Trainingskampenwielrennen - Sport-Active Nederland

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wielrennen
 
 
 
Trainingskampen
Trainingskamp Lanzarote
Trainen op het eiland wat sport ademt! Elke maand zit Sport-Active Nederland met een groep wielrenners op dit Spaanse eiland. Een week of paar dagen fietsen in zomerse temperaturen! Ideaal voor in de winter en als voorbereiding op het nieuwe seizoen. Elke dag maak je een mooie tocht door onder andere de Timanfaya en El Golfo. 
Trainingskamp Gorges du Verdon
In de meivakantie gaan we een week naar de Gorges du Verdon! Lekker trainen rondom het meer. Elke dag kun je een mooie rit fietsen. Zowel met wielrenners als met triatleten zullen deze week in de Verdon trainen. De bergen rondom het meer tikken de 1200m aan, dus dat betekent: klimmen! Op de laatste dag van het trainingskamp kun je de Mont Ventoux beklimmen! 
Trainingskamp De Toscaanse Droom
Laat jouw droom werkelijkheid worden. Zes dagen fietsen in Italiƫ! Wat is er mooier dan dat? Italiƫ ademt wielrennen, zeker in Toscane. De ontelbare prachtige weggetjes die zich slingerend een weg weten te banen door de olijfgaarden en wijnranken. In deze reis wordt goed trainen en lekker eten & drinken met elkaar gecombineerd. En dat op een prachtige locatie met uitzicht over het Toscaanse landschap.
Trainingskamp Calpe
Trainen waar de profs trainen, dat is Calpe. De reden waarom menig profteams hier hun trainingskampen houden is simpel: het weer is goed en de verscheidenheid aan trainingsmogelijkheden is bijna oneindig. We gaan tochten maken over heuvels en bergen. Door de ligging is het ook makkelijk om een relatief vlakke route te rijden.
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu