Fly & Run - Sport-Active Nederland

Title
Ga naar de inhoud
Hardlopen
Fly & Run

Ga met Sport-Active mee naar toffe Europese steden en verken deze al hardlopend! Dat is Fly&Run. Elke maand gaan wij een weekend naar een andere stad en nemen je mee naar de mooiste plekjes!
Naast de gezellige runs die wij door de stad maken, krijg je voldoende vrije tijd om de stad verder te verkennen, musea's te bezoeken of ongegeneerd te gaan shoppen. Bijkomen op een terrasje is natuurlijk ook mogelijk.
Je verblijft in een goed hotel in het bruisende centrum van de stad waar elke morgen een heerlijk ontbijt voor je klaarstaat. In de avond gaan we met elkaar uiteten in de karakteristieke restaurantjes die de lokale gerechten voorschotelen. Natuurlijk kun je ook op eigen gelegenheid ergens gaan eten. Geen enkel probleem!

Deze reizen worden altijd inclusief retourvliegticket en verblijf in een hotel voor 2 nachten met ontbijt. Daarnaast krijg je van ons een pas waarmee je onbeperkt met het openbaar vervoer kan reizen. Ideaal om zoveel mogelijk van de stad te zien!

De hardlooptrainingen variëren tussen de 5 en 10km. Omdat we met meerdere begeleiders deze trips aanbieden, kun je in een groep aansluiten van jouw eigen niveau. Je hoeft dus niet per se een hele goede hardloper te zijn!
Dag 1:
Aankomst in Europese stad & hotel
Lunch
Parktraining (5 tot 7 kilometer)
Diner
Vrije tijd

Dag 2:
Ontbijt
SightSeeing tour langs highlights van de stad (10km)
Vrije tijd
City by Night Run (5km)
Diner

Dag 3:
Ontbijt
Hop on - Hop off Run (7km)
Vrije tijd
Vertrek naar vliegveld

* Het volgen van trainingsprogramma is niet verplicht. Je kunt zelf kiezen aan welke onderdelen je deelneemt.
** Programma altijd onder voorbehoud
Inschrijven Fly & RunFly & Run Surprise
Fly & Run Athene
Fly & Run Valencia
Fly & Run Boedapest

Gedeelde kamer ( € 0,- extra)
1 pers. kamer ( € 50,- per nacht extra)

Een eigen Fly & Run

Wil jij met jouw hardloopgroepje, bedrijf of familie een exclusieve Fly & Run door ons laten organiseren? Geen enkel probleem! Je krijgt hetzelfde pakket én meestal tegen hetzelfde tarief.
Natuurlijk kun je ook een Fly & Run naar eigen behoefte aanpassen. Wil je bijvoorbeeld iets speciaals in de Fly & Run zoals een boottocht of een attractie bezoeken? Dat kan!
Ook kun je bijvoorbeeld kiezen voor een luxe villa of appartement ipv een hotel.

Mogelijke steden waar een eigen Fly & Run gehouden kan worden:
Parijs, Barcelona, Milaan, Rome, Boedapest, Lissabon, London, Praag of natuurlijk een stad naar keuze.

Minimale deelnemers: 8 personen
Onze Fly&Run trips zijn altijd inclusief:

Reis & Verblijf:
- Retourvliegticket naar een Europese Stad
- 2 overnachtingen in een luxe hotel
- Elke morgen een uitgebreid ontbijt

Runs & Sightseeing:
- SightSeeing Run door de stad
- City by Night Run
- Parktraining
- Hop on Hop off Run
- 3 dagen onbeperkt reizen met openbaar vervoer
- Begeleiding van Sport-Active Nederland
Surprise
14 t/m 16 december 2018
Durf jij het aan? Rijden naar een vliegveld en daar pas te horen krijgen waar je drie dagen gaat hardlopen? Natuurlijk kiezen we een geweldige stad uit en krijg je van te voren te horen wat voor kleding je moet meenemen. Je gaat in ieder geval naar een stad die wij niet standaard aanbieden. Heb je al een keer een surprise-reis bij ons gedaan? Je kunt gerust nog een keer boeken!
€ 329,00
Athene
18 t/m 20 januari 2019
Hoewel Athene vooral bekend staat om haar monumenten uit de oudheid, heeft de stad veel meer te bieden. Athene beschikt over een uitgestrekt strand, hippe bars en restaurants en diverse bergen die je kunt beklimmen. Wij nemen je drie dagen mee naar deze fantastische stad en laten je door verschillende runs de stad op een bijzondere wijze zien!
€ 349,00
Valencia
15 t/m 17 februari 2019
Er zijn slechts weinig steden zoals Valencia die in staat zijn om de overblijfselen van een ver verleden (daterend uit het jaar 138 v C.) te verenigen met de meest innovatieve en avant-gardistische gebouwen die in het nieuwe millennium verrijzen. Valencia is winkelen en cultuur, bioscoop, theater, museums, muziek en hardlopen!
€ 329,00
Boedapest
24 t/m 26 mei 2019
Na het succes van de 2018 editie gaan wij zeker in 2019 weer naar Boedapest! Wat een fantastische stad om hard te lopen, cultuur te snuiven en bijzondere gebouwen te zien! Deze stad bruist in al zijn facetten. Het ene moment loop je in het oude centrum en dan weer in een hippe buurt. Deze Fly&Run is dé trekpleister van 2019! Dus wacht niet te lang met boeken, want vol = vol!
€ 339,00
Sport-Active Nederland
Schuttervaerkade 80
8021 DB Zwolle

Contact:
06 50 48 90 16 (09.00 - 18.00u)
info@sport-active.nl

Gegevens:
NL 79 INGB 0007 4604 20
KVK: 0740000
Terug naar de inhoud