Trainingskampen - Sport-Active Nederland

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Trainingskampen
Lanzarote - Spanje
Verleng de wielrenzomer!
7 nov t/m 11 nov

Ook dit jaar gaat Sport-Active Nederland weer naar Lanzarote! Hét eiland waar je een paar dagen heerlijk kan vertoeven op de fiets. We trappen dit seizoen af met een 5 daagse wielrentrip over het eiland. Elke dag maken we een mooie tocht over het heuvelachtige eiland en komen we met ons eigen pelotonopr de mooiste plekken van het eiland! Je verblijft in een luxe villa met privézwembad en elke dag staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar om je optimaal voor te bereiden op een mooie tocht. Lunchen doen we halverwege de trip. Terwijl jij na afloop het zwembad induikt of op een bedje in de zon bijkomt, staat een privékok in de keuken en maakt de heerlijkste gerechten voor je klaar!
Trainingsweek Lanzarote
Wielrennen, Triathlon & Hardlopen
vanaf nov 2017 tot mrt 2018
Vanaf € 370,00

Vijf of zeven dagen heerlijk fietsen op sporteiland Lanzarote! Dat kan vanaf november 2017 weer maandelijks bij Sport-Active Nederland. Je verblijft in een luxe villa of hotel op basis van half pension. Onze trainingsweken zijn altijd inclusief vlucht en vlucht. Op deze trainingsweek nemen we je mee naar de mooiste plekken van het eiland. Natuurlijk zoeken we de bergen op en zul je tot 600m hoogte klimmen! Het is mogelijk om een fiets te huren, maar je kunt ook je eigen fiets meenemen. 
Multi Trainingskamp
Du Verdon - Frankrijk
27 april t/m 3 mei 2018
Vanaf € 389,00 

Trainen bij het blauwe meer! Dat is trainingskamp Du Verdon. Op dit multi trainingskamp kunnen zowel hardlopers, wielrenners en zwemmers een week lang onder perfecte omstandigheden trainen. Uiteraard is dit trainingskamp ook uitermate geschikt voor triatleten. 
Open Water Zwemweekend
29 juni tot 1 juli 2018
Voor € 209,00

Alle facetten van open water zwemmen komen in dit trainingskamp aanbod. Elke training vindt ergens anders plaats waardoor je echt leert zwemmen in diverse wateren. Tijdens de trainingen krijg je tips en trucs. Je verblijft in een luxe villa waar een privékok jouw maaltijden voor je klaar maakt. Tevens krijg je wanneer je dit trainingskamp boekt een startbewijs voor De Weerribben zwemtocht op zaterdag 30 juni 2018. 
IJsselmeer weekend
6 t/m 8 juli 2018
Voor € 229,00

Alle facetten van open water zwemmen in het IJsselmeer komen in dit trainingskamp aanbod.  Tijdens de trainingen krijg je tips en trucs. Je verblijft in een luxe villa aan het water waar een privékok jouw maaltijden voor je klaar maakt. Naast de trainingen krijg je ook een lezing over de verschillende oversteken én een workshop sportvoeding tijdens de zwemtocht. 

Evenementen

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu