Zwemcoach - Sport-Active Nederland

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Trainingen
Zwemtrainingen op maat
Altijd al je zwemtechnieken willen verbeteren? Of heb je begeleiding nodig voor een seizoen? Wil je pieken naar een specifieke wedstrijd of toernooi? Zelfs als je de borstcrawl wilt aanleren, kun je bij Alexander Hulleman terecht.
Alexander Hulleman geeft je de juiste begeleiding om jouw doelen te bereiken. Als Europees Master Kampioen in 2009 en trainer van diverse zwemmers die op het Nationale podium hebben gestaan, heeft hij ruime ervaring en de juiste kwaliteiten in huis om jou te kunnen begeleiden.

Groepstrainingen
Elke maand zijn er diverse groepstrainingen door heel het land. In de maanden juni en juli worden er open water zwemtrainingen gegeven. Daarna worden de zwemtrainingen ook in diverse zwembaden aangeboden. Klik hier voor de open water groepstrainingen.  

Videoanalyses
Wanneer je voor het Gevorderde Pakket of het Topsport Pakket kiest, krijg je ook een keer per maand een videoanalyse. Hierin krijg je een uitgebreide analyse van jouw zwemtechnieken en worden aanwijzingen verwerkt in oefeningen in de daaropvolgende trainingperiode.

Kennismakingsgesprek
Wanneer je je wilt laten begeleiden, krijg je een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. Dit kan op locatie, via skype of per telefoon. In dit gesprek kun je aangeven wat je doelen zijn. Aan de hand van dit gesprek wordt een plan opgesteld.
Aanmelden Zwemtrainingen op maat
 Op locatie
 Via Skyoe
 Via Telefoon
 Geen Voorkeur
 
Zwemmer
Als zwemmer was het open water het terrein waar Alexander Hulleman het beste uit de voeten kon. Echter won hij zijn Europese Master Titel in 2009 in het binnenbad in het Spaanse Cadiz op de 800m vrij. Op datzelfde toernooi won hij nog brons op de 400m vrij en 3km open water.
In Nederland zwom hij steevast in de top 5 en behaalde diverse Nederlandse podiumplekken. In 2012 behaalde hij de tweede plaats in het Nationaal Klassement en in 2014 sloot hij zijn carrière af met een derde plek. 
 
 
IJsselmeer & Kanaal
Diverse keren was Alexander begeleider op een volgboot tijdens de IJsselmeer Marathon/ NK Marathon. In 2009 en 2013 begeleidde hij Bianca de Bruijn naar de overwinning in deze wedstrijd. Tevens begeleidde hij haar in haar geslaagde kanaaloversteek tusse Engeland en Frankrijk. In 2015 begeleidde hij Marije Dirkx in dezelfde poging. Helaas moest zij na 8 uur door een eerder opgelopen schouderblessure de strijd staken.
In 2017 organiseert Alexander de IJsselmeer Challenge waarbij hij bijna 20 deelnemers in de zomermaanden over het IJsselmeer begeleidt.  
 
 
(Club)trainer
In 2010 en 2011 was Alexander clubtrainer bij zwemclub de Kikker. In deze twee jaar promoveerde de club tweemaal een competitie hoger. Daarnaast behaalden een aantal pupillen het podium op de Nationale Kampioenschappen. Naast een club trainde Alexander ook diverse malen individuele zwemmers waaronder Klaas Pit, die momenteel een van de beste jeugdzwemmers op de schoolslag is. 
 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu