Gorges du Verdon - Sport-Active Nederland

Title
Ga naar de inhoud
Triathlon > Trainingskampen
Kosten:
€ 499,00 inclusief:

Trainingen:
  • 4 trainingstochten
  • 2 zwemtrainingen
  • 3 hardlooptrainingen
  • Zwemtocht door de kloof 3km
  • Beklimming van Mont Ventoux


Verblijf:
  • Luxe appartement
  • Ontbijt & Diner
  • 2 persoons slaapkamer

Reis:
  • Eigen vervoer

Programma

Dag 1
Ontvangst in Aiguines
Kennismakingstocht 60km

Dag 2
Rondje om de kloof 95km
2200 hoogtemeters

Dag 3:
Zwemtraining in het meer
Hardlopen

Dag 4:
Wielrennen 70km

Dag 5:
Zwemtocht door de kloof
Hardlopen

Dag 6:
Beklimming van de Mont Ventoux
Gorges du Verdon
25 april t/m 1 mei 2020, 2 mei t/m 8 mei 2020, 9 t/m 15 mei 2020

Trainen en genieten op één van de mooiste plekken in Europa! Dat kan met Sport-Active Nederland rondom Lac de Croix, aan de voet van de Gorges du Verdon.

Op dit trainingskamp kun je een week lang trainen in de perfecte omgeving. We verblijven nabij de Gorges Du Verdon: de een na diepste kloof van Europa. Vanuit daar gaan we elke dag trainen. Dit trainingskamp bieden we aan voor zwemmers, hardlopers en wielrenners. Uiteraard ook voor triatleten.
Elke dag is er een programma voor elke sport. Na aanmelding krijg je een overzicht van de trainingen en kun je je inschrijven per training. Uiteraard kun je ook je eigen schema volgen.

De zwemtrainingen vinden plaats in het helderblauwe water van Lac de Croix. De hardlooptrainingen doen we langs het meer en de fietstrainingen brengen je door de complete omgeving van Regionaal Park Du Verdon. Voor elke tak van sport hebben wij een ervaren trainer mee. Deze begeleiden je tijdens de trainingen en geven je tips.

Fietsen op je eigen niveau

Doordat wij deze trainingskampen met meerdere begeleiders aanbieden, kun je trainen op je eigen niveau. Je kunt jezelf bij de inschrijving indelen in het niveau waar jij je thuis voelt. Natuurlijk is er tijdens het trainingskamp de mogelijkheid om in een andere peloton te rijden.
Liever 1 persoonskamer

Je schrijft je in op basis van het delen van een slaapkamer met een andere deelnemer. Deelnemers die elkaar kennen kunnen aangeven dat ze bij elkaar slapen. Mocht je liever een 1 persoonskamer willen boeken? Geen enkel probleem. Hiervoor rekenen wij wel € 50,00 extra per nacht.
Eigen vervoer

Dit trainingskamp bieden wij aan zonder de reis. Dit omdat je dan zelf kan bepalen hoelang je over de reis wilt doen. We beginnen de eerste rit na de welkomslunch, dus je hebt alle tijd om op het trainingskamp aan te komen. Wij adviseren om met de auto naar Gorges du Verdon te rijden. Vliegen kan eventueel op Lyon of Nice en vervolgens een auto te huren.
Inschrijven Wielrentrainingskamp Gorges du Verdon25 april t/m 1 mei 2020
2 mei t/m 8 mei 2020
9 t/m 15 mei 2020

Beginnend
Gemiddeld
Gevorderd
Topsport

 1 persoonskamer € 50,00 per nacht

Sport-Active Nederland
Schuttervaerkade 80
8021 DB Zwolle

Contact:
06 50 48 90 16 (09.00 - 18.00u)
info@sport-active.nl

Gegevens:
NL 79 INGB 0007 4604 20
KVK: 0740000
Terug naar de inhoud