Lanzarote Triathlon - Sport-Active Nederland

Title
Ga naar de inhoud
Triathlon > Trainingskampen
Kosten:
€ 699,00 inclusief:

Trainingen:
  • 5 trainingstochten
  • 2 zwembad trainingen
  • 2 open water trainingen
  • 3 hardlooptrainingen
  • 1 trisuitdag


Verblijf:
  • Luxe villa
  • Ontbijt & Diner
  • 2 persoons slaapkamer

Reis:
  • Retourvliegticket
  • Transfer naar Accommodatie
Programma

Dag 1
Vliegen naar Lanzarote
Kennismakingstocht 60km
Dag 2
Hardlopen
Fietsen
Dag 3
Fietsen
Zwemmen
Dag 4
Hardlopen
Open water zwemmen
Dag 5
Fietsen
Dag 6
Zwemmen
Hardlopen
Dag 7
Fietsen
Open water zwemmen
Dag 8
Trisuitdag


Triathlon trainingskamp Lanzarote


Sport-Active zit meer dan 8x per jaar met een trainingskamp op Lanzarote. Hét eiland waar je een paar dagen heerlijk kan vertoeven! Wil jij lekker trainen in de heerlijke Spaanse zon? Boek dan jouw trainingsweek bij Sport-Active Nederland. Je verblijft in het Occidental Lanzarote Mar. Je deelt een kamer met een andere deelnemer. Wil je een eigen kamer, dat is geen enkel probleem. Tegen een meerprijs is dit mogelijk. In dit 4 sterren hotel staat elke morgen een ontbijt en in de avond een heerlijk dinerbuffet voor je klaar. De lunch kun je in het centrum van Costa Tequise nuttigen. Tijdens je verblijf in dit hotel kun je naast onze trainingen ook gebruik maken van alle faciliteiten van het hotel. Naast het grote super luxe sportcomplex, biedt Occidental Lanzarote Mar ook voor de vakantieganger uitstekende mogelijkheden om een paar dagen hier goed te vertoeven. Je kunt dus gewoon vriend/in of gezin meenemen.

We brengen je met mooie fietstrainingen naar verschillende delen van het eiland. Je beklimt de Tabayesco, de Femmes en rijdt door El Golfo en de Timanfaya. De zwemtrainingen doen we in het 50m bad van het Occidental hotel en duiken tweemaal de oceaan in voor een open water zwemtraining. Daarnaast geven we diverse hardlooptrainingen langs de boulevard en krijg je uiteraard een loopscholingstraining. Het is niet verplicht om aan ons trainingsprogramma deel te nemen. Ook kun je na je inschrijving aangeven welke trainingen je wel en niet wilt volgen.


Fietsen op je eigen niveau

Doordat wij deze trainingskampen met meerdere begeleiders aanbieden, kun je trainen op je eigen niveau. Je kunt jezelf bij de inschrijving indelen in het niveau waar jij je thuis voelt. Natuurlijk is er tijdens het trainingskamp de mogelijkheid om in een andere peloton te rijden.
Liever 1 persoonskamer

Je schrijft je in op basis van het delen van een slaapkamer met een andere deelnemer. Deelnemers die elkaar kennen kunnen aangeven dat ze bij elkaar slapen. Mocht je liever een 1 persoonskamer willen boeken? Geen enkel probleem. Hiervoor rekenen wij wel € 50,00 extra per nacht.
Eigen fiets of huur een fiets

Tijdens ons trainingskamp kun je er voor kiezen om een fiets te huren of je eigen fiets mee te nemen.

Huren:
105 afgemonteerd € 22,00 per dag (+€ 50,00 borg)
Ultegra afgemonteerd € 32,00 per dag (+€ 100,00 borg)

Een eigen fiets meenemen is ook mogelijk. Hiervoor dien je zelf voor een fietstas of -koffer te zorgen. De vliegtuigmaatschappijen rekenen extra kosten voor het vervoeren van deze koffer.
Sit back & Relax

Ideaal! Wij verzorgen alles voor je. We boeken voor jou de tickets, verblijfsaccommodaties en zorgen dat jij lekker kan trainen. Voor de reis checken we je in en boeken we voor jou, als dat nodig is, een extra koffer bij. Ook op het trainingskamp hoef jij alleen maar te trainen. Wij zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten van de sport, het eiland en de lekkere temperatuur.
Na de training neem jij een welverdiende duik in het zwembad of kun je heerlijk bijkomen aan het strand. Elke morgen staat er een ontbijt voor je klaar, terwijl je in de avond kan aanschuiven bij een buffet.

Goed om te weten: We vertrekken meestal van Schiphol Airport. Soms wijken we uit naar Dusseldorf Weeze of Eindhoven.
Inschrijven Triathlontrainingskamp Lanzarote3 t/m 10 december 2019
4 t/m 11 februari 2020
3 t/m 10 maart 2020

Beginnend
Gemiddeld
Gevorderd
Topsport

 1 persoonskamer € 50,00 per nacht
 Huurfiets 105 afgemonteerd € 22,- pd
 Huurfiets Ultegra afgem. € 32,- pd
 Bagage fietskoffer (op aanvraag)
 Handbagage (gratis)
 Extra bagage 15kg (op aanvraag)

Sport-Active Nederland
Schuttervaerkade 80
8021 DB Zwolle

Contact:
06 50 48 90 16 (09.00 - 18.00u)
info@sport-active.nl

Gegevens:
NL 79 INGB 0007 4604 20
KVK: 0740000
Terug naar de inhoud