Fly & Run - Sport-Active Nederland

Title
Ga naar de inhoud
Hardlopen
Fly&Run
Hardlopen - SightSeeing - Fun - Good Food & Drinks

Ga jij met ons mee een Europese stad verkennen? Drie dagen lang kun jij genieten van al het moois wat de stad jou te bieden heeft. Ondertussen maken we een paar leuke runs waardoor je de stad op een hele andere manier ontdekt dan bij een gewone stedentrip.
Fly&Run staat voor fun, genieten en bewegen. Door deze combinatie is deze trip een geweldig uitje voor jou als hardloper.

Tijdens je verblijf in de stad ontdek je door 4 runs de stad op een unieke wijze. Vooral de Sightseeing tour waarbij je langs alle highlights van de stad is een van de hoogtepunten van de stad, maar ook de avondrun waarbij naar de hoogste punt van de stad gaat is fantastisch.
Naast de runs, heb je genoeg vrije tijd om zelf de stad te ontdekken of een middagje te gaan shoppen.
Je verblijft in een luxe hotel, nabij alle hoogtepunten van de stad. Elke morgen staat er een goed ontbijt voor je klaar en starten we de dag daardoor gezamelijk op. Toch geen zin om mee te rennen? Geen enkel probleem! Dit weekend heb je geen verplichtingen!

Ook krijg je tijdens deze drie daagse trip een pas van ons waarbij je onbeperkt gebruik kan maken van het openbaar vervoer in de stad. Ideaal om zoveel mogelijk van de stad te zien!

In de avond zoeken we de gezelligheid op! De organisatie heeft leuke tentjes uitgezocht om heerlijk te eten en na te tafelen. Toch ben je vrij om zelf ergens te gaan eten.

Fly&Run is ideaal voor vrienden(innen), stelletjes of als je het leuk vind om met een groep hard te lopen en een nieuwe stad te ontdekken.

Programma
Dag 1:
Aankomst in Europese stad & hotel
Lunch
Parktraining (5 tot 7 kilometer)
Diner
Vrije tijd

Dag 2:
Ontbijt
SightSeeing tour langs highlights van de stad (10km)
Vrije tijd
City by Night Run (5km)
Diner

Dag 3:
Ontbijt
Hop on - Hop off Run (7km)
Vrije tijd
Vertrek naar vliegveld

* Het volgen van trainingsprogramma is niet verplicht. Je kunt zelf kiezen aan welke onderdelen je deelneemt.

Onze Fly&Run trips zijn altijd inclusief:

Reis & Verblijf:
- Retourvliegticket naar een Europese Stad
- 2 overnachtingen in een luxe hotel
- Elke morgen een uitgebreid ontbijt

Runs & Sightseeing:
- SightSeeing Run door de stad
- City by Night Run
- Parktraining
- Hop on Hop off Run
- 3 dagen onbeperkt reizen met openbaar vervoer
- Begeleiding van Sport-Active Nederland
Een eigen Fly & Run

Wil jij met jouw hardloopgroepje, bedrijf of familie een exclusieve Fly & Run door ons laten organiseren? Geen enkel probleem! Je krijgt hetzelfde pakket én meestal tegen hetzelfde tarief.
Natuurlijk kun je ook een Fly & Run naar eigen behoefte aanpassen. Wil je bijvoorbeeld iets speciaals in de Fly & Run zoals een boottocht of een attractie bezoeken? Dat kan!
Ook kun je bijvoorbeeld kiezen voor een luxe villa of appartement ipv een hotel.

Mogelijke steden waar een eigen Fly & Run gehouden kan worden:
Parijs, Barcelona, Milaan, Rome, Boedapest, Lissabon, London, Praag of natuurlijk een stad naar keuze.

Minimale deelnemers: 8 personen
Onze Fly&Run trips 2018
Edinburgh
21 t/m 23 september 2018
Ben je naast hardloper ook een liefhebber van kastelen, burchten, tempels, kerken en abdijen? Dan moet je beslist eens op citytrip naar Edinburgh, de hoofdstad van Schotland. Edinburgh ademt geschiedenis. De stad is gebouwd op zeven heuvels en wordt daarom ook wel eens het Athene van het Noorden genoemd. Deze Fly & Run is echt geschikt voor de liefhebbers van heuvels en mooie vergezichten!

