Openwaterweekend - Sport-Active Nederland

Title
Ga naar de inhoud
Zwemmen > Trainingskampen
Kosten:
€ 199,00 inclusief:

Trainingen:
  • 3 zwemtrainingen
  • Zwemtocht door de Weerribben

Verblijf:
  • Toscaanse Villa
  • Ontbijt, lunch & diner
  • 2 persoons slaapkamer

Extra:
  • Lezing over Open water Zwemmen
Programma

Vrijdag:
15.30u Ontvangst
16.00u - 17.30u
Zwemtraining 1 Scheerwolde
19.00u Pasta Party

Zaterdag:
08.00u Ontbijt
10.00u - 11.30u
Zwemtraining 2 Blauwe meer
13.00u Lunch
13.30 - 14.30u
Lezing Open water Zwemmen
18.30 - 20.00u
Zwemtocht de Weerribben
20.30u BBQ-party

Zondag:
08.00u Ontbijt
10.00u - 11.30u
Zwemtraining 4 Giethoorn
12.00u Afsluitende lunch
Openwaterweekend
21 t/m 23 juni 2019

Drie dagen trainen in de natuur. Dat is het Open water zwemweekend de Weerribben! En niet alleen trainen. Op zaterdag mag jij een exclusieve tocht maken door natuurpark de Weerribben. Deze zwemtocht is alleen voor deelnemers van dit trainingskamp. We trainen op diverse locaties, waardoor alle facetten van het open water zwemmen aan bod komen. Op vrijdag trainen we in een kanaal waarbij de nadruk ligt op afstanden maken, het keren van boeien en de start. Op de zaterdagmorgen zwemmen we in een groot meer, waar we de nadruk leggen op het navigeren op verschillende boeien. Op zondag zwemmen we door het mooie Giethoorn! Een unieke locatie waar je niet zomaar mag zwemmen! De afstanden die worden gezwommen per training zijn verschillend en kun je zelf aangeven.

Je verblijft samen met de andere deelnemers in een luxe Toscaanse villa, waar elke dag een ontbijt, lunch en diner voor je klaarstaat. Tussen de trainingen krijg je nog een lezing over de het open water zwemmen, maar is er ook genoeg vrije tijd om heerlijk te wandelen in het aangrenzende bos of even bij te komen op de bank.

Tijdens dit weekend krijg je de trainingen door de beste trainers aangeboden. Zowel Alexander Hulleman (Oud Europees Master Kampioen én oud Top open water zwemmer) als Emily Brekelmans (Triatlete) zullen alle dagen aanwezig zijn. Daarnaast zijn er nog enkele trainers aanwezig, die dit weekend zorgen dat jij meer handvatten krijgt om open water zwemskills te verbeteren. Ook kunnen zij jou helpen met het vervolg na dit trainingskamp.
Trainen op je eigen niveau

Doordat wij deze trainingskampen met meerdere trainers aanbieden, kun je trainen op je eigen niveau. Je kunt jezelf bij de inschrijving indelen in het niveau waar jij je thuis voelt. Natuurlijk is er tijdens het trainingskamp de mogelijkheid om in een andere groep te trainen als dit nodig is.
Liever 1 persoonskamer

Je schrijft je in op basis van het delen van een slaapkamer met een andere deelnemer. Deelnemers die elkaar kennen kunnen aangeven dat ze bij elkaar slapen. Mocht je liever een 1 persoonskamer willen boeken? Geen enkel probleem. Hiervoor rekenen wij wel € 50,00 extra per nacht.
Trainen met materialen

Tijdens ons trainingskamp is het verplicht om met een zwemboei en badmuts te zwemmen. Dit voor de veiligheid van jezelf. Je kunt eventueel een zwemboei bij ons huren (€ 15,00) of kopen (€29,95). Deze boeien zijn van HUUB en staan garant voor goede kwaliteit. Naast het drijfvermogen, kun je hier ook je autosleutels of telefoon in meenemen.
Inschrijven Open water Weekend21 t/m 23 juni 2019

Beginnend
Gemiddeld
Gevorderd
Topsport

 1 persoonskamer € 50,00 per nacht
 Zwemboei huren € 15,00
 Zwemboei kopen € 29,95
 Boek Hoe pak je water € 14,95
 Sport-Active badmuts € 6,00


Terug naar de inhoud