Ibiza Wielrennen - Sport-Active Nederland

Title
Ga naar de inhoud
Fietsen > Wielrentrainingskampen
Kosten:
€ 599,00 inclusief:

Trainingen:
  • 5 trainingstochten


Verblijf:
  • Luxe villa
  • Ontbijt & Diner
  • 2 persoons slaapkamer

Reis:
  • Retourvliegticket
  • Transfer naar Accommodatie
Programma

Dinsdag
Vliegen naar Ibiza
Kennismakingstocht 60km

Woensdag
Rit naar t noorden
1600 hoogtemeters

Donderdag:
Naar het zuiden
1000 hoogtemeters

Vrijdag:
Grande tour
1500 hoogtemeters

Zaterdag:
Early ride
Vliegen naar Nederland
Wielrennen op Ibiza
12 t/m 16 november 2019

Afgelopen jaar kwamen wij voor het eerst wielrennen op Ibiza. Inmiddels zijn wij smoorverliefd op dit fantastische eiland wat zich in de herst en voorjaar uitstekend leent om heerlijk een paar dagen te wielrennen in aangename temperaturen!
Van 12 t/m 16 november 2019 kun jij samen met ons heerlijk rijden over de mooie wegen van het eiland. Je maakt mooie klimmen langs de kuststroken van het eiland, maar kunt ook lekker tempo rijden op de overzichtelijke wegen van het binnenland! Beklim met ons naar een aantal fantastische uitzichten, daal naar de mooie valleien en geniet van al het natuurschoon wat dit eiland te bieden heeft.

Elke dag fiets je een mooie tocht, die je over de verschillende delen van het eiland brengt. Het eiland lijkt niet groot, maar het verveelt nooit. Het ene moment fiets je door het bosrijke binnenland, het volgende moment klim je langs de randen met weergaloze uitzichten over de Middellandse zee. Elke dag zetten wij een rit van 60km tot 110km uit. Na ongeveer 70km komen we in de buurt van de villa en kun je eventueel terug.

Fietsen op je eigen niveau

Doordat wij deze trainingskampen met meerdere begeleiders aanbieden, kun je trainen op je eigen niveau. Je kunt jezelf bij de inschrijving indelen in het niveau waar jij je thuis voelt. Natuurlijk is er tijdens het trainingskamp de mogelijkheid om in een andere peloton te rijden.
Liever 1 persoonskamer

Je schrijft je in op basis van het delen van een slaapkamer met een andere deelnemer. Deelnemers die elkaar kennen kunnen aangeven dat ze bij elkaar slapen. Mocht je liever een 1 persoonskamer willen boeken? Geen enkel probleem. Hiervoor rekenen wij wel € 50,00 extra per nacht.
Eigen fiets of huur een fiets

Tijdens ons trainingskamp kun je er voor kiezen om een fiets te huren of je eigen fiets mee te nemen.
Huren: fiets 105 afgemonteerd met remschijven € 33,50 per dag

Een eigen fiets meenemen is ook mogelijk. Hiervoor dien je zelf voor een fietstas of -koffer te zorgen. De vliegtuigmaatschappijen rekenen extra kosten voor het vervoeren van deze koffer.
Dag 1:
Kennismakingsrit over 60km. We rijden door het binnenland van het eiland. Deze heerlijke wegen zorgen ervoor dat je gelijk een goede vibe hebt op jouw fiets. We maken een rondje met ongeveer 600 hoogtemeters.

Dag 2:
Vandaag gaan we naar het noorden van het eiland. We maken diverse mooie klimmetjes en dalen naar de mooiste baaien van het eiland. De route brengt ons naar de langste klim van het eiland welke prima te doen is!
Vandaag rijden we iets meer dan 100km. In deze rit maak je ruim 1500 hoogtemeters.

Dag 3:
In het zuidwesten van Ibiza kun je genieten van mooie stijle wegen die je naar robuste landschappen brengt. Het ene moment rijd je langs een bosrijk gebied, wanneer je de bocht doordraait heb je een geweldig uitzicht over de zee. Ondanks dat we nu 'slechts 70km' maken, maak je wel ruim 1200 hoogtemeters.

Dag 4:
Sommige beklimmingen wil je het liefst ook andersom doen. Daarom gaan we nu weer terug naar het Noorden van het eiland om nu sommige stukken tegenoversteld te rijden. Toch maken we een aantal andere lusjes, zodat je nog meer van het eiland zit! Daarnaast kom je op een fantastisch deel van het eiland waar de natuur ongerept zijn gang kan gaan!

Dag 5:
Voordat we naar het vliegveld gaan, maken we nog een 'early morning'-ride. Deze brengt ons nog eenmaal over enkele leuke heuvels rondom onze villa. Doordat we zo vroeg op de fiets zitten, is de zonsopkomst weergaloos! Een mooie afsluiting van een goede trainingsweek.
Sit back & Relax

Ideaal! Wij verzorgen alles voor je. We boeken voor jou de tickets, verblijfsaccommodaties en zorgen dat jij lekker kan trainen. Voor de reis checken we je in en boeken we voor jou, als dat nodig is, een extra koffer bij. Ook op het trainingskamp hoef jij alleen maar te trainen. Wij zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten van de sport, het eiland en de lekkere temperatuur.
Na de training neem jij een welverdiende duik in het zwembad of kun je heerlijk bijkomen aan het strand. Elke morgen staat er een ontbijt voor je klaar, terwijl je in de avond kan aanschuiven bij een buffet.

Goed om te weten: We vertrekken meestal van Schiphol Airport. Soms wijken we uit naar Dusseldorf Weeze of Eindhoven.
Inschrijven Wielrentrainingskamp IbizaBeginnend
Gemiddeld
Gevorderd
Topsport

 1 persoonskamer € 50,00 per nacht
 Huurfiets 105 afgemonteerd
 Bagage fietskoffer
 Handbagage (gratis)
 Extra bagage 15kg


12 t/m 16 november 2019
Sport-Active Nederland
Schuttevaerkade 80
8021 DB Zwolle

Contact:
06 50 48 90 16 (09.00 - 18.00u)
info@sport-active.nl

Gegevens:
NL 10 INGB 0009 01 18 19
KVK: 74510002
Terug naar de inhoud