Lanzarote Triathlon - Sport-Active Nederland

Title
Ga naar de inhoud
Triathlon > Reizen
Kosten:
€ 650,00 inclusief:

Trainingen:
  • 5 trainingstochten
  • 2 zwembad trainingen
  • 2 open water trainingen
  • 3 hardlooptrainingen
  • 1 trisuitdag

Verblijf:
  • 4 sterren hotel
  • Ontbijt & Diner
  • 2 persoons hotelkamer
Programma

Dag 1
Kennismakingstocht 60km
Dag 2
Hardlopen & Fietsen
Dag 3
Fietsen & Zwemmen
Dag 4
Hardlopen & Open water zwemmen
Dag 5
Fietsen
Dag 6
Zwemmen &Hardlopen
Dag 7
Fietsen & Open water zwemmen
Dag 8
Trisuitdag
Inschrijven Triathlonreis Lanzarote3 t/m 10 december 2019
4 t/m 11 februari 2020
3 t/m 10 maart 2020

Beginnend
Gemiddeld
Gevorderd
Topsport

 1 persoonskamer € 50,00 per nacht
 Huurfiets 105 afgemonteerd € 22,- pd
 Huurfiets Ultegra afgem. € 32,- pd

Triathlonreis Lanzarote


Sport-Active zit meer dan 8x per jaar op Lanzarote. Hét eiland waar je een paar dagen heerlijk kan vertoeven! Wil jij lekker wielrennen, zwemmen en hardlopen in de heerlijke Spaanse zon? Boek dan jouw triathlonreis bij Sport-Active Nederland.
Je verblijft in het Occidental Lanzarote Mar. Je deelt een kamer met een andere deelnemer. Wil je een eigen kamer? Dat is geen enkel probleem. Tegen een meerprijs is dit mogelijk. In dit 4 sterren hotel staat elke morgen een ontbijt- en in de avond een heerlijk dinerbuffet voor je klaar. De lunch kun je in het centrum van Costa Tequise nuttigen. Tijdens je verblijf in dit hotel kun je tussen de trainingen door gebruik maken van alle faciliteiten van het hotel. Naast het grote super luxe sportcomplex, biedt Occidental Lanzarote Mar ook voor de minder sportieve vakantieganger uitstekende mogelijkheden om een paar dagen goed te vertoeven. Daarnaast heb je voor- of na de wielrentochten genoeg vrije tijd om het eiland te bewonderen. Je kunt dus gewoon je vriend(in) of gezin meenemen.

We brengen je met mooie fietstochten naar verschillende delen van het eiland. Je beklimt de Tabayesco, de Femmes en rijdt door El Golfo en de Timanfaya. De zwemtrainingen doen we in het 50m bad van het Occidental hotel en duiken tweemaal de oceaan in voor een open water zwemtraining. Daarnaast kun je heerlijk hardlopen langs de boulevard en krijg je van ons een interval- en loopscholingstraining. Het is niet verplicht om aan ons trainingsprogramma deel te nemen.Liever eenpersoonskamer

Je schrijft je in op basis van het delen van een slaapkamer met een andere deelnemer. Deelnemers die elkaar kennen kunnen aangeven dat ze bij elkaar op een kamer willen. Mocht je liever een  eenpersoonskamer willen boeken? Geen enkel probleem. Hiervoor rekenen wij wel € 50,00 extra per nacht.

Trainen met zwemmaterialen

Tijdens de zwemtrainingen maken wij gebruik van trainingsmaterialen zoals een plankje, pullboy, zoomers en handpeddels. Mocht je deze materialen niet hebben, geen enkel probleem! Je kunt bij ons deze materialen huren of kopen. Voor slechts €15,00 huur je al een complete set en voor €64,95 kun je dit pakket bij ons kopen. Met de open water trainingen is het verplicht om met een zwemboei en badmuts te zwemmen. Dit voor je eigen veiligheid. Je kunt eventueel bij ons een zwemboei huren (€15,00) of kopen (€29,95). Deze boeien zijn van HUUB en staan garant voor goede kwaliteit. Naast het drijfvermogen, kun je hier ook je autosleutels of telefoon in meenemen.

Trainen op je eigen niveau

Doordat wij onze reizen met meerdere begeleiders aanbieden, kun je trainen op je eigen niveau. Je kunt jezelf bij de inschrijving indelen in het niveau waar jij je thuis voelt. Natuurlijk is er de mogelijkheid om te switchen van groep.

Regel je vliegticket & Relax

We boeken voor jou de verblijfsaccommodatie en zorgen ervoor dat jij lekker kunt fietsen. Het enige wat je zelf moet regelen is een vliegticket en een transfer naar Occidental Lanzarote Mar (11min). Je kunt er nu bijvoorbeeld voor kiezen om al een paar dagen eerder naar Lanzarote te komen of er langer te blijven! Boek je je vliegticket bijtijds dan zullen de kosten circa 60 - 150 euro zijn. Wij zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten van het eiland tijdens deze triathlonreis.

Terug naar de inhoud