Gorgesduverdon - Sport-Active Nederland

Title
Ga naar de inhoud
Triathlon
Programma

Dag 1:
- Kennismakingsrit over km langs het meer
Dag 2:
- Duurloop van 10km
- Zwemtraining open water zwemmen
Dag 3:
- Wielrennen rond de kloof 95km
- Loopscholing & Interval
Dag 4:
- Zwemtraining interval
- Wielrenrit van 70km naar het zuiden
Dag 5:
- Zwemtocht van 3 & 6km om de kloof
- Duurloop van 10, 15 of 20km
Dag 6:
- Beklimming van de Mont Ventoux
Dag 7:
- Aankomst in Nederland


Gorges du Verdon - Zuid Frankrijk
Trainen rondom het blauwe meer

Trainen en genieten op één van de mooiste plekken in Europa! Dat kan met Sport-Active Nederland rondom Lac de Croix, aan de voet van de Gorges du Verdon.

Op dit trainingskamp kun je een week lang trainen in de perfecte omgeving. We verblijven nabij de Gorges Du Verdon: de een na diepste kloof van Europa. Vanuit daar gaan we elke dag trainen. Dit trainingskamp bieden we aan voor zwemmers, hardlopers en wielrenners. Uiteraard ook voor triatleten.
Elke dag is er een programma voor elke sport. Na aanmelding krijg je een overzicht van de trainingen en kun je je inschrijven per training. Uiteraard kun je ook je eigen schema volgen.

De zwemtrainingen vinden plaats in het helderblauwe water van Lac de Croix. De hardlooptrainingen doen we langs het meer en de fietstrainingen brengen je door de complete omgeving van Regionaal Park Du Verdon. Voor elke tak van sport hebben wij een ervaren trainer mee. Deze begeleiden je tijdens de trainingen en geven je tips.

Trainen op eigen niveau
De trainingen zijn zo ingericht dat iedereen aan zijn eigen niveau kan trainen en werken aan zijn doelstellingen.
Eigen Vervoer

Voor dit trainingskamp geldt dat je op eigen vervoer naar het trainingskamp moet reizen. Nadat je je hebt aangemeld en de factuur hebt betaald, ontvang je van ons een uitgebreide informatiefolder over dit trainingskamp.
In deze informatiefolder vertellen we je hoe je het beste naar deze fantastische trainingslocatie kunt reizen.

Wel kun je je fiets door ons laten vervoeren. Hiervoor ben je verplicht om je fiets in een fietskoffer door ons te laten vervoeren.
De kosten voor het vervoeren van je fiets zijn € 39,95. Wij nemen dan zowel op de heen- als de terugreis jouw fiets mee.

Trainen met je eigen groep
of triathlonvereniging

Wil jij met een eigen groep of met jouw traithlonvereniging in Gorges du Verdon trainen? Dat kan! Jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie op deze mooie plek wilt trainen. Wij zorgen voor een passende offerte die wij vrijblijvend naar jullie toesturen.

Tijdens dit trainingskamp kun je het standaard trainingsprogramma van ons volgen, maar we kunnen ook in overleg het trainingsprogramma naar jullie wensen aanpassen.

Dit trainingskamp is te boeken vanaf 6 personen.

7 dagen trainen
Gorges du Verdon - Zuid Frankrijk

inclusief:
- 7 nachten in luxe villa
- Verblijf op basis van half pension
- elke dag begeleidende ritten en trainingen
- Zwemtocht van 3km of 6km door de kloof
- Beklimming van de Mont Ventoux

€ 450,00*
* Na aanmelding ontvang je binnen 1 werkdag een factuur voor deze trip. Deze factuur dient binnen 3 dagen te worden voldaan op onze rekening. Na 3 dagen vervalt jouw aanmelding. Mocht je daarna alsnog willen deelnemen aan dit trainingskamp, moet je je opnieuw aanmelden.
Sit Back & Relax

Ideaal! Wij verzorgen alles voor je. Op het trainingskamp hoef jij alleen maar te trainen. Wij zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten van de sport, de omgeving en de lekkere temperatuur.
Na de training neem jij een welverdiende duik in het zwembad en zorgen wij dat er elke avond een heerlijk diner voor je klaarstaat. Wanneer je na een goede nachtrust wakker wordt, kun je aanschuiven bij een goed ontbijt.

Goed om te weten. We verblijven op 500m hoogte. Dit betekent dat het 's avonds best nog kan afkoelen in deze periode. Neem dus ook warme kleren mee.

Wens jij een speciaal dieet door allergieën? Geef dit bij ons aan, zodat we daar rekening mee kunnen houden.
Fietsen op de Mont Ventoux

Op ruim 120km afstand van ons verblijf ligt de Mont Ventoux. Op de laatste dag kun je daar met ons naar toe! We rijden vanaf Sault de Mont Ventoux op. Op de berg genieten we even van het uitzicht, drinken snel wat en dalen dan weer af naar Sault.

Zwemtocht dwars door de kloof

Op een van de dagen organiseren wij een zwemtocht van 6km dwars door de kloof. Deze unieke zwemtocht brengt je vanaf de voet van de rivier terug naar het meer en zwem je door ademend natuurschoon. Je wordt tijdens deze tocht begeleid door een kano, die ervoor zorgt dat je veilig bij de finish op het strand nabij Aiguines aankomt.

Opgave Trainingskamp Gorges du Verdon
 De zwemtocht door de kloof 3km
 De zwemtocht door de kloof 6km
 Beklimming van de Mont Ventoux
 Geen van beide

 27 april t/m 3 mei 2019
 4 mei t/m 10 mei 2019
 11 mei t/m 17 mei 2019

 Weinig (0 tot 2 uur per week)
 Gemiddeld (3 tot 7uurt per week)
 Veel (8 tot 12uur per week)
 Topsport (13 uur en meer per week)

Terug naar de inhoud