Gorges du Verdon - Sport-Active Nederland

Title
Ga naar de inhoud
Fietsen > Wielrentrainingskampen
Kosten:
€ 499,00 inclusief:

Trainingen:
  • 6 trainingstochten
  • Beklimming van Mont Ventoux


Verblijf:
  • Luxe appartement
  • Ontbijt & Diner
  • 2 persoons slaapkamer

Reis:
  • Eigen vervoer

Programma

Dag 1
Ontvangst in Aiguines
Kennismakingstocht 60km

Dag 2
Rondje om de kloof 95km
2200 hoogtemeters

Dag 3:
Wielrenrit in de vallei 90km
1300 hoogtemeters

Dag 4:
Rit met uitzicht 80km
1500 hoogtemeters

Dag 5:
Kloofrit 70km
1700 hoogtemeters

Dag 6:
Beklimming van de Mont Ventoux
Gorges du Verdon
25 april t/m 1 mei 2020, 2 t/m 8 mei 2020 of 9 t/m 15 mei 2020

Trainen en genieten op één van de mooiste plekken in Europa! Dat kan met Sport-Active Nederland rondom Lac de Croix, aan de voet van de Gorges du Verdon. Niet veel wielrenners kennen dit gebied, maar als je er eenmaal bent geweest, wil je er weer terug!

Elke dag maak je mooie tochten door dit indrukwekkende gebied van rotsen, de een na diepste kloof van Europa en het helderste blauwe water van het meer. De uitzichten als je de bergen op klimt zul je niet snel vergeten. De beklimmen zijn goed te doen en de mooie afdalingen zorgen voor de fijne afwisseling.

Tijdens dit trainingskamp verblijf je in een luxe appartement dat je met een aantal deelnemers van dit trainingskamp deelt. Elke morgen staat er een ontbijt voor je klaar en in de avond wordt er voor je gekookt. Lunchen doe je onderweg tijdens een mooie rit door dit gebied.

Fietsen op je eigen niveau

Doordat wij deze trainingskampen met meerdere begeleiders aanbieden, kun je trainen op je eigen niveau. Je kunt jezelf bij de inschrijving indelen in het niveau waar jij je thuis voelt. Natuurlijk is er tijdens het trainingskamp de mogelijkheid om in een andere peloton te rijden.
Liever 1 persoonskamer

Je schrijft je in op basis van het delen van een slaapkamer met een andere deelnemer. Deelnemers die elkaar kennen kunnen aangeven dat ze bij elkaar slapen. Mocht je liever een 1 persoonskamer willen boeken? Geen enkel probleem. Hiervoor rekenen wij wel € 50,00 extra per nacht.
Eigen vervoer

Dit trainingskamp bieden wij aan zonder de reis. Dit omdat je dan zelf kan bepalen hoelang je over de reis wilt doen. We beginnen de eerste rit na de welkomslunch, dus je hebt alle tijd om op het trainingskamp aan te komen. Wij adviseren om met de auto naar Gorges du Verdon te rijden. Vliegen kan eventueel op Lyon of Nice en vervolgens een auto te huren.
Dag 1:
Na de welkomslunch gaan we fietsen. Een kennismakingsrit over 60km rondom het meer. Je krijgt gelijk een mooie indruk van deze unieke omgeving rond Lac de Croix.

Dag 2:
Vandaag gaan we fietsen rondom de kloof. In deze 95km lange tocht klim je 3x naar ongeveer 1200m hoogte. Je krijgt weergaloze uitzichten te zien. Daarnaast heb je indrukwekkende rotspartijen boven je terwijl je door de kloof rijdt. Deze tocht zul je niet snel vergeten.

Dag 3:
De vallei rondom het meer is fantastisch. Via een klim langs de stuwdam, dalen we vervolgens af naar het zuiden. Hier maken we een mooie lus welke ons uiteindelijk terugbrengt naar onze appartementen. Ondertussen kun je genieten van het bosrijke gebied.

Dag 4:
Uniek aan deze omgeving is het plateau aan de oostkant van het meer. Zodra je op het plateau bent geklommen, lijkt het alsof je in een heel ander gebied bent. Doordat dit plateau op ongeveer 600m hoogte zich begeeft heb je een mooi uitzicht over het meer, maar maak je vandaag relatief weinig hoogtemeters. Ook wel eens lekker, toch?

Dag 5:
Natuurlijk gaan we nog een keer terug naar de kloof. We beklimmen de kloof nu van de andere kant (18km klimmen) en genieten daarbij van het fantastische uitzicht over de oorsprong van de Verdon. In het bergdorpje drinken we een heerlijke cola en gaan vervolgens lekker dalen!

Dag 6:
Vandaag is de dag van de Mont Ventoux. We vertrekken naar Sault, waar we op de fiets zullen stappen. Je mag zelf bepalen of je 1x de Mont Ventoux wilt beklimmen of misschien hem wel van alle drie de kanten wilt trotseren!
Inschrijven Wielrentrainingskamp Gorges du Verdon25 april t/m 1 mei 2020
2 t/m 8 mei 2020
9 t/m 15 mei 2020

Beginnend
Gemiddeld
Gevorderd
Topsport

 1 persoonskamer € 50,00 per nacht

Sport-Active Nederland
Schuttervaerkade 80
8021 DB Zwolle

Contact:
06 50 48 90 16 (09.00 - 18.00u)
info@sport-active.nl

Gegevens:
NL 79 INGB 0007 4604 20
KVK: 0740000
Terug naar de inhoud