Ibiza Triathlon - Sport-Active Nederland

Title
Ga naar de inhoud
Triathlon > Reizen
Kosten:
€ 649,00 inclusief:

Trainingen:
  • 5 trainingstochten
  • 2 zwembad trainingen
  • 2 open water trainingen
  • 3 hardlooptrainingen


Verblijf:
  • Luxe villa
  • Ontbijt & Diner
  • 2 persoons slaapkamer

Reis:
  • Retourvliegticket
  • Transfer naar Accommodatie
Programma

Dag 1
Landtraining

Dag 2
Fietstocht 60km
Duurloop 5, 10 of 15km

Dag 3
Zwembad training 1
Fietstocht 40km

Dag 4
Fietstocht 100km

Dag 5
Interval hardlooptraining
Open water zwemtraining

Dag 6
Fietstocht 80km
Zwembad training 2

Dag 7
Open water zwemtraining
of fietstocht 60kmTriathlon trainingskamp Ibiza
21 t/m 28 februari 2020 &  20 t/m 27 maart 2020

Een triathlontrainingskamp op Ibiza? Ja! Natuurlijk kennen we het eiland van de grote feesten, maar dit eiland heeft een schitterende natuur waar je kunt genieten terwijl op de fiets zit. Op dit eiland is het goed vertoeven. De hardlooptrainingen vinden plaats langs de boulevard en kustheuvels. De zwemtrainingen doen we in het zwembad en langs de kust in de Middellandse zee.
Op de mooie wegen van het eiland doen we onze fietstrainingen waar we dikwijls rond de 800 tot 1200 hoogtemeters maken per rit! Daardoor is dit eiland geschikt voor elke triatleet! Dus je hoeft niet per se een echte klimgeit te zijn om op dit eiland lekker te kunnen trainen.

We verblijven in een luxe typische Ibiza villa. Na de training duik je in ons privé zwembad of laat je je zakken in een heerlijk bubbelbad! Elke morgen staat er buiten een heerlijk ontbijt voor je klaar en 's avonds wordt er uitgebreid (gezond) gekookt. Elke avond krijg je voldoende groente, salades, pasta's, aardappelen, rijst en vlees/vis voorgeschoteld. De perfecte aanvulling om de volgende morgen weer te vlammen tijdens een training.
En wil je nou een training overslaan en genieten van het eiland? Geen enkel probleem! Huur een scooter of een autootje!


Fietsen op je eigen niveau

Doordat wij deze trainingskampen met meerdere begeleiders aanbieden, kun je trainen op je eigen niveau. Je kunt jezelf bij de inschrijving indelen in het niveau waar jij je thuis voelt. Natuurlijk is er tijdens het trainingskamp de mogelijkheid om in een andere peloton te rijden.
Liever 1 persoonskamer

Je schrijft je in op basis van het delen van een slaapkamer met een andere deelnemer. Deelnemers die elkaar kennen kunnen aangeven dat ze bij elkaar slapen. Mocht je liever een 1 persoonskamer willen boeken? Geen enkel probleem. Hiervoor rekenen wij wel € 50,00 extra per nacht.
Eigen fiets of huur een fiets

Tijdens ons trainingskamp kun je er voor kiezen om een fiets te huren of je eigen fiets mee te nemen.

Huren:
105 afgemonteerd € 33,50 per dag (+€ 100,00 borg)


Een eigen fiets meenemen is ook mogelijk. Hiervoor dien je zelf voor een fietstas of -koffer te zorgen. De vliegtuigmaatschappijen rekenen extra kosten voor het vervoeren van deze koffer.
Sit back & Relax

Ideaal! Wij verzorgen alles voor je. We boeken voor jou de tickets, verblijfsaccommodaties en zorgen dat jij lekker kan trainen. Voor de reis checken we je in en boeken we voor jou, als dat nodig is, een extra koffer bij. Ook op het trainingskamp hoef jij alleen maar te trainen. Wij zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten van de sport, het eiland en de lekkere temperatuur.
Na de training neem jij een welverdiende duik in het zwembad of kun je heerlijk bijkomen aan het strand. Elke morgen staat er een ontbijt voor je klaar, terwijl je in de avond kan aanschuiven bij een buffet.

Goed om te weten: We vertrekken meestal van Schiphol Airport. Soms wijken we uit naar Dusseldorf Weeze of Eindhoven.
Inschrijven Triathlontrainingskamp IbizaBeginnend
Gemiddeld
Gevorderd
Topsport

 1 persoonskamer € 50,00 per nacht
 Huurfiets 105 afgemonteerd
 Bagage fietskoffer
 Handbagage (gratis)
 Extra bagage 15kg


22 t/m 29 februari 2020
20 t/m 27 maart 2020
Terug naar de inhoud