Trainingskampentriathlon - Sport-Active Nederland

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Triathlon
 
 
 
Trainingskampen
Trainingskamp Lanzarote
Trainen op het eiland wat sport ademt! Elke maand zit Sport-Active Nederland met een groep wielrenners op dit Spaanse eiland. Een week of paar dagen fietsen in zomerse temperaturen! Ideaal voor in de winter en als voorbereiding op het nieuwe seizoen. Elke dag maak je een mooie tocht door onder andere de Timanfaya en El Golfo. 
Trainen op Lanzarote met een prof
In de maand maart kun je ideaal voorbereiden op het nieuwe triathlonseizoen met Sport-Active Nederland. In samenwerking met Bike Sensations en prof-triatleet Diego van Looy organiseren wij een trainingskamp op Lanzarote.
Je kunt kiezen om 1 of 2 weken aan dit trainingskamp deel te nemen. Op 17 maart kun je zelfs nog deelnemen aan de Tri122 Tequise. Hier zijn twee verschillende afstanden 2km zwemmen, 85km fietsen en 20km lopen of 1km zwemmen, 60km fietsen en 10km hardlopen.
Trainingskamp Gorges du Verdon
In de meivakantie gaan we een week naar de Gorges du Verdon! Lekker trainen rondom het meer! Elke dag kun je een mooie rit fietsen. Zowel met wielrenners als met triatleten die ook deze week in de Verdon trainen. De bergen rondom het meer tikken de 1200m aan, dus dat betekent goed klimmen! Op de laatste dag van het trainingskamp kun je de Mont Ventoux beklimmen! 
Open water Trainingskamp
29 juni t/m 1 juli 2018
Tijdens het open water trainingskamp leer je omgaan met alle facetten van het open water zwemmen. Je traint op diverse locaties waardoor je altijd in andere omstandigheden traint. De ene training vindt plaats in een meer waar altijd wind staat en golven aanwezig zijn. In een andere training leer je in een parcours zwemmen. Naast dit trainingskamp krijg je een ticket om deel te nemen aan een van de afstanden van de Weerribben Zwemtocht die op de zaterdag van het trainingskamp wordt gehouden.
Techniek Trainingkamp
16 t/m 18 maart 2018
Van 26 t/m 28 maart 2018 organiseren wij weer het Zwemtechniek Trainingskamp. De focus van dit trainingskamp ligt op het verbeteren van jouw zwemtechnieken én conditie. Tijdens dit weekend volg je een vijftal trainingen waarbij jouw zwemtechnieken worden geanalyseerd en verbeterd. We werken hierbij met toptrainers én (onderwater)camera's zodat we jou de beste tips en aanwijzingen kunnen geven zodat je makkelijker én harder gaat zwemmen.
Le Petit Mas D'Ile
In het hart van Frankrijk verblijft al jaren triatleet Arthur Mekenkamp. Hij is tevens eigenaar van de populaire facebookpagina: triathlonliefhebbers. Samen met Karin Sloof organiseert hij in de week van 19 t/m 26 mei 2018 een triathlon week in Le Peit Mas d'ile. Sport-Active Nederland sluit in deze week aan.
Ideaal voor deze samenwerking is dat triatleten én wielrenners 14 dagen optimaal kunnen trainen in 2 verschillende locaties.
Triathlon Trainingskamp Holten
15 t/m 17 juni 2018
Ons bedrijf zit gevestigd Salland. Daarom organiseren wij dit jaar een trainingskamp nabij ons kantoor. Beklim met ons de bekende beklimmen van de Holterberg, Sallandse Heuvelrug en de Diepe Hel. 
In dit trainingskamp zwemmen we in een zwembad én in het open water. Het hardlopen doen we door Holten en over de Holterberg.
Trainingskamp Turkije (All Inclusive)
Trainen in Turkije is in opkomst. Turkije heeft een overvloed aan luxe hotels, wegen die verlaten en en goed begaanbaar zijn, zowel vlak als bergop en bijna een garantie op perfect fietsweer. Dé ideale combinatie! Je verblijft in een vijf-sterren all-inclusive hotel aan de kust, namelijk het Eftalia hotel, vlak bij Antalya. Doordat het hotel beschikt over zowel een 50 meter binnenband als verschillende buitenzwembaden, kunnen ook triatleten hier perfect trainen. Het hotel is in de wintermaanden speciaal geopend voor wielrenners, triatleten & mountainbikers die hier komen om hun vorm aan te scherpen!
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu