Lanzarote Zwemmen - Sport-Active Nederland

Title
Ga naar de inhoud
Zwemmen > Trainingskampen
Kosten:
€ 599,00 inclusief:

Trainingen:
  • 6 zwemtrainingen in 50m bad
  • 2 open water trainingen
  • 2 landtrainingen

Verblijf:
  • 4 sterren hotel
  • Ontbijt & Diner
  • 2 persoons slaapkamer
Programma

Dinsdag
17:00 uur Landtraining
19:00 uur Zwemtraining in 50m bad

Woensdag
Zwemanalyse in 50m bad
Open water training
Bespreking zwemanalyse

Donderdag:
Zwemtraining in 50m bad
Krachttraining
Zwemtraining in 50m bad

Vrijdag:
Zwemanalyse in 50m bad
Open water training

Zaterdag:
7:00 uur Zwemtraining in 50m bad

* Buiten deze trainingen zijn er nog mogelijkheden om zelf gebruik te maken van het Olympisch 50m bad. Ook als je eerder komt of langer blijft, kun je tegen een kleine betaling aan het hotel gebruik maken van het zwembad.
Trainingskamp Lanzarote

Met dit zwemtrainingskamp krijg je 6 zwembadtrainingen, 2 open water trainingen en 2 landtrainingen. Tijdens twee van de zwembadtrainingen zullen we opnames maken met onze onderwatercamera om jouw zwemtechniek te analyseren. De eerste opnames zullen we halverwege het trainingskamp al bekijken en bespreken, zodat je de tips direct kan toepassen in de volgende trainingen. Aan de hand van alle beelden zullen we jou na afloop van het trainingskamp nog een uitgebreide analyse toesturen met tips en oefeningen, zodat je zelf verder kan werken aan je zwemtechniek.

In de open water trainingen krijg je allerlei tips en trucs van oud Europees Kampioen Alexander Hulleman die tot 2014 meedeed in de top van het open water zwemmen. Tijdens de landtrainingen doen we (snel)kracht-, core & stabiliteitsoefeningen waarbij de spiergroepen worden aangesproken die je tijdens het zwemmen gebruikt.

Je verblijft in het Occidental Lanzarote Mar. Je deelt een kamer met een andere deelnemer. Wil je een eigen kamer? Dat is geen enkel probleem. Tegen een meerprijs is dit mogelijk. In dit 4 sterren hotel staat elke morgen een ontbijt- en in de avond een heerlijk dinerbuffet voor je klaar. De lunch kun je in het centrum van Costa Tequise nuttigen. Tijdens je verblijf in dit hotel kun je tussen de trainingen door gebruik maken van alle faciliteiten van het hotel. Naast het grote super luxe sportcomplex, biedt Occidental Lanzarote Mar ook voor de minder sportieve vakantieganger uitstekende mogelijkheden om een paar dagen goed te vertoeven. Daarnaast heb je tussen de zwemtrainingen door genoeg vrije tijd om het eiland te bewonderen. Je kunt dus gewoon je vriend(in) of gezin meenemen.

Ben jij naast een zwemmer, ook een fietser of triatleet? Tijdens deze week organiseert Sport-Active Nederland ook een wielrenreis aan. Het programma van het zwemtrainingskamp is zo ingedeeld dat er mogelijkheden zijn om ook aan te sluiten bij de wielrentochten die wij in deze week op het eiland rijden. Dit trainingskamp is dus ideaal voor zwemmers en triatleten!

Trainen op je eigen niveau

Doordat wij deze trainingskampen met meerdere trainers aanbieden, kun je trainen op je eigen niveau. Je kunt jezelf bij de inschrijving indelen in het niveau waar jij je thuis voelt. Natuurlijk is er tijdens het trainingskamp de mogelijkheid om in een andere groep te trainen als dit nodig is.

Liever eenpersoonskamer

Je schrijft je in op basis van het delen van een slaapkamer met een andere deelnemer. Deelnemers die elkaar kennen kunnen aangeven dat ze bij elkaar op een kamer willen. Mocht je liever een  eenpersoonskamer willen boeken? Geen enkel probleem. Hiervoor rekenen wij wel € 50,00 extra per nacht.
Trainen met materialen

Tijdens ons trainingskamp maken wij gebruik van trainingsmaterialen zoals een plankje, pullboy, zoomers en handpeddels. Mocht je deze materialen niet hebben, geen enkel probleem! Je kunt bij ons deze materialen huren of kopen. Voor slechts €15,00 huur je al een complete set en voor €64,95 kun je dit pakket bij ons kopen. Met de open water trainingen is het verplicht om met een zwemboei en badmuts te zwemmen. Dit voor je eigen veiligheid. Je kunt eventueel bij ons een zwemboei huren (€15,00) of kopen (€29,95). Deze boeien zijn van HUUB en staan garant voor goede kwaliteit. Naast het drijfvermogen, kun je hier ook je autosleutels of telefoon in meenemen.

Regel je vliegticket & Relax

We boeken voor jou de verblijfsaccommodatie en zorgen ervoor dat jij lekker kunt trainen. Het enige wat je zelf moet regelen is een vliegticket en een transfer naar Occidental Lanzarote Mar (11min). Je kunt er nu bijvoorbeeld voor kiezen om al een paar dagen eerder naar Lanzarote te komen of er langer te blijven! Boek je je vliegticket bijtijds dan zullen de kosten circa 60 - 150 euro zijn. Op het trainingskamp hoef jij alleen maar te trainen. Wij zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten van de sport, het eiland en de lekkere temperatuur.

Inschrijven Zwemtrainingskamp Lanzarote5 t/m 9 november 2019
7 t/m 11 januari 2020
4 t/m 8 februari 2020
3 t/m 7 maart 2020

Beginnend
Gemiddeld
Gevorderd
Topsport

 1 persoonskamer € 50,00 per nacht
 Zwemboei huren € 15,00
 Zwemboei kopen € 29,95
 Boek Hoe pak je water € 14,95
 Sport-Active badmuts € 6,00


Terug naar de inhoud