Fly & Walk - Sport-Active Nederland

Title
Ga naar de inhoud
Hardlopen
Fly&Walk
Walking - SightSeeing - Fun - Good Food & Drinks

Ga jij met ons mee een Europese stad verkennen? Drie dagen lang kun jij genieten van al het moois wat de stad jou te bieden heeft. Ondertussen maken we een paar leuke wandelingen waardoor je de stad op een hele andere manier ontdekt dan bij een gewone stedentrip.
Fly&Walk staat voor fun, genieten en bewegen. Door deze combinatie is deze trip een geweldig uitje voor jou .

Tijdens je verblijf in de stad ontdek je door 4 walks de stad op een unieke wijze. Vooral de Sightseeing tour waarbij je langs alle highlights van de stad is een van de hoogtepunten van de stad, maar ook de avondwalk waarbij naar de hoogste punt van de stad gaat is fantastisch.
Naast de walks, heb je genoeg vrije tijd om zelf de stad te ontdekken of een middagje te gaan shoppen.
Je verblijft in een luxe hotel, nabij alle hoogtepunten van de stad. Elke morgen staat er een goed ontbijt voor je klaar en starten we de dag daardoor gezamelijk op. Toch geen zin om mee te lopen? Geen enkel probleem! Dit weekend heb je geen verplichtingen!

Ook krijg je tijdens deze drie daagse trip een pas van ons waarbij je onbeperkt gebruik kan maken van het openbaar vervoer in de stad. Ideaal om zoveel mogelijk van de stad te zien!

In de avond zoeken we de gezelligheid op! De organisatie heeft leuke tentjes uitgezocht om heerlijk te eten en na te tafelen. Toch ben je vrij om zelf ergens te gaan eten.

Fly&Walk is ideaal voor vrienden(innen), stelletjes of als je het leuk vind om met een groep een nieuwe stad te ontdekken.

Programma
Dag 1:
Aankomst in Europese stad & hotel
Lunch
Parkwandeling (5 tot 7 kilometer)
Diner
Vrije tijd

Dag 2:
Ontbijt
SightSeeing tour langs highlights van de stad (10km)
Vrije tijd
City by Night Walk (5km)
Diner

Dag 3:
Ontbijt
Hop on - Hop off Walk (7km)
Vrije tijd
Vertrek naar vliegveld

* Het volgen van het programma is niet verplicht. Je kunt zelf kiezen aan welke onderdelen je deelneemt.

Onze Fly&Walk trips zijn altijd inclusief:

Reis & Verblijf:
- Retourvliegticket naar een Europese Stad
- 2 overnachtingen in een luxe hotel
- Elke morgen een uitgebreid ontbijt

Walks & Sightseeing:
- SightSeeing Walk door de stad
- City by Night Walk
- Park Walk
- Hop on Hop off Walk
- 3 dagen onbeperkt reizen met openbaar vervoer
- Begeleiding van Sport-Active Nederland
Een eigen Fly & Walk

Wil jij met jouw wandelgroepje, bedrijf of familie een exclusieve Fly & Walk door ons laten organiseren? Geen enkel probleem! Je krijgt hetzelfde pakket én meestal tegen hetzelfde tarief.
Natuurlijk kun je ook een Fly & Walk naar eigen behoefte aanpassen. Wil je bijvoorbeeld iets speciaals in de Fly & Walk zoals een boottocht of een attractie bezoeken? Dat kan!
Ook kun je bijvoorbeeld kiezen voor een luxe villa of appartement ipv een hotel.

Mogelijke steden waar een eigen Fly & Walk gehouden kan worden:
Parijs, Barcelona, Milaan, Rome, Boedapest, Lissabon, London, Praag of natuurlijk een stad naar keuze.

Minimale deelnemers: 8 personen
Onze Fly&Walk trips 2018
Boedapest
25 t/m 27 mei 2018
Steeds meer mensen ontdekken Boedapest! We vliegen vanaf Amsterdam en komen in de middag in de Hongaarse hoofdstad aan. Nadat je jouw bagage in het hotel, midden in het centrum, van deze stad hebt geleged, is er geen tijd te verliezen! Sportkleren aan en op naar de oevers van de rivier de Donau. Na een walk duik je de stad in of je neemt een duik in de Széchenyi baden. Heerlijk bijkomen van de reis en de training, voordat je de culinaire specialiteiten van de Hongaren gaat ontdekken!
€ 329,00
Rome
22 t/m 25 juni 2018
Niet 3 maar 4 dagen duurt Fly&Walk Rome. Dit omdat er zoveel te zien is in deze oude hoofdstad van het Romeinse Rijk. Elke ochtend starten we met een lekkere walk, zodat je daarna de stad kunt ontdekken. We vliegen vanaf Amsterdam op vrijdagmorgen en komen aan het eind van de morgen daar aan. Gelijk ontvang je van ons een ticket zodat je de rest van de dagen onbeperkt kunt reizen met het openbaar vervoer!

€ 349,00
Edinburgh
21 t/m 23 september 2018
Ben je ook een liefhebber van kastelen, burchten, tempels, kerken en abdijen? Dan moet je beslist eens op citytrip naar Edinburgh, de hoofdstad van Schotland. Edinburgh ademt geschiedenis. De stad is gebouwd op zeven heuvels en wordt daarom ook wel eens het Athene van het Noorden genoemd. Deze Fly & Walk is echt geschikt voor de liefhebbers van heuvels en mooie vergezichten!

€ 329,00
Praag
26 t/m 28 oktober 2018
In de Tsjechische hoofdstad Praag ligt meer dan duizend jaar aan geschiedenis voor het oprapen. Deze schitterende stad aan de rivier de Moldau kent vele bijzondere historische gebouwen, maar ook vernieuwende architectuur. Bewonder op het Oudestadsplein, oftewel Staroměstské Náměstí, de Sint-Nicolaaskerk en het Astronomisch Uurwerk. Natuurlijk nemen we ook de tijd voor een echte Tsjechische pint of stoofmaaltijd.
€ 329,00
Lissabon
23 t/m 25 november 2018
In de oude stad komen de zachte fado klanken ons al tegemoet, terwijl we meer naar het noorden worden meegesleept in het jachtige kantoorleven: Wolkenkrabbers, verkeer en shopping centra bepalen er het straatbeeld. De lucht in de benedenstad is gevuld met de heerlijke geuren van de typische, kruidige gerechten. Geniet van je citytrip naar Lissabon met al je zintuigen.

€ 329,00
Surprise
14 t/m 16 december 2018
Durf jij het aan? Rijden naar een vliegveld en daar pas te horen krijgen waar je drie dagen gaat wandelen? Natuurlijk kiezen we een geweldige stad uit en krijg je van te voren te horen wat voor kleding je moet meenemen. Je gaat in ieder geval naar een stad die wij niet standaard aanbieden. Heb je al een keer een surprise-reis bij ons gedaan? Je kunt gerust nog een keer boeken!

€ 329,00
Opgave Fly & Run
 Gedeelde kamer (geen extra kosten)
 Eenpersoonskamer (€50,- per nacht extra)

 Boedapest
 Edinburgh
 Lissabon
 Praag
 Rome
 Surprise

 Ja
Terug naar de inhoud