Malaga - Sport-Active Nederland

Title
Ga naar de inhoud
Wielrennen
Malaga - Spanje
Ontdek Malaga op de fiets

Ga jij mee 6 dagen fietsen rondom het fantastische Malaga? In deze week wordt er flink geklommen, maar de uitzichten als beloning zijn fantastisch. Tijdens deze week hoef je je helemaal nergens zorgen om te maken. Alles wordt voor je geregeld. Je verblijft in een luxe villa wat van alle gemakken is voorzien. Daarnaast staat er elke morgen een goed ontbijt voor je klaar en wordt er elke avond heerlijk voor je gekookt.

Elke dag fiets je een mooie tocht, die je over de verschillende gebieden rondom Malaga. We fietsen door diverse natuurparken, klimmen over de mooiste bergwegen en komen langs mooie bergmeren. Malaga ligt aan de Middellandse zee en zorgt voor aangename temperatuur en een verkoelend briesje tijdens het klimmen. Natuurlijk bezoeken we ook de beroemde badplaatsen als Madera en rijden over de goed geasfalteerde wegen langs de kust.

Voor ieder niveau geschikt!
Doordat wij verschillende trainers mee hebben, kan elke wielrenner van elk niveau met ons mee naar Malaga.
Programma

Dag 1:
Kennismakingsrit over 60km. We maken een ritje naar Natuurpark Montes de Malaga. We klimmen hier behoorlijk, maar dit ritje is vooral bijkomen van de reis.

Dag 2:
Vandaag gaan we naar Sierras de Tejeda, Almijara y Alhama Natural Park. Via de kust rijden we naar dit park en gaan dan de bergen in! Deze rit is ongeveer 120km in totaal.

Dag 3:
We trekken er vandaag op uit! De langste rit van de week. We gaan richting Marbella en daarna zoeken we  Parque Natural Sierra de las Nieves op. Met een mooie lusje om flink te klimmen gaan we via het heuvelachtige landschap weer richting de villa.

Dag 4:
Rondom Malaga kun je mooi fietsen. We gaan vandaag niet ver weg, maar blijven rond de stad. Toch maken we genoeg kilometers en hoogtemeters!

Dag 5:
Op deze dag gaan we naar Villeneuve del Rosario. Via de mooie landweggetjes gaan we richting dit dorpje wat het keerpunt van de dag is. Met een mooie lus komen we langs Embalse de la Viñuela een helder blauw berg meer, waarna we terug afdalen naar onze villa.

Dag 6:
Voordat we naar het vliegveld gaan, maken we nog een 'early morning'-ride. Deze brengt ons nog eenmaal over enkele leuke heuvels rondom onze villa. Doordat we zo vroeg op de fiets zitten, is de zonsopkomst weergaloos! Een mooie afsluiting van een goede trainingsweek.

Huur een fiets
of neem je eigen fiets mee

In Malaga staat de perfecte fiets voor je klaar! Vooraf geef jij jouw afstellingen door en wij zorgen ervoor dat de fiets in optimale conditie voor jou klaarstaat.
Natuurlijk kun je ook je eigen fiets meenemen. Daarvoor heb je wel een fietskoffer nodig. De vliegtuigmaatschappijen rekenen extra kosten voor deze koffer.

Kosten Huur:
105 afgemonteerd € 25,00 per dag
Ultegra afgemonteerd € 28,00 per dag

Kosten fiets in vliegtuig:
Vanaf € 45,00 per vlucht

6 dagen Wielrennen
Malaga - Spanje

inclusief:
- Retour vliegticket naar Malaga
- 5 nachten in luxe villa
- Verblijf op basis van half pension
- 6 begeleidende ritten over het eiland
- Transfer vliegveld - Accommodatie

€ 599,00*
* Na aanmelding ontvang je binnen 1 werkdag een factuur voor deze trip. Deze factuur dient binnen 3 dagen te worden voldaan op onze rekening. Na 3 dagen vervalt jouw aanmelding. Mocht je daarna alsnog willen deelnemen aan dit trainingskamp, moet je je opnieuw aanmelden.
Sit Back & Relax


Ideaal! Wij verzorgen alles voor je. We boeken voor jou de tickets, verblijfsaccommodaties en zorgen dat jouw (huur)fiets op de juiste plek klaarstaat. Voor de reis checken we je in en boeken we voor jou, als dat nodig is, een extra koffer bij.
Ook tijdens de fietsweek hoef jij niks te doen. Wij zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten van de sport, het eiland en de lekkere temperatuur.
Na de tocht neem jij een welverdiende duik in het zwembad en zorgen wij dat er elke avond een heerlijk diner voor je klaarstaat. Wanneer je na een goede nachtrust wakker wordt, kun je aanschuiven bij een goed ontbijt.

Goed om te weten: We vertrekken meestal van Schiphol Airport. Soms wijken we uit naar Dusseldorf Weeze of Eindhoven.
Opgave Fietsweek Malaga
 4 t/m 9 november 2018

 Weinig (0 tot 2 uur per week)
 Gemiddeld (3 tot 7uurt per week)
 Veel (8 tot 12uur per week)
 Topsport (13 uur en meer per week)

 Ja
Terug naar de inhoud