Werkenbij - Sport-Active Nederland

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Algemeen
d
Sport-Active Nederland zoekt Personal Trainers, groepsinstructeurs,conditietrainers & voedingscoaches door heel Nederland.

Jij wordt het gezicht van Sport-Active NL in jouw regio! Dat betekent dat jij verantwoordelijk bent voor de sportactiviteiten die Sport-Active Nederland in jouw regio aanbiedt. Jij ontwikkelt op basis van onze marktonderzoeken de sportactiviteiten en verzorgt deze lessen. Dit kunnen zowel groepstrainingen, small groups-trainingen of personal trainingen zijn. Onze klanten werven we door een reclamecampagne maar de meeste aanmeldingen worden via de site www.trainenvoor.nl van Sport-Active Nederland (vanaf 1 april 2017 online) gegenereerd.
Kortom ambieer jij een functie met enerzijds veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid en anderzijds ook de mogelijkheid terug te vallen op een hecht team van sportcoaches, trainers en managers. Dan is deze functie op jouw sportlijf geschreven!

Ben jij Personal Trainer, groepsinstructeur, conditietrainer of voedingscoach? Of haal jij op korte termijn een diploma in bovenstaande vakgebieden?
En ben jij:
-Zelfstandig
-Een goede motivator
-Commercieel, maar menselijk ingesteld

Heb jij:
-Een eigen visie op trainen
-Een groot verantwoordelijkheidsgevoel
-Ervaring met 1 op 1 trainingen en trainingen in groepsverband
-Affiniteit met duursporten

Wat bieden wij jou?
Sport-Active Nederland is een jong bedrijf met toegewijde mensen met een enorme passie voor sport. Naast de trainingskampen die we in binnen-en buitenland verzorgen en de sportevenementen die we organiseren, bieden wij ook het onderdeel ‘trainen voor’ aan. Jij krijgt de kans om door te groeien in een bedrijf wat volop in ontwikkeling is. Je mening en visie worden graag gehoord. Naast een vast tarief per klant heeft Sport-Active Nederland ook de intentie je in te huren als trainer op onze trainingskampen en/of trainer/coach/begeleider bij diverse evenementen. Kortom een baan waarbij passie voor de sport een must is!

Route tot Sport-Active Nederland-Trainer:

- Sollicitatiebrief + CV sturen naar info@sport-active.nl
- Uitnodiging voor een sollicitatie-/kennismakingsgesprek
- Bespreken van aan te bieden sporten & doelgroepslessen door jou
Starten!

Ben jij enthousiast geworden en is dé baan die je zoekt? Schrijf ons een brief en stuur je CV op via info@sport-active.nl 
Sport-Active Nederland zoekt Communicatie-stagiaire

Sport-Active Nederland is op zoek naar een communicatie-stagiaire voor aankomend seizoen! Wil jij vanaf september 2017 een toffe stage bij een jong en sportief bedrijf, dan is dit je kans!
Taken:
- Onderhouden en updaten van alle Social Media-kanalen van Sport-Active Nederland en aangesloten pagina’s zoals bijv Fly & Run en Zwemoversteken.
- Artikelen schrijven voor het Gratis Sport-Active Magazine wat elk kwartaal uitkomt.
- Beantwoorden van reacties op Social Media & e-mails.
- Het maken van foto’s, video’s en het redigeren daarvan voor website, YouTube & Social Media.

Tevens ga je mee op onze evenementen en trainingskampen naar bijv. Lanzarote, Zuid-Frankrijk of Fly & Run-trips in Europa.
Doe jij een communicatie of multimedia opleiding of volg je de studie journalistiek? En heb jij ervaring in de sport of doe je zelf fanatiek aan een (duur)sport? Dan is dit de leukste stage die je kan bedenken!

Route tot Sport-Active Nederland Stagiaire
- Sollicitatiebrief + CV sturen naar info@sport-active.nl
- Uitnodiging voor een sollicitatie-/kennismakingsgesprek
- Bespreken van stageplan
Starten!

Ben jij enthousiast geworden en is dé stage die je zoekt? Schrijf ons een brief en stuur je CV op via info@sport-active.nl 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu