IJsselmeerweekend - Sport-Active Nederland

Title
Ga naar de inhoud
Zwemmen > Trainingskampen
Kosten:
€ 229,00 inclusief:

Trainingen:
  • 3 zwemtrainingen
  • IJsselmeer estafette oversteek

Verblijf:
  • Luxe groepsaccommodatie
  • Ontbijt, lunch & diner
  • 2 persoons slaapkamer

Extra:
  • Lezing over voeding bij duursport
Programma

Vrijdag:
15.30u Ontvangst
16.00u - 17.30u
Zwemtraining 1 Stavoren
19.00u Pasta Party

Zaterdag:
08.00u Ontbijt
10.00u - 11.30u
Zwemtraining 2 Friese Meren
13.00u Lunch
16.30 - 17.30u
Zwemtraining 3 Friese Meren
19.00u BBQ-party


Zondag:
07.00u Ontbijt
09.00u - 17.00u
IJsselmeer estafetteoversteek
20.00u Afsluitend diner
IJsselmeerweekend
5 t/m 7 juli 2019

Drie dagen trainen in de golven van het IJsselmeer. Dat is het Open Water zwemweekend IJsselmeer! Een uniek trainingskamp in Nederland. We trainen op diverse locaties, waardoor alle facetten van het open water zwemmen aan bod komen. We trainen op diverse locaties, waardoor alle facetten van het open water zwemmen aan bod komen.
Omdat we twee keer in een open meer zwemmen, kun je echt leren zwemmen in de golven. Ideaal als je ooit een IJsselmeer- of kanaaloversteek wilt gaan doen, maar ook als je bijvoorbeeld een triathlon in het buitenland wilt doen, waarbij je moet zwemmen in de zee, is dit een ideale manier om zwemmen in golven onder de knie te krijgen. Tevens trainen we in de Friese meren, waardoor je goed leert navigeren.
Tijdens deze trainingen komen allerlei andere dingen zoals starten, een keerpunt ronden en tactisch zwemmen aan het bod. Ook leer je naast een boot zwemmen.

Je verblijft samen met de andere deelnemers in een luxe Friese villa, waar elke dag een ontbijt, lunch en diner voor je klaarstaat. Tussen de trainingen krijg je nog een lezing over voeding tijdens duursport, maar is er ook genoeg vrije tijd om heerlijk te wandelen in het aangrenzende bos of even bij te komen op de bank.

Dit jaar gaan we daadwerkelijk ook het IJsselmeer over zwemmen! Dit in estafettevorm! Samen met 5 andere deelnemers vorm jij een estafetteteam en ga jij op zondagmorgen vanuit Stavoren naar Medemblik zwemmen! Hoe tof is dat om met jouw nieuwe zwemvrienden deze unieke belevenis te ervaren!
Trainen op je eigen niveau

Doordat wij deze trainingskampen met meerdere trainers aanbieden, kun je trainen op je eigen niveau. Je kunt jezelf bij de inschrijving indelen in het niveau waar jij je thuis voelt. Natuurlijk is er tijdens het trainingskamp de mogelijkheid om in een andere groep te trainen als dit nodig is.
Liever 1 persoonskamer

Je schrijft je in op basis van het delen van een slaapkamer met een andere deelnemer. Deelnemers die elkaar kennen kunnen aangeven dat ze bij elkaar slapen. Mocht je liever een 1 persoonskamer willen boeken? Geen enkel probleem. Hiervoor rekenen wij wel € 50,00 extra per nacht.
Trainen met materialen

Tijdens ons trainingskamp is het verplicht om met een zwemboei en badmuts te zwemmen. Dit voor de veiligheid van jezelf. Je kunt eventueel een zwemboei bij ons huren (€ 15,00) of kopen (€29,95). Deze boeien zijn van HUUB en staan garant voor goede kwaliteit. Naast het drijfvermogen, kun je hier ook je autosleutels of telefoon in meenemen.
Inschrijven IJsselmeerweekend5 t/m 7 juli 2019

Beginnend
Gemiddeld
Gevorderd
Topsport

 1 persoonskamer € 50,00 per nacht
 Zwemboei huren € 15,00
 Zwemboei kopen € 29,95
 Boek Hoe pak je water € 14,95
 Sport-Active badmuts € 6,00


Terug naar de inhoud