Lanzarote Zwemmen - Sport-Active Nederland

Title
Ga naar de inhoud
Zwemmen > Trainingskampen
Kosten:
€ 659,00 inclusief:

Trainingen:
  • 6 zwemtrainingen in 50m bad
  • 2 open water trainingen
  • 2 landtrainingen

Verblijf:
  • 4 sterren hotel
  • Ontbijt & Diner
  • 2 persoons slaapkamer

Reis:
  • Retourvliegticket
  • Transfer naar Accommodatie
Programma

Dinsdag
Vliegen naar Lanzarote
Landtraining
Zwemtraining in 50m bad

Woensdag
Open water training
Zwemanalyse in 50m bad

Donderdag:
Zwemtraining in 50m bad
Krachttraining
Zwemtraining in 50m bad

Vrijdag:
Open water training
Zwemanalyse in 50m bad

Zaterdag:
Zwemtraining in 50m bad
Vliegen naar Nederland
Trainingskamp Lanzarote

Tijdens dit trainingskamp krijg je 6 zwembadtrainingen, 2 open watertrainingen en 2 landtrainingen. Tijdens 2 van de zwembadtrainingen gebruiken wij onze video om jouw zwemtechniek te analyseren en zullen deze met jou bespreken. In de open water trainingen krijg je allerlei tips en trucs van oud Europees Kampioen Alexander Hulleman die tot 2014 meedeed in de top van het open water zwemmen. Tijdens de landtrainingen krijg je (snel)kracht-, core & stabiliteitsoefeningen om in het water toe te passen.
 
Je verblijft in het Occidental Lanzarote Mar. Je deelt een kamer met een andere deelnemer. Wil je een eigen kamer, dat is geen enkel probleem. Tegen een meerprijs is dit mogelijk. In dit 4 sterren hotel staat elke morgen een ontbijt en in de avond een heerlijk dinerbuffet voor je klaar. De lunch kun je in het centrum van Costa Tequise nuttigen. Tijdens je verblijf in dit hotel kun je naast onze trainingen ook gebruik maken van alle faciliteiten van het hotel. Naast het grote super luxe sportcomplex, biedt Occidental Lanzarote Mar ook voor de vakantieganger uitstekende mogelijkheden om een paar dagen hier goed te vertoeven. Je kunt dus gewoon vriend/in of gezin meenemen.

Wil je niet alleen zwemmen? Tijdens deze week organiseert Sport-Active Nederland ook een wielrentrainingskamp aan. Het programma van het zwemtrainingskamp is zo ingedeeld dat er mogelijkheden zijn om ook aan te sluiten bij de wielrentochten die wij in deze week op het eiland rijden. Dit trainingskamp is dus ideaal voor zwemmers en triatleten!
Trainen op je eigen niveau

Doordat wij deze trainingskampen met meerdere trainers aanbieden, kun je trainen op je eigen niveau. Je kunt jezelf bij de inschrijving indelen in het niveau waar jij je thuis voelt. Natuurlijk is er tijdens het trainingskamp de mogelijkheid om in een andere groep te trainen als dit nodig is.
Liever 1 persoonskamer

Je schrijft je in op basis van het delen van een slaapkamer met een andere deelnemer. Deelnemers die elkaar kennen kunnen aangeven dat ze bij elkaar slapen. Mocht je liever een 1 persoonskamer willen boeken? Geen enkel probleem. Hiervoor rekenen wij wel € 50,00 extra per nacht.
Trainen met materialen

Tijdens ons trainingskamp is het verplicht om met een zwemboei en badmuts te zwemmen. Dit voor de veiligheid van jezelf. Je kunt eventueel een zwemboei bij ons huren (€ 15,00) of kopen (€29,95). Deze boeien zijn van HUUB en staan garant voor goede kwaliteit. Naast het drijfvermogen, kun je hier ook je autosleutels of telefoon in meenemen.
Sit back & Relax

Ideaal! Wij verzorgen alles voor je. We boeken voor jou de tickets, verblijfsaccommodaties en zorgen dat jij lekker kan trainen. Voor de reis checken we je in en boeken we voor jou, als dat nodig is, een extra koffer bij. Ook op het trainingskamp hoef jij alleen maar te trainen. Wij zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten van de sport, het eiland en de lekkere temperatuur.
Na de training neem jij een welverdiende duik in het zwembad of kun je heerlijk bijkomen aan het strand. Elke morgen staat er een ontbijt voor je klaar, terwijl je in de avond kan aanschuiven bij een buffet.

Goed om te weten: We vertrekken meestal van Schiphol Airport. Soms wijken we uit naar Dusseldorf Weeze of Eindhoven.
Inschrijven Zwemtrainingskamp Lanzarote5 t/m 9 november 2019
3 t/m 7 december 2019
7 t/m 11 januari 2020
4 t/m 8 februari 2020
3 t/m 7 maart 2020

Beginnend
Gemiddeld
Gevorderd
Topsport

 1 persoonskamer € 50,00 per nacht
 Zwemboei huren € 15,00
 Zwemboei kopen € 29,95
 Boek Hoe pak je water € 14,95
 Sport-Active badmuts € 6,00


Sport-Active Nederland
Schuttervaerkade 80
8021 DB Zwolle

Contact:
06 50 48 90 16 (09.00 - 18.00u)
info@sport-active.nl

Gegevens:
NL 79 INGB 0007 4604 20
KVK: 0740000
Terug naar de inhoud