Lanzarote Zwemmen - Sport-Active Nederland

Title
Ga naar de inhoud
Zwemmen
Programma

Dag 1:
Na aankomst op het vliegveld van Lanzarote, brengen we jou naar het Occidental Lanzarote Mar hotel. Daar krijg je een kamer toegewezen en gaan we het trainingskamp starten met een gezamenlijke lunch. Na deze lunch gaan we naar het krachthonk en beginnen met een rustige core & stability training. De spieren lekker los maken. Na deze korte training duiken we het zwembad in! De eerste training gaan we vooral lekker loszwemmen en bekijken we jouw techniek.

Dag 2:
In de ochtend duiken we de atlantische oceaan in. Hierin krijg je een clinic van open water zwemmer Alexander Hulleman.In de avond duiken we het zwembad in en maken tijdens een duurtraining opnames van jouw techniek. Deze zullen we na de training analyseren op een groot scherm. Ook tijdens de training geven we je al enkele tips om je techniek te verbeteren.

Dag 3:
Vanochtend gaan we de techniekaanwijzingen toepassen in de training. In leuke gevarieerde zwemsetjes krijg je steeds persoonlijke techniekaanwijzingen. In de middag staat er een krachttraining op het strand op de planning. Lekker genieten van de Spaanse zon tijdens een goede work-out. In de avond duiken we het zwembad weer in en gaan we vooral bezig met ademhaling, starten en keren.

Dag 4:
In de ochtend duiken we weer de Atlantische oceaan in. We zwemmen op het parcours van de Ironman. We maken flinke meters! In de middag gaan we weer naar het zwembad. Hierin gaan we nogmaals opnames maken van jou techniek en laten je het verschil zien van jouw techniek aan het begin van de week en nu!

Dag 5:
Voordat we naar het vliegveld gaan, zwemmen we nog een leuke set in het zwembad. Uiteraard sluiten we deze fantastische week af met een leuke estafette race of durf jij het aan om een 500m race in het zwembad af te leggen?


Lanzarote - Spanje
Je zwemtechniek verbeteren onder de Spaanse zon?

Afgelopen 2 jaar kon je al je techniek bijschaven in onze trainingsweekenden, maar nu gaan we dit ook doen in de Spaanse zon!
 
Van 16 oktober t/m 20 oktober 2018 kun je met ons je zwemtechniek bijschaven, je conditie vergroten en je open water skills verbeteren! Een compleet zwemtrainingskamp inclusief een zwemanalyse, een super luxe Olympisch 50meter bad en de Atlantische oceaan.
Tijdens dit trainingskamp krijg je 6 zwembadtrainingen, 2 open watertrainingen en 3 landtrainingen. Tijdens 2 van de zwembadtrainingen gebruiken wij onze video om jouw zwemtechniek te analyseren en zullen deze met jou bespreken. In de open water trainingen krijg je allerlei tips en trucs van oud Europees Kampioen Alexander Hulleman die tot 2014 meedeed in de top van het open water zwemmen. Tijdens de landtrainingen krijg je (snel)kracht-, core & stabiliteitsoefeningen om in het water toe te passen.
 
Je verblijft in het Occidental Lanzarote Mar. Je deelt een kamer met een andere deelnemer. Wil je een eigen kamer, dat is geen enkel probleem. Tegen een meerprijs is dit mogelijk. In dit 4 sterren hotel staat elke morgen een ontbijt en in de avond een heerlijk dinerbuffet voor je klaar. De lunch kun je in het centrum van Costa Tequise nuttigen. Tijdens je verblijf in dit hotel kun je naast onze trainingen ook gebruik maken van alle faciliteiten van het hotel. Naast het grote super luxe sportcomplex, biedt Occidental Lanzarote Mar ook voor de vakantieganger uitstekende mogelijkheden om een paar dagen hier goed te vertoeven. Je kunt dus gewoon vriend/in of gezin meenemen.

Wil je niet alleen zwemmen? Tijdens deze week organiseert Sport-Active Nederland ook een wielrentrainingskamp aan. Het programma van het zwemtrainingskamp is zo ingedeeld dat er mogelijkheden zijn om ook aan te sluiten bij de wielrentochten die wij in deze week op het eiland rijden. Dit trainingskamp is dus ideaal voor zwemmers en triatleten!
 
 
Sit Back & Relax


Ideaal! Wij verzorgen alles voor je. We boeken voor jou de tickets, verblijfsaccommodaties en zorgen dat jij lekker kan trainen.  Voor de reis checken we je in en boeken we voor jou, als dat nodig is, een extra koffer bij.
Ook op het trainingskamp hoef jij alleen maar te trainen. Wij zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten van de sport, het eiland en de lekkere temperatuur.
Na de training neem jij een welverdiende duik in het zwembad of kun je heerlijk bijkomen aan het strand. Elke morgen staat er een ontbijt voor je klaar, terwijl je in de avond kan aanschuiven bij een buffet.

Goed om te weten: We vertrekken meestal van Schiphol Airport. Soms wijken we uit naar Dusseldorf Weeze of Eindhoven.
Huur jouw zwemspullen

Wil je alleen handbagage meenemen? Geen enkel probleem! Je kunt bij ons zwemmaterialen zoals plankjes, pullboys, zoomers en paddels bij ons huren voor deze week. Zo'n pakketje kost € 5,00 per dag.
Natuurlijk kun je ook een zwempakket bij ons kopen. Deze pakketjes kosten € 69,00. Hierin zit een badmuts, plankje, pullboy en zoomers. Een uitgebreider pakket met snorkel en paddels erbij kost € 120,00.

Een koffer bijboeken kost tussen de € 40,00 en € 90,00. Afhankelijk van welke vliegtuigmaatschappij wij vliegen en wanneer je de boeking doet.

5 dagen Zwemmen
op lanzarote - Spanje

inclusief:
- Retour vliegticket naar Arrefice
- 4 nachten in 4 strren hotel
- Verblijf op basis van half pension
- 10 trainingen onder begeleiding van 2 toptrainers
- Transfer vliegveld - Accommodatie

€ 599,00*
* Na aanmelding ontvang je binnen 1 werkdag een factuur voor deze trip. Deze factuur dient binnen 3 dagen te worden voldaan op onze rekening. Na 3 dagen vervalt jouw aanmelding. Mocht je daarna alsnog willen deelnemen aan dit trainingskamp, moet je je opnieuw aanmelden.
Opgave Trainingskamp Lanzarote








 16 t/m 20 oktober 2018
 13 t/m 17 november 2018
 8 t/m 12 januari 2019

 Weinig (0 tot 2 uur per week)
 Gemiddeld (3 tot 7uurt per week)
 Veel (8 tot 12uur per week)
 Topsport (13 uur en meer per week)


 Ja
Terug naar de inhoud