Trainenoplanzarotetriathlon - Sport-Active Nederland

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Triathlon
 
Lanzarote - Spanje
Trainen in de zon
Diverse datums
Inclusief ontbijt & diner

Sport-Active zit meer dan 8x per jaar met een trainingskamp op Lanzarote. Hét eiland waar je een paar dagen heerlijk kan vertoeven! Wil jij lekker trainen in de heerlijke Spaanse zon? Boek dan jouw trainingsweek bij Sport-Active Nederland. Je verblijft in onze eigen Sport-Active Villa, wat van alle gemakken is voorzien. Na de training kun je afkoelen in ons eigen privézwembad of heerlijk relaxen in de riante tuin. Elke ochtend staat er een goed ontbijt voor je klaar zodat je je trainingen optimaal kunt afwerken. In de avond zorgen wij er voor dat je de nodige koolydrathen en voedingstoffen weer aan kunt vullen. 

Elke dag 3 sporten
Wij bieden een totaalpakket aan trainingen aan. Dit betekent dat jij elke dag alle drie de sporten kunt trainen. We zwemmen in een 50m bad of in het open water, fietsen diverse tochten waarbij de ene keer de nadruk meer op het klimmen en de andere keer meer op tempo rijden ligt. Onze looptrainingen doen we zowel aan de boulevard, in de heuvels als op het strand. 
Je kunt nadat je je hebt aangemeld voor het trainingskamp inschrijven voor de trainingen. Dit kun je altijd nog veranderen. Zelfs op de dag zelf op Lanzarote. 

Topbegeleiding voor verschillende niveau's
Voor alle drie de sporten hebben wij zeer ervaren trainers mee. Hierdoor kunnen we je optimaal begeleiden in jouw trainingsweek. Omdat we diverse trainers mee hebben, zijn onze trainingskampen voor elk niveau geschikt. 
Sit Back & Relax

Ideaal! Wij verzorgen alles voor je. We boeken voor jou de tickets, verblijfsaccommodaties en zorgen dat jouw (huur)fiets op de juiste plek klaarstaat. Voor de reis checken we je in en boeken we voor jou, als dat nodig is, een extra koffer bij. 
Ook op het trainingskamp hoef jij alleen maar te trainen. Wij zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten van de sport, het eiland en de lekkere temperatuur.
Na de training neem jij een welverdiende duik in het zwembad en zorgen wij dat er elke avond een heerlijk diner voor je klaarstaat. Wanneer je na een goede nachtrust wakker wordt, kun je aanschuiven bij een goed ontbijt.

Goed om te weten: We vertrekken vanaf Schiphol Airport.Huur een fiets of neem je eigen fiets mee

Op Lanzarote staat de perfecte fiets voor je klaar! Vooraf geef jij jouw afstellingen door en wij zorgen ervoor dat de fiets in optimale conditie voor jou klaarstaat. 
Natuurlijk kun je ook je eigen fiets meenemen. Daarvoor heb je wel een fietskoffer nodig. De vliegtuigmaatschappijen rekenen extra kosten voor deze koffer.
Opgeven Trainingskamp Lanzarote
23 t/m 30 oktober 2018
4 t/m 11 december 2018
5 t/m 13 februari 2019


ja
Wat zeiden onze klanten over dit trainingskamp:

"Wat waren de zwemtrainingen fijn! Zowel de techniek- en conditietrainingen in het zwembad als in de oceaan."

"Een mooie aftrap voor het begin van het nieuwe trainingsseizoen voor de triathlon."

"Fijn dat je zelf kan kiezen welke trainingen je mee kunt doen. Zo kon ik elke dag mijn focus leggen waar ik dat wilde."

"Wat een mooi eiland. Dit eiland ademt triathlon. Fijn om met gepassioneerde sportmensen een weekje te trainen."
Kosten 7 dagen

€ 499,00 p.p.

Inclusief:
- Retourvlucht naar Lanzarote
- Verblijf in Sport-Active Villa 
- Op basis van half pension
- 6x ontbijt & 5x diner 
(laatste avond op eigen kosten uiteten)
- Transfer van en naar vliegveld op Lanzarote
- Elke dag trainen met toptrainers


Fiets huren?

Sensa 105 afgemonteerd 
€ 23,- p.p.p.d.
Sensa Ultegra afgemonteerd 
€ 25,- p.p.p.d.
Argon 18 Krypton Ultegra afgemonteerd 
€ 30,- p.p.p.d.
Sensa Tijdritfiets Ultegra afgemonteerd
€ 30,- p.p.p.d.

Framematen: 
46 t/m 61

 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu