Gorges du Verdon - Sport-Active Nederland

Title
Ga naar de inhoud
Triathlon > Reizen
Kosten:
€ 550,00 inclusief:

Trainingen:
  • 4 trainingstochten
  • 2 zwemtrainingen
  • 3 hardlooptrainingen
  • Zwemtocht door de kloof 3km
  • Beklimming van Mont Ventoux


Verblijf:
  • Luxe appartement
  • Ontbijt & Diner
  • 2 persoons slaapkamer

Reis:
  • Eigen vervoer

Programma

Dag 1
Ontvangst in Aiguines
Kennismakingstocht 60km

Dag 2
Rondje om de kloof 95km
2200 hoogtemeters

Dag 3:
Zwemtraining in het meer
Hardlopen

Dag 4:
Wielrennen 70km

Dag 5:
Zwemtocht door de kloof
Hardlopen

Dag 6:
Beklimming van de Mont Ventoux
Triathlonreis Gorges du Verdon
25 april t/m 1 mei 2020, 2 mei t/m 8 mei 2020, 9 t/m 15 mei 2020

Trainen en genieten op één van de mooiste plekken in Europa! Dat kan met Sport-Active Nederland rondom Lac de Croix, aan de voet van de Gorges du Verdon.

Met deze triathlonreis kun je een week lang trainen en vakantie vieren in de perfecte omgeving. We verblijven in Aigunes nabij de Gorges Du Verdon: de één na diepste kloof van Europa. Vanuit daar gaan we elke dag trainen en mooie tochten fietsen.
De tochten brengen ons door het indrukwekkende gebied van rotsen, de prachtige kloof en het enorme blauwe water van het meer. De uitzichten als je de bergen op klimt zul je niet snel vergeten. De beklimmingen zijn goed te doen en de mooie afdalingen zorgen voor de fijne afwisseling. De zwemtraining aan het begin van de week vindt plaats in het frisse helderblauwe water van Lac de Croix. Op dinsdag staat de beroemde kloof-zwemtocht op het programma! Dat wil je absoluut niet missen, en moét je eens gedaan hebben. Langs het meer kun je heerlijk hardlopen en bieden we ook nog twee trainingen aan.
Tijdens de reis verblijf je in een appartement dat je met een aantal deelnemers van deze reis deelt. Je deelt een slaapkamer met een reisgenoot. Elke morgen staat er een ontbijt voor je klaar en in de avond wordt er voor je gekookt. Lunchen doe je onderweg tijdens de fietstochten door het gebied of tussen de activiteiten door.


Fietsen op je eigen niveau

Doordat wij deze reizen met meerdere begeleiders aanbieden, kun je trainen op je eigen niveau. Je kunt jezelf bij de inschrijving indelen in het niveau waar jij je thuis voelt. Natuurlijk kun je deze week altijd switchen van peloton.

Liever eenpersoonskamer

Je schrijft je in op basis van het delen van een slaapkamer met een andere deelnemer. Deelnemers die elkaar kennen kunnen aangeven dat ze bij elkaar op een kamer willen. Mocht je liever een  eenpersoonskamer willen boeken? Geen enkel probleem. Hiervoor rekenen wij wel € 50,00 extra per nacht

Eigen vervoer

Deze triathlonweek bieden wij aan zonder reis. Dit omdat je dan zelf kan bepalen hoelang je over de reis wilt doen. We beginnen de eerste activiteit na de welkomstlunch, dus je hebt alle tijd om op het trainingskamp aan te komen. Een aantal weken voor de triathlonreis maken we een groepswhatsapp aan waar je in contact kan komen met andere deelnemers. Op deze manier kun je een reisgenoot vinden. Wij adviseren om met de auto naar Gorges du Verdon te rijden. Vliegen kan eventueel op Lyon of Nice, waarna je vervolgens een auto kan huren.

Inschrijven Wielrentrainingskamp Gorges du Verdon25 april t/m 1 mei 2020
2 mei t/m 8 mei 2020
9 t/m 15 mei 2020

Beginnend
Gemiddeld
Gevorderd
Topsport

 1 persoonskamer € 50,00 per nacht

Terug naar de inhoud