Toertochten - Sport-Active Nederland

Title
Ga naar de inhoud
Wielrennen
Hemelvaartsdag 10 mei 2018
3 heuvelentocht
Na het succes van de 1e editie in het najaar van 2017 komt deze pelotonrit terug in het voorjaar. Tijdens deze tocht fiets je in een peloton over de Holterberg, Sallandse Heuvelrug, Lemelerberg, Hellendoornse Berg en de Luttelerberg. Als je kiest voor de 100km rit finish je na deze heuvels in Deventer. Voor de echte diehard-wielrenners is er ook een 180km tocht, waarbij je via de Veluwe ook nog over de Posbank rijdt om daarna pas in Deventer te finishen.

Deelname: € 9,00 per persoon
Zondag 13 mei 2018
Rondje IJsselmeer
Altijd al een keer een rondje om het IJsselmeer willen rijden? Op zondag 13 mei 2018 organiseren wij een rondje. Je kunt kiezen uit twee afstanden welke we in pelotonvorm gaan rijden.
Je rijdt het rondje om het IJsselmeer van 222km over Friesland, Afsluitdijk, Noord-Holland en de Houtribdijk of je kiest voor het rondje Markemeer en fietst dan 153km.


Deelname: € 10,00 per persoon
xz
18 t/m 20 mei 2018
Dwars door België
Drie dagen lang fietsen in de Belgische Ardennen. Dat kan tijdens Dwars door België. Je maakt in een peloton drie mooie routes welke steeds in Luik beginnen. Je maakt de nodige hoogtemeters en komt langs bekende plaatsen als Spa, Verviers, Sint Nicolas en Chevron.
Je overnacht in een mooi hotel waar elke morgen een ontbijt voor je klaarstaat. In de avond heb je een ruime keuze van de kaart zodat je je energie kan aanvullen.

Deelname: € 219,00 per persoon.
1 t/m 3 juni 2018
Dwars door Nederland
Drie dagen lang fietsen door Nederland. In deze zomer editie zoeken we het brabantse landschap op. We maken mooie tochten door bosrijke gebieden. Natuurlijk ontbreekt een uitstapje door België niet. We vertrekken vanuit Eindhoven en komen daar op zondag ook weer aan. Ondertussen verblijf je 2 nachten in een luxe hotel, waar je elke avond heerlijk kunt eten. In de ochtend staat een goed ontbijt voor je klaar zodat je er weer tegen aan kan.

Deelname: € 219,00 per persoon.
Terug naar de inhoud