Trainingskampen - Sport-Active Nederland

Title
Ga naar de inhoud
Wielrennen
Wielrentrainingskamp
Lanzarote - Trainen in de zon
Trainen op het eiland wat sport ademt! Elke maand zit Sport-Active Nederland met een groep wielrenners op dit Spaanse eiland. Een week of paar dagen fietsen in zomerse temperaturen! Ideaal voor in de winter en als voorbereiding op het nieuwe seizoen. Elke dag maak je een mooie tocht door onder andere de Timanfaya en El Golfo. Dit trainingskamp is inclusief vliegtickets, verblijf in luxe villa op basis van half pension.

Datums: 16 t/m 20 oktober 2018, 13 t/m 17 november 2018, 8 t/m 12 januari 2018, 5 t/m 9 maart 2018

Prijs:  
€ 499,00

d
Wielrenvakantie
Ontdek Malaga, Spanje
Ontdek het Spaanse Malaga en het bergachtige landschap achter deze fantastische stad. Tijdens deze week fiets je elke dag een mooie tocht rondom dit schitterende gebied. Je verblijft in een luxe villa wat van alle gemakken is voorzien. Elke morgen staat er een uitgebreid ontbijt voor je klaar en elke avond worden de lekkerste gerechten voor je gekookt. Deze trip is inclusief vliegtickets.

Datums: 4 t/m 9 november 2018
Locatie: Malaga, Spanje

Prijs:  
€ 599,00

d
Wielrentrainingsweekend
Luxemburg - Vliegen over de heuvels
Op nog geen 3 uur rijden van huis kun je heerlijk trainen in een fantastische omgeving. Sport-Active Nederland organiseeet van 12 t/m 14 april 2019 een trainingsweekend in het Duits/Luxemburgs gedeelte van de Eifel. Je verblijft in een goed hotel, maakt mooie trainingsritten in een heuvelachtig landschap en elke dag staat er een goed ontbijt en bij terugkomst in het hotel staat er een goed diner voor je klaar.

Datums: 12 t/m 14 april 2019
Locatie: Echternach, Luxemburg

Prijs:  
€ 239,00

Terug naar de inhoud