Runclinicsontour - Sport-Active Nederland

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Trainingen
Run Clinics
ON TOUR

Heb jij gauw last van blessures? Of heb jij het gevoel dat je iets in je techniek moet verbeteren, maar niet weet wat? Of ben je al maanden aan het trainen, maar ga je niet sneller?

Dan moet je deelnemen aan onze Run Clinics On Tour van Sport-ActiveNederland. Deze clinics worden verzorgd door Mariska Dute. Een ervaren hardloopster en trainster. Zij liep bijv. de halve marathon van Berlijn in 1 uur en 14 minuten. In deze clinics zorgt ze ervoor dat jij jouw hardloopskills verbetert en geeft je tips en trucs om blessures te voorkomen en je snelheid te vergroten.

Trainingen
Er wordt getraind op techniek, uithoudingsvermogen en verbeteren van snelheid. Ook wordt er gewerkt aan diverse trainingsstijlen en vormen.

Meerdere lokaties
Dit jaar verzorgen we deze clinic op meerdere locaties. Binnenkort zullen meer locaties bekend worden.

Inhalen van trainingen
Ben je een training verhinderd of word je ziek? Dan kun je een training op de andere locatie inhalen. 

Aanvang
Elke training start in Zwolle om 18.30u. Om 18.20u verzamelen we ons op de plek wat bij de locatie hieronder staat aangegeven. In Arnhem starten we om 09.30u en verzamelen we ons om 09.20u

Deelname op eigen risico
Deelname aan de trainingen is altijd op eigen risico. Uiteraard moet u in goede gezondheid verkeren. Mochten er fysieke ongemakken zijn, bent u verplicht dit voor de training aan te geven bij de trainers.

Kosten
Voor 3 trainingen betaal je slechts € 24,95. 
Wanneer je een losse les wilt boeken betaal je € 12,50 per les.
Belangrijk: Aanmelden is verplicht!

Verzameladres:
Zwolle, Het Engelse Werk 4 te Zwolle
Arnhem, akenbergseweg 277, Arnhem

EXTRA:
Voeding & Hardlopen Workshop van Mariska Dute
Maandag 9 oktober 2017 
Sport-Active Nederland 
Burg. Kerssemakersstraat 32b, te Raalte

Losse workshop: € 12,50
Inclusief 3 trainingen hardloop Clinics: € 32,50

Aanmelden Run Clinics On Tour


 3 trainingen voor € 24,95
 2 trainingen voor € 12,50 p.s.
 1 training voor € 12,50 p.s


Mariska Dute

Mariska is naast hardlooptrainster en voedingscoach ook nog topsportster. Ze doet in 2017 mee aan verschillende internationale wedstrijden. Ze begeleidt hardlopers en andere duursporters in gezamenlijke groepen, maar ook individueel. Daarnaast geeft Mariska techniektrainingen waardoor je sneller en beter wordt en het risico op blessures verkleint. Ook is zij voedingscoach en begeleidt hierin topsporters en mensen die op een goede en gezonde wijze willen afvallen. Als pr heeft Mariska de halve marathon in 1 uur en 14 minuten gelopen. De hele marathon liep ze ooit in 2u en 49 minuten. 


 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu