Trainingskampen - Sport-Active Nederland

Title
Ga naar de inhoud
Triathlon
Triathlontrainingskamp
Lanzarote - Trainen in de zon
Trainen op het eiland wat sport ademt! Elke maand zit Sport-Active Nederland met een groep triatleten op dit Spaanse eiland. We maken goede trainingsrondjes op de racefiets. We bezoeken Natuurpark Timanfaya, beklimmen de Tabayesco, Mirador del Rio en de Femes en trainen in het 50m bad van het Occidental hotel in Costa Tequise. De hardlooptrainingen doen we langs de boulevard van dit fantastische sporteiland.

Datums: 23 t/m 30 oktober 2018, 4 t/m 11 december 2018, 5 t/m 12 februari 2019 & 5 t/m 12 maart 2019

Prijs:  
€ 599,00

d
Triathlontrainingskamp
Gorges Du Verdon - Zuid Frankrijk
In de meivakantie gaan we een week naar de Gorges du Verdon! Lekker trainen rondom het meer! Elke dag kun je een mooie rit fietsen, zwemmen in het heldere blauwe water en rennen over de uitgestrekte oevers van het meer. De bergen rondom het meer tikken de 1100m aan, dus dat betekent goed klimmen! Op de laatste dag van het trainingskamp kun je de Mont Ventoux beklimmen! Ook organiseren we zoals elk jaar een zwemtocht van 3km en 6km door de kloof.

Datums: 27 april - 3 mei 2019
Locatie: Aiguines, Zuid Frankrijk

Prijs:  
€ 499,00

d
Triathlontrainingskamp
Holten - Nederland
Ons bedrijf kent zijn roets in Salland. Daarom organiseren wij dit jaar een trainingskamp nabij ons kantoor. Beklim met ons de bekende beklimmen van de Holterberg, Sallandse Heuvelrug en de Diepe Hel.
In dit trainingskamp zwemmen we in een zwembad én in het open water. Het hardlopen doen we door Holten en over de Holterberg.

Datums: 15 t/m 17 juni 2018
Locatie: Holten, Nederland

Prijs:  
€ 199,00

Terug naar de inhoud