TrainingskampCalpe - Sport-Active Nederland

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wielrennen
 
Calpe - Spanje
Trainen waar de profs trainen
18 t/m 24 februari
inclusief ontbijt & diner

Trainen waar de profs trainen, dat is Calpe. De reden waarom menig profteams hier hun trainingskampen houden is simpel: het weer is goed en de verscheidenheid aan trainingsmogelijkheden is bijna oneindig.

Je verblijft in een luxe villa in de heuvels van de omgeving van Calpe. De villa is van alle gemakken voorzien zoals vaatwasser, wifi en tv. We gaan tochten maken over heuvels en bergen. Door de ligging is het ook makkelijk om een relatief vlakke route te rijden. Als hoogtepunt rijden we op de laatste dag een tocht over 175 km die over wonderschone wegen gaat. Neem jouw klimmersbenen mee!
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij.
Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen via 06-38752824 of info@sport-active.nl 
Opgeven Trainingskamp Calpe
18 t/m 24 februari

ja

Dag 1
Vertrek naar Spanje. We vliegen vanaf Eindhoven naar Allicante. Vanuit daar gaan we naar Calpe. Bij aankomst staat er in onze villa een heerlijk diner op ons te wachten.

Dag 2
Vandaag gaan we los! We starten dit trainingskamp met een tocht van vier uur over de Rates en Castell de Castells, een goed begin is het halve werk!

Dag 3
Een tocht van een kleine zes uur. Deze tocht brengt ons door heel wat bergen waaronder die over de Puerto de Tudons.

Dag 4
We beginnen de dag met een tocht van 1,5 uur. Een lekker herstelritje na de lange training van de dag ervoor. In de middag zullen we een leuke activiteit ondernemen.

Dag 5
Vandaag zullen we een aantal bekende heuvels uit de Vuelta beklimmen, waaronder de Cumbre del Sol, de heuvel waar Dumoulin in 2015 zegevierde. 

Dag 6
De langste dag op de fiets staat voor vandaag gepland. Een tocht van 175 km. Een gevarieerde route van vlakke stukken langs de kust en de wat langere bergen. Dag 7 vliegen we weer naar huis en mag je trots op jezelf zijn! 
Kosten 7 dagen

€ 449,00

Inclusief:
* De retourvlucht van en naar Calpe
* Verblijf op basis van half pension
* Trainingsbegeleiding tijdens de trainingen
* De mooiste routes
* 6 overnachtingen in een prachtige accommodatie
* Sportmassage bij te boeken

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden
De trainer, Peter Schulting

Bijna alles in het leven van Peter staat in het teken van wielrennen. Al ruim 10 jaar rijdt hij op continental niveau. 7 jaar voor Piels, 4 jaar voor Parkhotel Valkenburg. En dat doe hij nog steeds met heel veel passie en plezier. Hij heeft veel ervaringen met het begeleiden van (jonge) wielrenners tijdens trainingskampen. Natuurlijk wordt er goed getraind, maar het is ook belangrijk dat er met veel plezier op de fiets gezeten wordt. Daarom vindt Peter de 4 P's altijd erg belangrijk. Deze draagt hij tijdens deze trainingskampen dan ook uit: Passie, Plezier, Professioneel & Persoonlijk. Naast Peter als begeleider, gaan er nog enkele andere begeleiders mee. Zo wordt iedereen op het juiste niveau tijdens deze trainingskampen ondersteund.

 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu