Trainenoplanzarote - Sport-Active Nederland

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wielrennen
 
Lanzarote - Spanje
Trainen in de zon
Inclusief ontbijt & diner

Ook dit jaar gaat Sport-Active Nederland weer naar Lanzarote! Hét eiland waar je een paar dagen heerlijk kan vertoeven! Vanaf oktober zitten we elke maand op dit prachtige eiland om goed te trainen. Je verblijft in onze eigen Sport-Active Villa, wat van alle gemakken is voorzien. Na de training kun je afkoelen in ons eigen privézwembad of heerlijk relaxen in de riante tuin. Elke ochtend staat er een goed ontbijt voor je klaar zodat je je trainingen optimaal kunt afwerken. In de avond zorgen wij er voor dat je de nodige koolydrathen en voedingstoffen weer aan kunt vullen. 

Elke dag fiets je een mooie tocht. We zetten elke dag een rit van 120km uit. Na ongeveer 70km komen we in de buurt van de villa en kun je eventueel terug. We trainen in diverse groepen waardoor iedereen op zijn eigen niveau traint.
NIEUW! Vliegen vanaf Schiphol

Waar we vorig jaar vanaf Weeze in Duitsland vlogen, vertrekken we nu ook vanaf Schiphol. We vertrekken op de ochtend en komen nog voor het middaguur aan op het eiland. Op de dag dat we terugvliegen landen we aan het begin van de avond. Soms wijken we uit naar vliegveld Weeze, net over de grens van Nijmegen.

Huur een fiets of neem je eigen fiets mee

Op Lanzarote staat de perfecte fiets voor je klaar! Vooraf geef jij jouw afstellingen door en wij zorgen ervoor dat de fiets in optimale conditie voor jou klaarstaat. 
Natuurlijk kun je ook je eigen fiets meenemen. Daarvoor heb je wel een fietskoffer nodig. De vliegtuigmaatschappijen rekenen extra kosten voor deze koffer.
Opgeven Trainingskamp Lanzarote
7 t/m 11 november Wielrennen
5 t/m 12 december Wielrennen
9 t/m 13 januari Wielrennen
6 t/m 13 maart Wielrennen


ja

Dag 1
Bij aankomst in de villa gaan we snel lunchen en springen we vervolgens op de fiets. Op de eerste dag fietsen we een mooie tocht van ongeveer 70km. We verkennen het zuiden van het eiland en brengen je door het Nationale Park van het eiland Timanfaya. Dit geweldige heuvelachtige en lavalandschap zal je nooit meer vergeten. Na de trip is het lekker bijkomen en schuif je aan bij de pastaparty. Deze gerechten zorgen ervoor dat jij weer volledig herstelt en genoeg koolydraten binnenkrijgt voor de volgende dag.


Dag 2
Rond een uur of 10 vertrekken we richting het noorden van het eiland. Vandaag wordt het klimmen! Na een mooie lange tocht langs de kust, komen we uit in Orzola. Vanaf daar klimmen we richting Mirador del Rio. Hier heb je een fantastisch uitzicht op ongeveer 500m hoogte. Vanaf daar dalen we af naar het dorpje Haira. Vervolgens klimmen we via haarspelbochten weer omhoog en komen uit op het hoogste punt van het eiland op ruim 600m. Op de top gaan we lunchen en maken een mooie groepsfoto. Vanaf daar dalen we af naar Tequise. We komen vlak langs onze villa, maar maken nog een mooie lus naar Tinajo. Aan het einde van de dag duik je in het privézwembad of lig je heerlijk op het bedje na te genieten van een mooie fietsdag.

Dag 3
Misschien wel de mooiste tocht van de week! Via San Bartolome rijden we naar Yaiza. Vanaf daar rijden we naar El Golfo. De rotspartijen en de hoge golven zorgen voor een gegarandeerd indrukwekkend schouwspel. Na deze lus gaan we verder naar het zuiden en komen aan de voet van de berg Femmes. Ondanks dat de klim niet super lang is, is hij wel pittig! Vooral de laatste paar honderd meter zullen je nog lang bijblijven. Gelukkig word je beloond met een super mooie en lange afdaling. We gaan via Tias richting Puerto del Carmen, het toeristenstadje van het eiland, over de boulevard naar Las Playas en klimmen nog een keer een stukje richting de villa. 


Dag 4
Vandaag is het de dag van de Tabayesco! Dit is dé klim van het eiland. Niet stijl, wel lang en met een geweldig uitzicht. Na de beklimming dalen we af richting het noorden en maken we een mooie lus langs de kust. Vanuit daar klimmen we wederom omhoog en komen we in Tequise uit. Wie moe en voldaan is kan terug. Wie geen genoeg van het eiland kan krijgen, daalt mee naar Club Santa. We rijden daar dwars door het gebied dat sport ademt. We zullen handbikers, triatleten, surfers en golfers tegenkomen. Je voelt je even een topsporter op trainingskamp! We sluiten de avond af met een heerlijk diner in het beste restaurant van het eiland in Puerto del Carmen. Hier serveren ze maar liefst 11 gerechten op tafel! 

Dag 5
Omdat we pas in de middag vliegen, kunnen we nog een fijne early morning rit maken. Vanaf de villa dalen we af naar San Bartolome en klimmen we vanaf daar een klein stukje omhoog om vervolgens lekker lang af te dalen naar de hoofdstad van het eiland. Vanaf daar maken we onze laatste klim terug naar de villa. Na een verfrissende douche pakken we onze spullen en vertrekken we richting het vliegveld. Deze 5 dagen zul je niet snel vergeten!(Bij 7 daagse trainingskamp)
Op de 5e, 6e en 7e dag gaan we heerlijk fietsen! We zoeken de bergen op en maken mooie lusjes over wegen waar we nog niet eerder zijn geweest. We rijden door bergdorpjes, dalen af naar kustplaatsjes en genieten van het uitzicht als we boven op de bergen staan. Natuurlijk is er ruimte om ervoor te kiezen om nogmaals Femmes, de Tabayesco of Timanfaya te rijden.

Kosten 7 dagen

€ 499,00

Inclusief:
- Retourvlucht naar Lanzarote
- Verblijf in Sport-Active Villa 
- Op basis van half pension
- 6x ontbijt & 5x diner 
(laatste avond op eigen kosten uiteten)
- Transfer van en naar vliegveld op Lanzarote
- 7 trainingsritten met trainers


Kosten 5 dagen

€ 429,00

Inclusief:
- Retourvlucht naar Lanzarote
- Verblijf in Sport-Active Villa 
- Op basis van half pension
- 4x ontbijt & 3x diner 
(laatste avond op eigen kosten uiteten)
- Transfer van en naar vliegveld op Lanzarote
- 5 trainingsritten met trainers


Fiets huren?

Sensa 105 afgemonteerd 
€ 23,- p.p.p.d.
Sensa Ultegra afgemonteerd 
€ 25,- p.p.p.d.
Argon 18 Krypton Ultegra afgemonteerd 
€ 30,- p.p.p.d.

Framematen: 
46 t/m 61

Meer trainingskampen op Lanzarote: www.trainenoplanzarote.nl
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu