Wie zijn wij - Sport-Active Nederland

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Algemeen
ads
Alexander Hulleman
Eigenaar van Sport-Active Nederland

Zwom tot 2014 op hoog niveau. Werd in 2009 Europees Master Kampioen 800m vrij en won op hetzelfde toernooi in het Spaanse Cadiz brons op de 400m vrij en 3km open water. In open water lag ook zijn specialiteit. Alexander zwom in de Nederlandse klassementen steevast in de top 5. Momenteel wielrent hij veel en is soms in de sportschool te vinden.
Vanaf 2010 begeleidt Alexander ook andere sporters in hun doelen en heeft hij oa. Bianca de Bruijn succesvol over het IJsselmeer en Kanaal gebracht. 
Bjorn van Vliet
Kantoor Medewerker
Trainer tijdens trainingskampen

Is werkzaam bij Sport-Active Nederland vanaf 1 september 2017. Gaat mee als trainer op diverse trainingskampen en zit een aantal dagen bij ons op kantoor. Is zelf een fanatiek triatleet en doet in september mee aan het WK in eigen land.

Jitske Visser
Kantoor
Medewerker

Jitske werd in 2016 met haar rolstoelbasketbalteam derde op de Olympische Spelen in Rio.
Bij Sport-Active Nederland zorgt zij ervoor dat alle deelnemers aan trainingskampen, evenementen en trainingen de juiste informatie ontvangen.


Manon Runs
Fly & Run

Zij is dé hardlooptrainster bij onze Fly & Run-trips! Door haar werkervaring als International Trainer zit ze vaak in het buitenland en kent ze alle steden op haar duimpje! Ze traint momenteel voor een ultrarun, maar vindt korte afstanden ook erg leuk om te doen! Ze is één van de crewmembers van de ASICS Frontrunner Team. Tevens blogt ze voor diverse hardloopsites. 
Momenteel revalideert Manon van een vervelende beenbreuk.

Pauline Saeijs
Media Medewerker

Sporten, coachen, reizen, fotografie en schrijven, dat zijn de woorden waar je Pauline mee zou omschrijven.
Zij werkt parttime bij Sport-Active Nederland. Naast haar werkzaamheden bij Sport-Active, studeert ze Psychologie en vult Pauline de rest van haar tijd als coach.
Voor Sport-Active legt ze alles vast op foto en video. Ook schrijft ze artikelen voor het magazine en houdt ze de Social Media kanalen bij.
Fly & Run

Running SightSeeing Food Fun

Een paar dagen trainen op de mooiste plekken van een Europese stad. Dat is Fly and Run. Samen met onze trainer verken je hardlopend de stad. Elke dag gaan we heerlijk eten in de leukste restaurants van de stad. Uiteraard vlieg je naar deze steden toe en verblijf je in een luxe hotel.

www.trainen-voor.nl
Op deze site biedt het bedrijf diverse begeleidingspakketten aan voor duursporters. Daarnaast kunnen mensen zich op deze site aanmelding voor Personal Training. Sport-active Nederland werkt samen met de beste trainers en coaches van Nederland. 

Dwars door Nederland
www.dwarsdoor.eu
Een groeiend sportevenement voor (hard-)lopers en wielrenners. Sport-Active Nederland zet diverse routes uit om sporters een unieke ervaring in een uniek stukje Nederland te geven. In 2017 organiseert Sport-Active ook Dwars door Nederland waarin wielrenners een week lang door heel Nederland rijden.
Zwemoversteken
www.zwemoversteken.nl
Sport-active Nederland begeleidt zwemmers met hun zwemoversteek. Er zijn drie grote oversteken die Sport-Active Nederland begeleidt: IJsselmeeroversteek, Kanaaloversteek & de straat van Gibraltar.
Visie
In 2016 startte Alexander Hulleman Sport-Active Nederland. Hij wil hiermee iedere duursporter in zijn behoefte voorzien op het gebied van trainingen, trainingskampen en evenementen. Omdat een duursport vaak een individuele sport is, wil hij de sporters samen brengen binnen Sport-Active Nederland.
De visie van Sport-Active Nederland is het overdragen van de passie van sport en het professioneel begeleiden van sporters op ieder zijn niveau. Als ex-topsporter en trainer van diverse topsporters wil Alexander ervoor zorgen dat beginnende sporters niet verdwalen in het beschikbare aanbod. Er zijn namelijk veel vragen die sporters hebben en zijn misschien nog wel meer verschillende antwoorden. Ook wil hij (top-)sporters begeleiden in het behalen van hun doelen. 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu