Lanzarote - Sport-Active Nederland

Title
Ga naar de inhoud
Wielrennen
Programma

Dag 1:
Kennismakingsrit over 60km. We maken een ritje over de zuidkant van het eiland. Inclusief de beklimming van de Femmes. Ook maken we een lusje door El Golfo, waarbij het een supergaaf gezicht is om de golven tegen de lavarotsblokken te zien klappen. Via het wijngebied rijden we naar onze villa.

Dag 2:
Vandaag gaan we naar het noorden van het eiland. We beklimmen de Tabayesco, rijden door naar Mirador del Rio en bezoeken het noordelijkste vissers plaatsje Orzola. Daarna gaan we via een glooiend landschap terug naar onze villa. Deze rit is ongeveer 80km. Voor de liefhebbers wordt er dan nog een extra lus richting de surfstranden in het oosten gemaakt. Dan kom je op ongeveer 120km uit deze dag.

Dag 3:
Als je op Lanzarote bent, moet je een bezoek brengen aan Natuurpark Timanfaya. We rijden hier vandaag naar toe via Tinayo. Als we door het park zijn gereden, maken we een cross over het eiland. We dalen af naar het strand van Puerto del Carmen en rijden langs het vliegveld weer terug omhoog naar onze villa. Voor de groep die een langere rit wil rijden, komen we nog een keer over de Femmes. Nu van de andere kant: 17% klimmen!

Dag 4:
De Tabayesco kun je via meerdere kanten beklimmen en dat gaan we vandaag doen. We beklimmen hem tweemaal en komen op het hoogste punt van het eiland uit. Na deze twee beklimmingen dalen we af naar Costa Tequise en klimmen vervolgens weer omhoog naar Tequise.  

Dag 5:
Voordat we naar het vliegveld gaan, maken we nog een 'early morning'-ride. Deze brengt ons nog eenmaal over enkele leuke heuvels rondom onze villa. Doordat we zo vroeg op de fiets zitten, is de zonsopkomst weergaloos! Een mooie afsluiting van een goede trainingsweek.


Lanzarote - Spanje
Trainen in de Spaanse zon

Sport-Active zit meer dan 8x per jaar met een trainingskamp op Lanzarote. Hét eiland waar je een paar dagen heerlijk kan vertoeven! Wil jij lekker trainen in de heerlijke Spaanse zon? Boek dan jouw trainingsweek bij Sport-Active Nederland. Je verblijft in onze eigen Sport-Active Villa, wat van alle gemakken is voorzien. Na de training kun je afkoelen in ons eigen privézwembad of heerlijk relaxen in de riante tuin. Elke ochtend staat er een goed ontbijt voor je klaar zodat je je trainingen optimaal kunt afwerken. In de avond zorgen wij er voor dat je de nodige koolydrathen en voedingstoffen weer aan kunt vullen.

Elke dag fiets je een mooie tocht, die je over de verschillende delen van het eiland brengt. Het eiland lijkt niet groot, maar het verveelt nooit. Het ene moment fiets je door het lavalandschap in El Golfo of door de Timanfaya. Het volgende moment rijd je in het noorden en heb je een weergaloos uitzicht op het hoogste punt van het eiland.  Elke dag zetten wij een rit van ongeveer 100km tot 120km uit. Na ongeveer 70km komen we in de buurt van de villa en kun je eventueel terug.

Voor ieder niveau geschikt!
Doordat wij verschillende trainers mee hebben, kan elke wielrenner van elk niveau met ons mee naar Lanzarote.
Sit Back & Relax


Ideaal! Wij verzorgen alles voor je. We boeken voor jou de tickets, verblijfsaccommodaties en zorgen dat jouw (huur)fiets op de juiste plek klaarstaat. Voor de reis checken we je in en boeken we voor jou, als dat nodig is, een extra koffer bij.
Ook op het trainingskamp hoef jij alleen maar te trainen. Wij zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten van de sport, het eiland en de lekkere temperatuur.
Na de training neem jij een welverdiende duik in het zwembad en zorgen wij dat er elke avond een heerlijk diner voor je klaarstaat. Wanneer je na een goede nachtrust wakker wordt, kun je aanschuiven bij een goed ontbijt.

Goed om te weten: We vertrekken meestal van Schiphol Airport. Soms wijken we uit naar Dusseldorf Weeze of Eindhoven.
Huur een fiets
of neem je eigen fiets mee

Op Lanzarote staat de perfecte fiets voor je klaar! Vooraf geef jij jouw afstellingen door en wij zorgen ervoor dat de fiets in optimale conditie voor jou klaarstaat.
Natuurlijk kun je ook je eigen fiets meenemen. Daarvoor heb je wel een fietskoffer nodig. De vliegtuigmaatschappijen rekenen extra kosten voor deze koffer.

Kosten Huur:
Sensa 105 of Ultegra € 23,00 per dag
Argon 18 Ultegra € 25,00 per dag

Kosten fiets in vliegtuig:
Vanaf € 45,00 per vlucht

5 dagen Wielrennen
op lanzarote - Spanje

inclusief:
- Retour vliegticket naar Arrefice
- 4 nachten in luxe villa
- Verblijf op basis van half pension
- 5 begeleidende ritten over het eiland
- Transfer vliegveld - Accommodatie

€ 499,00*
* Na aanmelding ontvang je binnen 1 werkdag een factuur voor deze trip. Deze factuur dient binnen 3 dagen te worden voldaan op onze rekening. Na 3 dagen vervalt jouw aanmelding. Mocht je daarna alsnog willen deelnemen aan dit trainingskamp, moet je je opnieuw aanmelden.
Opgave Trainingskamp Lanzarote
 16 t/m 20 oktober 2018
 13 t/m 17 november 2018
 8 t/m 12 januari 2019
 5 t/m 9 maart 2019

 Weinig (0 tot 2 uur per week)
 Gemiddeld (3 tot 7uurt per week)
 Veel (8 tot 12uur per week)
 Topsport (13 uur en meer per week)

 Ja
Terug naar de inhoud