Rondje IJsselmeer - Sport-Active Nederland

Title
Ga naar de inhoud
Wielrennen
Zondag 13 mei 2018
Rondje IJsselmeer
Start: Zwembad de Koploper Badweg 21, 8223 PA Lelystad
Aanvang: 08.30u Vertrek Pelotons: 09.00u
Afstanden: 153 & 222km

Bijzonder plekken:
Afsluitdijk, Houtribdijk, IJsselmeer

Je kunt tijdens deze tocht kiezen uit:
Peloton IJsselmeer 222km: gemiddeld 28 tot 31km/u
Peloton Markemeer B: gemiddeld 25 tot 28 km/u
Peloton Markemeer A: gemiddeld 29 tot 32 km/u

Op zondag 13 mei 2018 organiseert Sport-Active Nederland een rondje IJsselmeer. Doordat veel mensen dit een leuke uitdaging vinden, maar het alleen of in een klein groepje te zwaar vinden, organiseren wij een pelotonrit voor dit rondje. Er zijn 2 afstanden: 153 km & 222 km.*

Kosten:
€ 10,00 per persoon. Na de tocht ontvang je een goodiebag.

Wegkapiteins:
Per peloton zullen er twee wegkapiteins aanwezig zijn. Deze zorgen ervoor dat alles veilig en gestructureerd verloopt. De wegkapitein achterin het peloton zorgt ervoor wanneer het nodig is, renners worden opgevangen als het hen te hard gaat. Zij kunnen dan later met hem afzakken naar een langzamere groep.

Afzakken:
Mocht je het tempo van het peloton waarin je start niet volhouden, kun je bij de bevoorradingsposten aansluiten bij een langzamer peloton.

Bevoorrading/Pauze:
Tijdens de tocht is er een pauzemoment waarbij je jezelf van nieuwe energie kan voorzien. Het genuttigde eten en drinken zijn voor eigen kosten.

* Een klein gedeelte van de Houtribdijk is afgelopen ivm werkzaamheden aan het fietspad. Dit stukje zullen wij met een pendelbusje afleggen. We zijn in overleg met de provincie of wij dit kleine stukje via de openbare weg onder escorte mogen worden.
Opgave IJsselmeer 2018 100km
 180km

 Peloton A
 Peloton B
 Peloton C
Terug naar de inhoud