Trainingskampenzwemmen - Sport-Active Nederland

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Zwemmen
 
 
 
Trainingskampen
Techniek Trainingskamp
In verschillende weekenden in 2018 en 2019 organiseren wij weer het Zwemtechniek Trainingskamp. De focus van dit trainingskamp ligt op het verbeteren van jouw zwemtechnieken én conditie. Tijdens dit weekend volg je een vijftal trainingen waarbij jouw zwemtechnieken worden geanalyseerd en verbeterd. We werken hierbij met toptrainers én (onderwater)camera's zodat we jou de beste tips en aanwijzingen kunnen geven zodat je makkelijker én harder gaat zwemmen.
Open water Trainingskamp
Tijdens het open water trainingskamp leer je omgaan met alle facetten van het open water zwemmen. Je traint op diverse locaties waardoor je altijd in andere omstandigheden traint. De ene training vindt plaats in een meer waar altijd wind staat en golven aanwezig zijn. In een andere training leer je in een parcours zwemmen. Naast dit trainingskamp krijg je een ticket om deel te nemen aan een van de afstanden van de Weerribben Zwemtocht die op de zaterdag van het trainingskamp wordt gehouden.
 
IJsselmeer Trainingskamp
Wil jij trainen in het IJsselmeer? Dat kan van 6 t/m 8 juli 2018. Je verblijft in een luxe appartement nabij het IJsselmeer. Met een bootje varen we elke dag naar onze trainingslocatie en kun je heerlijk trainen in de golven! Tijdens dit trainingsweekend krijg je lezingen en workshops van ervaren zwemmers die al eens het Kanaal of het IJsselmeer hebben over gezwommen. Ook ideaal voor teams die later in het seizoen het IJsselmeer over gaan zwemmen.
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu