Lanzarote Wielrennen - Sport-Active Nederland

Title
Ga naar de inhoud
Fietsen > Wielrentrainingskampen
Kosten:
€ 599,00 inclusief:

Trainingen:
  • 5 trainingstochten


Verblijf:
  • Luxe villa
  • Ontbijt & Diner
  • 2 persoons slaapkamer

Reis:
  • Retourvliegticket
  • Transfer naar Accommodatie
Programma

Dinsdag
Vliegen naar Lanzarote
Kennismakingstocht 60km

Woensdag
Mirador del Rio & Tabayesco 90km
1200 hoogtemeters

Donderdag:
Timanfaya & El Golfo 100km
1000 hoogtemeters

Vrijdag:
Grande tour 130km
1500 hoogtemeters

Zaterdag:
Morning ride 40km
Vliegen naar Nederland
Wielrennen op Lanzarote

Sport-Active zit meer dan 8x per jaar met een trainingskamp op Lanzarote. Hét eiland waar je een paar dagen heerlijk kan vertoeven! Wil jij lekker trainen in de heerlijke Spaanse zon? Boek dan jouw trainingsweek bij Sport-Active Nederland. Je verblijft in het Occidental Lanzarote Mar. Je deelt een kamer met een andere deelnemer. Wil je een eigen kamer, dat is geen enkel probleem. Tegen een meerprijs is dit mogelijk. In dit 4 sterren hotel staat elke morgen een ontbijt en in de avond een heerlijk dinerbuffet voor je klaar. De lunch kun je in het centrum van Costa Tequise nuttigen. Tijdens je verblijf in dit hotel kun je naast onze trainingen ook gebruik maken van alle faciliteiten van het hotel. Naast het grote super luxe sportcomplex, biedt Occidental Lanzarote Mar ook voor de vakantieganger uitstekende mogelijkheden om een paar dagen hier goed te vertoeven. Je kunt dus gewoon vriend/in of gezin meenemen.

Elke dag fiets je een mooie tocht, die je over de verschillende delen van het eiland brengt. Het eiland lijkt niet groot, maar het verveelt nooit. Het ene moment fiets je door het lavalandschap in El Golfo of door de Timanfaya. Het volgende moment rijd je in het noorden en heb je een weergaloos uitzicht op het hoogste punt van het eiland.  Elke dag zetten wij een rit van ongeveer 100km tot 120km uit. Na ongeveer 70km komen we in de buurt van de villa en kun je eventueel terug.

Fietsen op je eigen niveau

Doordat wij deze trainingskampen met meerdere begeleiders aanbieden, kun je trainen op je eigen niveau. Je kunt jezelf bij de inschrijving indelen in het niveau waar jij je thuis voelt. Natuurlijk is er tijdens het trainingskamp de mogelijkheid om in een andere peloton te rijden.
Liever 1 persoonskamer

Je schrijft je in op basis van het delen van een slaapkamer met een andere deelnemer. Deelnemers die elkaar kennen kunnen aangeven dat ze bij elkaar slapen. Mocht je liever een 1 persoonskamer willen boeken? Geen enkel probleem. Hiervoor rekenen wij wel € 50,00 extra per nacht.
Eigen fiets of huur een fiets

Tijdens ons trainingskamp kun je er voor kiezen om een fiets te huren of je eigen fiets mee te nemen.
Huren: 105 afgemonteerd € 22,00 per dag (+€ 50,00 borg), Ultegra afgemonteerd € 32,00 per dag (+€ 100,00 borg)
Een eigen fiets meenemen is ook mogelijk. Hiervoor dien je zelf voor een fietstas of -koffer te zorgen. De vliegtuigmaatschappijen rekenen extra kosten voor het vervoeren van deze koffer.
Dag 1:
Kennismakingsrit over 60km. We maken een ritje over de zuidkant van het eiland. Inclusief de beklimming van de Femmes. Ook maken we een lusje door El Golfo, waarbij het een supergaaf gezicht is om de golven tegen de lavarotsblokken te zien klappen. Via het wijngebied rijden we naar onze villa.

Dag 2:
Vandaag gaan we naar het noorden van het eiland. We beklimmen de Tabayesco, rijden door naar Mirador del Rio en bezoeken het noordelijkste vissers plaatsje Orzola. Daarna gaan we via een glooiend landschap terug naar onze villa. Deze rit is ongeveer 80km. Voor de liefhebbers wordt er dan nog een extra lus richting de surfstranden in het oosten gemaakt. Dan kom je op ongeveer 120km uit deze dag.

Dag 3:
Als je op Lanzarote bent, moet je een bezoek brengen aan Natuurpark Timanfaya. We rijden hier vandaag naar toe via Tinayo. Als we door het park zijn gereden, maken we een cross over het eiland. We dalen af naar het strand van Puerto del Carmen en rijden langs het vliegveld weer terug omhoog naar onze villa. Voor de groep die een langere rit wil rijden, komen we nog een keer over de Femmes. Nu van de andere kant: 17% klimmen!

Dag 4:
De Tabayesco kun je via meerdere kanten beklimmen en dat gaan we vandaag doen. We beklimmen hem tweemaal en komen op het hoogste punt van het eiland uit. Na deze twee beklimmingen dalen we af naar Costa Tequise en klimmen vervolgens weer omhoog naar Tequise.  

Dag 5:
Voordat we naar het vliegveld gaan, maken we nog een 'early morning'-ride. Deze brengt ons nog eenmaal over enkele leuke heuvels rondom onze villa. Doordat we zo vroeg op de fiets zitten, is de zonsopkomst weergaloos! Een mooie afsluiting van een goede trainingsweek
Sit back & Relax

Ideaal! Wij verzorgen alles voor je. We boeken voor jou de tickets, verblijfsaccommodaties en zorgen dat jij lekker kan trainen. Voor de reis checken we je in en boeken we voor jou, als dat nodig is, een extra koffer bij. Ook op het trainingskamp hoef jij alleen maar te trainen. Wij zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten van de sport, het eiland en de lekkere temperatuur.
Na de training neem jij een welverdiende duik in het zwembad of kun je heerlijk bijkomen aan het strand. Elke morgen staat er een ontbijt voor je klaar, terwijl je in de avond kan aanschuiven bij een buffet.

Goed om te weten: We vertrekken meestal van Schiphol Airport. Soms wijken we uit naar Dusseldorf Weeze of Eindhoven.
Inschrijven Wielrentrainingskamp Lanzarote5 t/m 9 november 2019
3 t/m 7 december 2019
7 t/m 11 januari 2020
4 t/m 8 februari 2020
3 t/m 7 maart 2020

Beginnend
Gemiddeld
Gevorderd
Topsport

 1 persoonskamer € 50,00 per nacht
 Huurfiets 105 afgemonteerd € 22,- pd
 Huurfiets Ultegra afgem. € 32,- pd
 Bagage fietskoffer (op aanvraag)
 Handbagage (gratis)
 Extra bagage 15kg (op aanvraag)

Sport-Active Nederland
Schuttervaerkade 80
8021 DB Zwolle

Contact:
06 50 48 90 16 (09.00 - 18.00u)
info@sport-active.nl

Gegevens:
NL 79 INGB 0007 4604 20
KVK: 0740000
Terug naar de inhoud