Open water Clinics on Tour - Sport-Active Nederland

Title
Ga naar de inhoud
Zwemmen
Programma 2018

Zwolle Wijthemerplas
4, 11 & 18 juni 2018
Zalneweg 110, Zwolle
Vught IJzeren man
5, 12 & 19 juni 2018
Boslaan 49, Vught
Amsterdam Gaasperplas
6, 13 & 20 juni 2018
Valburgdreef 1001, Amsterdam
Heerjansdam 't Waaltje
7, 14 & 21 juni 2018
Molenweg 35a, Heerjansdam
Beilen Blauwe Meer
2, 9 & 16 juli 2018
De Vorrelvenen Beilen/Dwingeloo
Medemblik IJsselmeer/Haven
3, 10 & 17 juli 2018
Oosterhaven 30, Medemblik
Kosten

€ 19,95 voor 3 trainingen

Wanneer je een losse les wilt boeken betaal je € 7,50 per les.
Belangrijk: aanmelden is verplicht!
Open water zwemtrainingen On tour 2018

Altijd al je zwemtechnieken willen verbeteren in open water? Dit jaar kan dat bij de open water zwemtrainingen van Sport-Active Nederland. Je kunt deze volgen in een 3 wekelijkse cursus op een perfecte trainingslocatie. De trainingen worden verzorgd door een team van ervaren zwemmers onderleiding van open water zwemmer Alexander Hulleman. Hij zwom tot 2014 steevast in de top 5 van het KNZB open waterklassement. Ook werd hij in 2009 Europees Master Kampioen.

Trainingen
Er wordt getraind op techniek, uithoudingsvermogen en oriënterend zwemmen. Ook wordt er gewerkt aan ademhalingstechnieken, keerpunten en starts. Afhankelijk van de locatie wordt er in diverse trainingsgroepen getraind. Dit zodat iedereen op het juiste niveau traint en de juiste aandacht krijgt.

Wetsuit
Uiteraard mag er getraind worden in een wetsuit. Mocht je geen eigen wetsuit hebben, dan kun je deze voor 3 weken huren. Geef dit bij opgave aan, dan zorgen wij dat er een wetsuit voor jou beschikbaar is.

Meerdere lokaties
Dit jaar verzorgen we de trainingen op 6 locaties. Hieronder vind je een overzicht van locaties en datums.

Inhalen van trainingen
Ben je een training verhinderd of word je ziek? Dan kun je een training op een andere locatie inhalen.

Aanvang
Elke training start om 19.00u. Om 18.45u verzamelen we ons op de plek wat bij de locatie hieronder staat aangegeven.

Deelname op eigen risico
Deelname aan de trainingen is altijd op eigen risico. Uiteraard moet je in goede gezondheid verkeren. Mochten er fysieke ongemakken zijn, dan ben je verplicht dit voor de training aan te geven bij de trainers.
d
Alexander Hulleman
In 2009 werd Alexander onverwachts Europees kampioen op de 800m vrij bij de masters en won op hetzelfde toernooi in het Spaanse Cadiz nog tweemaal brons (3km open water zwemmen en 400m vrij). Bij de junioren won hij alle wedstrijden in open water, maar bij de senioren had hij moeite met de aansluiting. In 2003 werd hij nog wel 4e op het Nederlands Kampioenschap op de 5km. Na een break van drie jaar, pakte hij in 2008 het zwemmen weer op. Sindsdien zwom hij steevast op het podium bij Nederlandse wedstrijden en eindigde in de top van het Nederlandse Klassement. In 2012 behaalde hij de 2e plaats in het algemene herenklassement en won diverse Nederlandse titels bij de masters. Van 1998 tot 2000 zwom hij in de Nederlandse selectie met onder andere Maarten van der Weijden en Edith van Dijk.

Naast zijn eigen carrière als zwemmer, heeft hij ook als begeleider enkele successen behaald. Zo loosde hij Bianca de Bruijn winnend over het IJsselmeer tijdens het ONK Marathon en begeleidde haar tijdens haar geslaagde kanaaloversteek. In 2010 en 2011 was hij clubtrainer bij de Emmense verening 'De Kikker'. In deze periode promoveerde de club tweemaal naar een hogere competitie en zorgde hij ervoor dat enkele zwemmers op het nationale podium eindigde op een NK.
d
Met eigen groep

Wil jij een Open water Clinic met jouw eigen (trainings)groep of lukt het jou om een groepje bij elkaar te verzamelen die een clinic zou willen?
Mail ons naar de mogelijkheden of klik hier voor meer informatie
Inschrijving Open water trainingen on Tour Amsterdam
 Beilen
 Heerjansdam
 Medemblik
 Vught
 Zwolle

 Alle 3 trainingen € 19,95
 2 trainingen € 14,95
 1 training € 7,50


Terug naar de inhoud