Openwater - Sport-Active Nederland

Title
Ga naar de inhoud
Zwemmen
Programma

Vrijdag:
16.00u Ontvangst met koffie of thee
16.30u Zwemtraining in Scheerwolde
19.00u Pasta party
20.00u Vrije tijd

Zaterdag:
08.00u Ontbijt
10.00u Zwemtraining 2 in het Blauwe meer
12.30u Lunch
14.30u Lezing IJsselmeer en Kanaaloversteek
17.00u Exclusieve Zwemtocht door de Weerribben
19.30u Barbecue

Zondag
08.00u Ontbijt
09.30u Zwemtraining 3 in Giethoorn
12.00u-13.00u Lunch
14.00u - 17.00u Wielrenrit 90km*

* optioneel
Kosten

Voor € 199,00 p.p.
Inclusief:
2x Overnachtingen in luxe villa
3x Trainen met top trainers
1x Zwemtocht de Weerribben
1x Pasta party
1x Barbecue
2x Ontbijt
3x Lunch

Gratis extra:
Deelname wielrentocht 90km
Inschrijving Open Water Trainingskamp
 Beginner
 Gemiddelde zwemmer
 Gevorderde zwemmer
 Topsport

 15 t/m 17 juni 2018 (nog 16 plekken)


 Ja
Open water trainingskamp
De Weerribben 2.0

Drie dagen trainen in de natuur. Dat is het Open water zwemweekend de Weerribben! En niet alleen trainen. Op zaterdag 16 juni mag jij een exclusieve tocht maken door natuurpark de Weerribben. Deze zwemtocht is alleen voor deelnemers van dit trainingskamp.

Verblijf
Je verblijft in een luxe Toscaanse Villa waar elke dag een heerlijk ontbijt en lunch voor je wordt geserveerd. Op vrijdagavond schuif je aan tijdens bij een pasta party en op de zaterdag na de Weerribben Zwemtocht word je feestelijk ontvangen met een barbecue. Je slaapt samen met iemand op een kamer, maar je kunt er ook voor kiezen om tegen een meerprijs een éénpersoonskamer te boeken.

Trainingen
We trainen op diverse locaties, waardoor alle facetten van het open water zwemmen aan bod komen. Op vrijdag trainen we in een kanaal waarbij de nadruk ligt op afstanden maken, het keren van boeien en de start. Op de zaterdagmorgen zwemmen we in een groot meer, waar we de nadruk leggen op het navigeren op verschillende boeien. Op zondag zwemmen we door het mooie Giethoorn! Een unieke locatie waar je niet zomaar mag zwemmen! De afstanden die worden gezwommen per training zijn verschillend en kun je zelf aangeven.

Lezing IJsselmeer en Kanaaloversteek
Tijdens dit trainingsweekend krijg je een lezing over de IJsselmeer- en kanaaloversteek van ervaringsdeskundigen die de oversteken hebben volbracht. Zij kunnen al je vragen beantwoorden over het lange afstand zwemmen, zoals bijvoorbeeld over voeding, trainen naar een oversteek en begeleiding.

Wielrennen
Op zondagmiddag is het trainingskamp na een afsluitende lunch ten einde. Echter bestaat de mogelijkheid om met het Sport-Active Nederland peloton een mooie wielrenrit van ongeveer 90km Dwars door de Kop van Overijssel te maken. Hier kun je gratis aan deelnemen!
Terug naar de inhoud