Wie zijn wij - Sport-Active Nederland

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Algemeen
 
ads
Emily Brekelmans

Van oorsprong komt Emily uit de zwemsport maar richt zich sinds vorig jaar volledig op de triathlon. Daardoor is zij de ideale mede-eigenaar van Sport-Active Nederland. Naast het organiseren en voorbereiden van de trainingskampen en evenementen van Sport-Active Nederland gaat zij ook mee als begeleider en trainer op diverse trainingskampen. Zij is gediplomeerd zwemtrainer en in haar vrije tijd geeft ze daarom nog training bij haar eigen vereniging. 
In de triathlon richt ze zich nu vooral nog op de sprintafstanden, maar ze wil in 2018 ook een halve triathlon gaan volbrengen. Haar beste onderdeel is natuurlijk het zwemmen, maar ze maakt grote stappen op de fiets en met hardlopen. Vooral dat laatste komt goed van past omdat ze vaak meegaat met de Fly & Run trips die Sport-Active Nederland maandelijks aanbiedt.
Peter Schulting

Peter is sinds 2017 mede-eigenaar van de Sport-Active Nederland. Hij richt zich vooral op alle onderdelen die het bedrijf aanbiedt voor wielrenners. Zelf rijdt hij voor het continentale team MonkeyTown. In 2017 won hij 6 wedstrijden en 2 eindklassementen waaronder de ronde van Tobago. Ook won hij daar de UCI-wedstrijd op dit eiland. Binnen Sport-Active Nederland begeleidt hij ook wielrenners en andere sporters op elk soort niveau. Daarnaast gaat hij als trainer en begeleider mee op de wielren- en triathlontrainingskampen. Tevens bedacht hij het concept Fiets Food Fun, waarin wielrenners een mooie route rijden om vervolgens aan te schuiven bij een boeren barbecue en via een scherm een finale van een wielrenwedstrijd volgen.
Alexander Hulleman

Alexander richtte in 2016 Sport-Active Nederland op, nadat hij in 2014 was gestopt met zijn carriere als zwemmer. In 2009 behaalde hij zijn grootste succes. Toen werd hij tijdens het EK Masters zwemmen in Cadiz Europees Kampioen op de 800m vrij en haalde hij op datzelfde toernooi brons op de 400m vrij en 3km open water. In Nederland zwom hij steevast in de top 5 van het klassement. 
Sinds hij gestopt is met zijn carrière als zwemmer, zit hij veel op de racefiets. 
Voor Sport-Active Nederland ontwikkelde hij diverse concepten zoals Fly & Run, de all in Trainingskampen op diverse locaties voor wielrenners en triatleten en de Dwars door-reeksen.
Binnen het bedrijf houdt hij zich nu voornamelijk bezig met het ontwikkelen van nieuwe evenementen en concepten. Daarnaast gaat hij vaak als trainer, coach of begeleider mee op alle trainingskampen.
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu