RosariumWinschotenRun - Sport-Active Nederland

Title
Ga naar de inhoud
Hardlopen
Inschrijven Winschoten ParkRun4km Run
8km Run
12km Run
Programma

17.45u
Ontvangst en Aanmelden.
18.15u
Briefing
18.45u
Start 12km Run
18.50u
Start 8km Run
18.55u
Start 4km Run
21.00u
Finish van de laatste deelnemersKosten:

5km Run € 7,50
8km Run € 10,00
12km Run € 12,50

Winschoten ParkRun
Donderdag 22 augustus 2019

Doe jij mee aan een onwijs leuke ParkRun door het grootste Rosarium van Nederland?
Op donderdagavond 22 augustus kun jij met zonsondergang deelnemen aan een toffe ParkRun dwars door het grootste Rosarium van Nederland.

Afstanden
Je kunt kiezen uit 3 afstanden:
4 km, 8km en 12km.

Parcours
De start vindt plaats bij het Rozenpaviljoen midden in het rosarium. Daarna loop je in rondes van 4km dwars door dit unieke park. Op de ronde zijn zowel bij het 2km punt en bij de start/finishplek posten waar je jezelf kunt voorzien van wat drinken. De finish is uiteraard voor het Rozenpaviljoen. De route loopt over deels geasfalteerde wegen en een deel loopt over gravel-/schelpenpaden. Tijdens de route loop je langs diverse vijvertjes, een hertenkamp én natuurlijk de meest uniek rozen die in het Rosarium te vinden zijn.

Deelname
Iedereen kan deelnemen. Je hoeft niet lid te zijn van een sportbond, vereniging of club. Het maximale aantal deelnemers is 100 deelnemers.

Prijzen & herinnering
Voor de snelste 3 vrouwen en heren per afstand worden prijzen uitgereikt. Iedere deelnemer ontvangt een mooie roos als herinnering.

Belangrijke informatie
* Aanwezigheid bij briefing is verplicht. Niet aanwezig betekent niet deelnemen.
* Op 1 punt kruis je een drukke weg. De organisatie zet verkeersregelaars in. Instructies van de verkeersregelaars dienen ten alle tijden worden opgevolgd.
Terug naar de inhoud