IJsselmeer - Sport-Active Nederland

Title
Ga naar de inhoud
Zwemmen
Programma

Vrijdag:
12.00u Ontvangst met lunch
13.00u Zwemtraining in het IJsselmeer
16.00u Lezing over IJsselmeer-/Kanaaloversteek
18.00u Pasta party
19.30u Vrije tijd

Zaterdag:
08.00u Ontbijt
10.00u Zwemtraining 2 in de Friese meren
13.00u Lunch
14.00u Workshop Voeding tijdens de zwemoversteek
16.00u Zwemtraining met toepassing van Workshop
19.30u Diner

Zondag
08.00u Ontbijt
09.30u Zwemtraining 3 in het IJsselmeer
12.00u Lunch
13.30u Wielrenrit door Friesland 90km*

* optioneel
Kosten

Voor € 229,00 p.p.
Inclusief:
2x Overnachtingen in luxe villa
3x Open water trainingen met top trainers
1x Workshop: Voeding tijdens sporten
1x Pasta party
1x Barbecue
2x Ontbijt
3x Lunch

Gratis extra:
Deelname wielrentocht 90km
6 t/m 8 juli 2018
Open water zwemweekend IJsselmeer

Drie dagen trainen in de golven van het IJsselmeer. Dat is het Open Water zwemweekend IJsselmeer! Een uniek trainingskamp in Nederland.

Verblijf
Je verblijft in een luxe watervilla (met boot) waar elke dag een heerlijk ontbijt en lunch voor je wordt geserveerd. Op vrijdagavond schuif je aan tijdens bij een pasta party en op de zaterdag houden we een feestelijke een barbecue. Je slaapt samen met iemand op een kamer, maar je kunt er ook voor kiezen om tegen een meerprijs een éénpersoonskamer te boeken.

Trainingen
We trainen op diverse locaties, waardoor alle facetten van het open water zwemmen aan bod komen.
Omdat we twee keer in het IJsselmeer trainen, kun je echt leren zwemmen in de golven. Ideaal als je ooit een IJsselmeer- of kanaaloversteek wilt gaan doen. Ook als je bijvoorbeeld een triathlon in het buitenland wilt doen, waarbij je moet zwemmen in de zee, is dit een ideale manier om zwemmen in golven onder de knie te krijgen. Tevens trainen we in de Friese meren, waardoor je goed leert navigeren.
Ook tijdens deze trainingen komen allerlei andere dingen zoals starten, een keerpunt ronden en tactisch zwemmen aan het bod. Ook leer je naast een boot zwemmen.

Lezing IJsselmeer en Kanaaloversteek
Tijdens dit trainingsweekend krijg je een lezing over de IJsselmeer- en kanaaloversteek van ervaringsdeskundigen die de oversteken hebben volbracht. Zij kunnen al je vragen beantwoorden over het lange afstand zwemmen, zoals bijvoorbeeld voeding, trainen naar een oversteek en begeleiding.

Workshop Sportvoeding tijdens de race
Voeding is tijdens langere afstanden erg belangrijk! Nu is eten en drinken in het water niet altijd even makkelijk. Daarom krijg je een workshop Sportvoeding tijdens de race. We bespreken de verschillende soorten voeding en hun voor- en nadelen. Ook gaan we het aanreiken van de voeding in het water oefenen, met natuurlijk daarbij het oefenen hoe je zo goed en snel mogelijk de voeding tot je neemt.

Wielrennen
Op zondagmiddag is het trainingskamp na een afsluitende lunch ten einde. Echter bestaat de mogelijkheid om met het Sport-Active Nederland peloton een mooie wielrenrit van ongeveer 90km Dwars door Friesland te maken. We rijden via Stavoren langs het IJsselmeer en maken een mooie rondje langs de Friese meren.
Hier kun je gratis aan deelnemen!
Inschrijving Open Water Trainingskamp IJsselmeer
 Beginner
 Gemiddelde zwemmer
 Gevorderde zwemmer
 Topsport

 6 t/m 8 juli 2018 (nog 8 plekken)


 ja
Terug naar de inhoud