Trainingskampen - Sport-Active Nederland

Title
Ga naar de inhoud
Zwemmen
Zwemtrainingskamp
Verbeter je zwemtechniek
Drie dagen trainen op je techniek: Dat is het zwemweekend 'Verbeter je techniek'. Tijdens dit trainingskamp krijg je training van diverse toptrainers én krijg je een video-analyse van jouw zwemtechniek. De trainingen zijn voor ieder niveau geschikt omdat wij de groepen zo indelen, dat iedereen op het juiste niveau traint. Je verblijft in een luxe Toscaanse villa, welke van alle gemakken is voorzien. Dit trainingskamp is op basis van vol pension.
Datums: 12 t/m 14 oktober 2018, 30 nov t/m 2 dec 2018 & 25 t/m 27 januari 2019
Locatie: Zwembad de Waterwijck te Steenwijk, Residencee de Eese te Steenwijk/de Bult

Prijs:  
€ 199,00

d
Zwemtrainingskamp
Verbeter je zwemtechniek
Afgelopen 2 jaar kon je al je techniek bijschaven in onze trainingsweekenden, maar nu gaan we dit ook doen in de Spaanse zon!
 
Van 16 oktober t/m 20 oktober 2018 kun je met ons je zwemtechniek bijschaven, je conditie vergroten en je open water skills verbeteren! Een compleet zwemtrainingskamp inclusief een zwemanalyse, een super luxe Olympisch 50meter bad en de Atlantische oceaan. Je verblijft in het Occidental Lanzarote Mar. In dit 4 sterren hotel staat elke morgen een ontbijt een en een heerlijk dinerbuffet voor je klaar.

Datums: 16 t/m 20 oktober 2018
Locatie: Lanzarote, Occidental Hotel Mar

Prijs:  
€ 599,00

d
Zwemtrainingskamp
Open water Zwemmen de Weerribben
Tijdens dit trainingskamp leer je alle in alle facetten van zwemmen in open water.Tijdens dit trainingskamp leer je de verschillen en zorgen we ervoor dat je alle tips en trucs leert om beter in open water te zwemmen. Ook maak je een exclusieve zwemtocht door Natuurpark de Weerribben op zaterdagavond.
Je verblijft dit weekend in een luxe villa wat van alle gemakken is voorzien. Dit trainingskamp is op basis van vol pension.
Datums: 21 t/m 23 juni 2019
Locatie: De Weerribben, Steenwijk

Prijs:  
€ 199,00

d
Zwemtrainingskamp
Trainen in het IJsselmeer
Wil jij trainen in het IJsselmeer? Dat kan van 5 t/m 7 juli 2019. Je verblijft in een luxe appartement nabij het IJsselmeer. Met een bootje varen we elke dag naar onze trainingslocatie en kun je heerlijk trainen in de golven! Tijdens dit trainingsweekend krijg je lezingen en workshops van ervaren zwemmers die al eens het Kanaal of het IJsselmeer hebben over gezwommen. Ook ideaal voor teams die later in het seizoen het IJsselmeer over gaan zwemmen. Op zondag zwemmen we het IJsselmeer over in estafettevorm!
Datums: 5 t/m 7 juli 2019
Locatie: Jachthaven Roggebroek, Stavoren

Prijs:  
€ 229,00

Terug naar de inhoud