€ 329,00
Valencia
15 t/m 17 februari 2019
Er zijn slechts weinig steden zoals Valencia die in staat zijn om de overblijfselen van een ver verleden (daterend uit het jaar 138 v C.) te verenigen met de meest innovatieve en avant-gardistische gebouwen die in het nieuwe millennium verrijzen. Valencia is winkelen en cultuur, bioscoop, theater, museums, muziek en hardlopen!

€ 329,00
Lissabon
23 t/m 25 november 2018
In de oude stad komen de zachte fado klanken ons al tegemoet, terwijl we meer naar het noorden worden meegesleept in het jachtige kantoorleven: Wolkenkrabbers, verkeer en shopping centra bepalen er het straatbeeld. De lucht in de benedenstad is gevuld met de heerlijke geuren van de typische, kruidige gerechten. Geniet van je citytrip naar Lissabon met al je zintuigen.

€ 329,00
Praag
26 t/m 28 oktober 2018
In de Tsjechische hoofdstad Praag ligt meer dan duizend jaar aan geschiedenis voor het oprapen. Deze schitterende stad aan de rivier de Moldau kent vele bijzondere historische gebouwen, maar ook vernieuwende architectuur. Bewonder op het Oudestadsplein, oftewel Staroměstské Náměstí, de Sint-Nicolaaskerk en het Astronomisch Uurwerk. Natuurlijk nemen we ook de tijd voor een echte Tsjechische pint of stoofmaaltijd.
€ 329,00
Surprise
14 t/m 16 december 2018
Durf jij het aan? Rijden naar een vliegveld en daar pas te horen krijgen waar je drie dagen gaat hardlopen? Natuurlijk kiezen we een geweldige stad uit en krijg je van te voren te horen wat voor kleding je moet meenemen. Je gaat in ieder geval naar een stad die wij niet standaard aanbieden. Heb je al een keer een surprise-reis bij ons gedaan? Je kunt gerust nog een keer boeken!

€ 329,00
Athene
18 t/m 20 januari 2019
Hoewel Athene vooral bekend staat om haar monumenten uit de oudheid, heeft de stad veel meer te bieden. Athene beschikt over een uitgestrekt strand, hippe bars en restaurants en diverse bergen die je kunt beklimmen. Wij nemen je drie dagen mee naar deze fantastische stad en laten je door verschillende runs de stad op een bijzondere wijze zien!
€ 349,00
Boedapest
24 t/m 26 mei 2019
Na het succes van de 2018 editie gaan wij zeker in 2019 weer naar Boedapest! Wat een fantastische stad om hard te lopen, cultuur te snuiven en bijzondere gebouwen te zien! Deze Fly&Run is dé trekpleister van 2019! Dus wacht niet te lang met boeken, want vol = vol!

€ 339,00
Ibiza
22 t/m 24 maart 2019
Eén van de grootste attracties van Ibiza is de natuur. Helaas is de natuur door de vele toeristen nog niet ontdekt. Dit is zonde want de prachtige natuurparken zijn echt een trekpleister voor hardlopers! Daarom bieden wij jou een fantastische Fly&Run aan naar dit bijzondere eiland! Ga jij mee?

€ 359,00
Surprise
26 t/m 28 april 2019
Durf jij het aan? Rijden naar een vliegveld en daar pas te horen krijgen waar je drie dagen gaat hardlopen? Natuurlijk kiezen we een geweldige stad uit en krijg je van te voren te horen wat voor kleding je moet meenemen. Je gaat in ieder geval naar een stad die wij niet standaard aanbieden. Heb je al een keer een surprise-reis bij ons gedaan? Je kunt gerust nog een keer boeken!

€ 329,00
Opgave Fly & Run
 Gedeelde kamer (geen extra kosten)
 Eenpersoonskamer (€50,- per nacht extra)

 Athene
 Boedapest
 Edinburgh
 Ibiza
 Lissabon
 Praag
 Surprise 2018
 Surprise 2019
 Valencia


 Ja

Terug naar de inhoud