Fly & Run - Sport-Active Nederland

Title
Ga naar de inhoud
Hardlopen
Fly & Run

Ga met Sport-Active mee naar toffe Europese steden en verken deze al hardlopend! Dat is Fly&Run. Bijna elke maand gaan wij een weekend naar een andere stad en nemen we je mee naar de mooiste plekjes!
Naast de gezellige runs die wij door de stad maken, krijg je voldoende vrije tijd om de stad verder te verkennen, musea's te bezoeken of ongegeneerd te gaan shoppen. Bijkomen op een terrasje is natuurlijk ook mogelijk.
Je verblijft in een goed hotel in het bruisende centrum van de stad waar elke morgen een heerlijk ontbijt voor je klaarstaat. In de avond gaan we met elkaar uit eten in de karakteristieke restaurantjes die de lokale gerechten voorschotelen. Natuurlijk kun je ook op eigen gelegenheid ergens gaan eten. Geen enkel probleem!

Deze reizen worden altijd inclusief retourvliegticket en verblijf in een hotel voor 2 nachten met ontbijt. Daarnaast krijg je van ons een pas waarmee je onbeperkt met het openbaar vervoer kan reizen. Ideaal om zoveel mogelijk van de stad te zien!

De hardlooptrainingen variëren tussen de 5 en 10km. Omdat we met meerdere begeleiders deze trips aanbieden, kun je in een groep aansluiten van jouw eigen niveau. Je hoeft dus niet per se een hele goede hardloper te zijn!

Dag 1:
Aankomst in Europese stad & hotel
Lunch
Park run (5 tot 7 kilometer)
Diner
Vrije tijd

Dag 2:
Ontbijt
SightSeeing tour langs highlights van de stad (10km)
Vrije tijd
City by Night Run (5km)
Diner

Dag 3:
Ontbijt
Hop on - Hop off Run (7km)
Vrije tijd
Vertrek naar vliegveld

* Het volgen van trainingsprogramma is niet verplicht. Je kunt zelf kiezen aan welke onderdelen je deelneemt.
** Programma altijd onder voorbehoud

Inschrijven Fly & RunFly & Run Ibiza
Fly & Run Boedapest
Fly & Run Oslo
Fly & Run Mallorca
Fly & Run Barcelona
Fly & Run Porto
Fly & Run Nice

Gedeelde kamer ( € 0,- extra)
1 pers. kamer ( € 50,- per nacht extra)

Een eigen Fly & Run

Wil jij met jouw hardloopgroepje, bedrijf of familie een exclusieve Fly & Run door ons laten organiseren? Geen enkel probleem! Je krijgt hetzelfde pakket én meestal tegen hetzelfde tarief.
Natuurlijk kun je ook een Fly & Run naar eigen behoefte aanpassen. Wil je bijvoorbeeld iets speciaals in de Fly & Run zoals een boottocht of een attractie bezoeken? Dat kan!
Ook kun je bijvoorbeeld kiezen voor een luxe villa of appartement ipv een hotel.

Mogelijke steden waar een eigen Fly & Run gehouden kan worden:
Parijs, Barcelona, Milaan, Rome, Boedapest, Lissabon, London, Praag of natuurlijk een stad naar keuze.

Minimale deelnemers: 8 personen

Onze Fly&Run trips zijn altijd inclusief:

Reis & Verblijf:
- Retourvliegticket naar een Europese Stad
- 2 overnachtingen in een luxe hotel
- Ontbijt

Runs & Sightseeing:
- SightSeeing Run door de stad
- City by Night Run
- Park run
- Hop on Hop off Run
- 3 dagen onbeperkt reizen met openbaar vervoer
- Begeleiding van Sport-Active Nederland B.V.

Athene
18 t/m 20 januari 2019
Hoewel Athene vooral bekend staat om haar monumenten uit de oudheid, heeft de stad veel meer te bieden. Athene beschikt over een uitgestrekt strand, hippe bars en restaurants en diverse bergen die je kunt beklimmen. Wij nemen je drie dagen mee naar deze fantastische stad en laten je door verschillende runs de stad op een bijzondere wijze zien!
€ 349,00
Valencia
15 t/m 17 februari 2019
Er zijn slechts weinig steden zoals Valencia die in staat zijn om de overblijfselen van een ver verleden (daterend uit het jaar 138 v C.) te verenigen met de meest innovatieve en avant-gardistische gebouwen die in het nieuwe millennium verrijzen. Valencia is winkelen en cultuur, bioscoop, theater, museums, muziek en hardlopen!
€ 329,00
Ibiza
12 t/m 14 april
2019
Omdat Fly & Run Ibiza in maart binnen 2 weken vol zat, gaan we in april nog een keer! Drie dagen hardlopen op dit fantastische eiland waar je niet alleen kan genieten van de natuur, maar ook in de avond van heerlijk eten en drinken. Als je nog geen spierpijn hebt, moet je natuurlijk een dansje maken in een van de vele clubs. Of een cocktail drinken op het strand!
€ 369,00
Boedapest
24 t/m 26 mei
2019
Wat een fantastische stad om hard te lopen, cultuur te snuiven en bijzondere gebouwen te zien! Deze stad bruist in al zijn facetten. Het ene moment loop je in het oude centrum en dan weer in een hippe buurt. Deze Fly&Run is dé trekpleister van 2019! Dus wacht niet te lang met boeken, want vol = vol!
€ 339,00
Oslo
20 t/m 22 september
2019
Op veler verzoek gaan we naar Scandinavië! En wel naar de hoofdstad van het schone Noorwegen. In deze Fly & Run ga je genieten van de noorse stad, maar ook van de mooie Scandinavische natuur. 's Avonds gaan we heerlijk eten en drinken. Daarnaast slapen we op een unieke plek nabij de haven van de stad!
€ 349,00
Mallorca
7 t/m 10 oktober
2019
Heerlijk 4 dagen genieten van een nieuw eiland! Fly & Run gaat dit keer niet voor een stad maar voor het eiland Mallorca. Heerlijk rennen door de mooie natuur, over de fantastische stranden en genieten van het heerlijke eten en drinken. Het is goed vertoeven op dit eiland! Twijfel niet te lang. Vol = vol.
€ 369,00
Barcelona
25 t/m 27 oktober
2019
Na het succes van begin 2018 gaan we weer terug naar deze fantastische stad! Rennen langs alle highlights, maar ook gaan we de hoogte in en rennen over de heuvels aan de rand van de stad. Natuurlijk moeten we ook over de brede boulevard rennen en genieten van de Spaanse zon.
€ 339,00
Porto
22 t/m 24 november
2019
Na twee jaar in Lissabon te zijn geweest, moeten we natuurlijk een keer naar Porto! De stad van de hoogte verschillen, maar ook van de Port, heerlijk Portugees eten en de zwoele nachten. Natuurlijk maken we ook fantastische runs langs alle highlights van de stad en door de mooie stadsparken.
€ 339,00
Nice
13 t/m 15 december
2019
De Fly & Run Surprise van afgelopen jaar was naar Nice. Deze geweldige stad hoort opnieuw in de agenda van dit seizoen thuis! Deze stad is fantastisch. Niet alleen de ongerepte natuurparken, maar ook de mooie gebouwen, heerlijke temperatuur in december en het fantastische eten maken dit tot onze favoriete stad!
€ 339,00
Terug naar de inhoud