Ibiza - Sport-Active Nederland

Title
Ga naar de inhoud
Zwemmen > Zwemtochten
Kosten:
€ 549,00 inclusief:

Zwemtochten:
  • 6 zwemtochten
rondom Ibiza

Verblijf:
  • Luxe Villa
  • Ontbijt & Diner
  • 2 persoons slaapkamer

Reis:
  • Retourvliegticket
  • Transfer naar Accommodatie
Programma

Dinsdag:
Vliegen vanaf Schiphol
Zwemtocht 2km

Dinsdag:
Zwemtocht 3km
Zwemtocht 1km

Woensdag:
Zwemtocht 4km

Donderdag:
Zwemtocht 3km
Zwemtocht 2,5km

Vrijdag:
Vertrek naar vliegtuig

Zwemtochten Ibiza
12 t/m 16 november 2019

Ga met ons van 12 t/m 16 november mee zwemmen langs de mooie kust van de Costa Brava. Elke dag maak je één of twee mooie zwemtochten in de mooiste baaien van het eiland. In het helderblauwe water van de Middellandse zee zwemmen we langs rotspartijen, indrukwekkende kloven en krijgen we te maken met alle faccetten van het open water zwemmen.

Het is niet verplicht om aan alle tochten deel te nemen, dus wil je een rustmoment pakken of vind je één tocht per dag voldoende? Geen probleem, dit kun je gewoon aangeven.

We vertrekken op dinsdag en komen op zaterdag weer thuis. Wij verzorgen de complete reis voor jou! Jij hoeft alleen maar op tijd op het vliegveld te staan met je zwemkleding, zwemboei met badmuts en bril in een koffer.
Tijdens deze 5 daagse zwemtocht verblijven we in een luxe villa wat van alle gemakken is voorzien! Elke dag staat er een ontbijt en diner voor je klaar. Lunchen doen we met zijn alleen in een van de gezellige eettentjes aan het strand.

Deze unieke zwemtocht langs de baaien van Ibiza wordt aangeboden inclusief vliegreis en handbagage. Ook staat de begeleiding van Sport-Active Nederland op het vliegveld en reist samen met jou naar dit fantastische eiland. Zou jij een grotere ruimkoffer mee willen nemen? Geen probleem. Deze kun je nadat je je hebt ingeschreven gewoon bijboeken.
Zwemmen op je eigen niveau

Doordat wij deze zwemtochten met meerdere begeleiders aanbieden, kun je deze tochten op eigen niveau zwemmen. Hierdoor zul je nooit alleen zwemmen. Daarnaast krijg je tijdens het zwemmen een buddy toegewezen. Tijdens deze zwemtochten is het dragen van een zwemboei en badmuts verplicht.
Liever 1 persoonskamer

Je schrijft je in op basis van het delen van een slaapkamer met een andere deelnemer. Deelnemers die elkaar kennen kunnen aangeven dat ze bij elkaar slapen. Mocht je liever een 1 persoonskamer willen boeken? Geen enkel probleem. Hiervoor rekenen wij wel € 50,00 extra per nacht.
Vrije tijd tussendoor

Tussen de zwemtochten door heb je voldoende vrije tijd om er op uit te gaan of lekker te relaxen in of bij de villa. Er is de mogelijkheid om een racefiets of auto te huren om het eiland te verkennen. Bij de opgave kun je dit eventueel bij boeken, maar dit kan ook op de locatie zelf.
Sit back & Relax

Ideaal! Wij verzorgen alles voor je. We boeken voor jou de tickets, verblijfsaccommodaties en zorgen dat jij lekker kan zwemmen. Voor de reis checken we je in en boeken we voor jou, als dat nodig is, een extra koffer bij. Wij zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten van de mooie tochten, het eiland en de lekkere temperatuur.
Na de zwemtocht kun je heerlijk bijkomen aan het strand of rust je lekker uit bij de villa.

Inschrijven Zwemtochten Ibiza12 t/m 16 november 2019

 1 persoonskamer € 50,00 per nacht
 Zwemboei huren € 15,00
 Zwemboei kopen € 29,95
 Boek Hoe pak je water € 14,95
 Sport-Active badmuts € 6,00

Terug naar de inhoud