Routes - Sport-Active Nederland

Title
Ga naar de inhoud
Wielrennen
Bestellen Dwars door Routes 60 tot 75km 10 routes (€ 19,95)
 76 tot 100km 10 routes (€ 19,95)
 101 tot 130km 10 routes (€ 19,95)
 Alle 30 routes (€ 29,95)

 Ja

Dwars door Routes

Nederland is een fantastisch wielrenland! Wij van Sport-Active Nederland ervaren dit telkens wanneer wij een Dwars door Nederland of een andere toertocht organiseren.
Veel wielrenners vinden het leuk om eens ergens anders te rijden dan hun gebruikelijk rondje om hun huis. Toch vinden ze het een gedoe om deze routes uit te zoeken. Soms missen ze net dat mooie stukje doordat ze niet durven af te slaan omdat ze de weg niet kennen.
Door onze ervaring als organisatie van diverse (meerdaagse) toertochten, veel ritjes met bekenden uit de omgeving en door zelf op pad te gaan, hebben we speciaal voor jou 30 geweldige wielrenroutes uitgestippeld.

Deze routes zijn verdeeld over 3 categorieën: 60 tot 75km, 76 tot 100km en 101 tot 130km. Elke route begint op een unieke startlocatie.
Deze startlokatie is altijd voorzien van:
- Ruime parkeerplaats
- Koffie of lunch na afloop
- Eventueel overnachtingsmogelijkheden

De routes komen altijd op verharde wegen, zoveel mogelijk op mooie wegen waarbij de fietser op de weg mag fietsen of op een breed fietspad. We mijden zoveel mogelijk de grote steden en brengen je langs unieke wielrenplekken zoals: De Holterberg, Sallandse en Utrechtse Heuvelrug, Cauberg, De Weerribben, Giethoorn, tussen de Maas en Waal en andere natuurgebieden.

Nadat je de bestelling hebt geplaatst en de betaling bij ons is verwerkt ontvang je de routes via WeTransfer als GPRX en TXC. Daarmee kun je op een simpele wijze de routes op jouw navigatiesysteem zetten. Mocht dit niet lukken, dan staat de technische dienst van Sport-Active Nederland telefonisch voor je klaar om je te helpen.


Terug naar de inhoud