnemen aan beide dagen kost dan geen € 70,00 maar slechts € 65,00.
Wil je tijdens deze periode een uitgebreid en persoonlijk op maat gemaakt schema krijgen, waarbij je jouw helpen om je techniek tijdens deze maand te verbeteren, kun je dit voor € 19,95 per maand erbij krijgen. Je ontvangt dan elke maand 3 zwemtrainingen per week.

Adressen:
Zwembad Boschbad Apeldoorn
Felualaan 29 7313 GM Apeldoorn
Aanvang: 18.30u Ontvangst met een kopje koffie of thee

Zwembad Batenstein Woerden
Van Helvoortlaan 40, 3443 AP Woerden
Aanvang: 14.30u Ontvangst met een kopje koffie of thee
Terug naar de inhoud