Evenemententriathlon - Sport-Active Nederland

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Triathlon
 
 
 
Evenementen
Dwars door Salland
Peloton & individuele rit
8 april 2018
Salland: Een omgeving met drie pukkels. Als echte fietsfanaat wil je niets liever dan hoogtemeters maken. Dat kan tijdens Dwars door Salland. Tijdens deze rit beklim je de Sallandse Heuvelrug, de Holterberg en de Lemerlerberg. Deze rit is zowel individueel, in een eigen groep of met een Sport-Active Peloton te rijden.
Dwars door het Groene Hart
Peloton & individuele rit
15 april 2018
Het Groene Hart is een binnen de Nederlandse Randstad gebied relatief dunbevolkt veenweidegebied. Tijdens deze toertocht fiets je tussen de verschillende wielanden en plassen door en fiets je door de dorpen nabij de grote steden. Deze toertocht is zowel individueel, in een eigen groep als met het Sport-Active Peloton te rijden.
3 Heuvelentocht 2018
Pelotonrit
10 mei 2018
Na het succes van de 1e editie in het najaar van 2017 komt deze pelotonrit terug in het voorjaar. Tijdens deze tocht fiets je in een peloton over de Holterberg, Sallandse Heuvelrug, Lemelerberg, Hellendoornse Berg en de Luttelerberg. Als je kiest voor de 100km rit finish je na deze heuvels in Deventer. Voor de echte diehard-wielrenners is er ook een 180km tocht, waarbij je via de Veluwe ook nog over de Posbank rijdt om daarna pas in Deventer te finishen.
Dwars door NL Weekend 
Pelotonrit
31 maart t/m 2 april 2018
Oke, Nederland heeft geen bergen. Hooguit een paar pukkels en heuvels, maar wat kun je heerlijk fietsen in ons land! Daarom organiseert Sport-Active Nederland het Dwars door Nederland Weekend. Je fiets langs bijzondere plekken zoals de Utrechte Heuvelrug, de Posbank, de Sallandse Heuvelrug, de Holterberg en vergeet de Nationale Parken De Weerribben, De veluwe en het IJsselgebied niet. Na de rit kom je bij in een goed hotel waar een diner voor je klaarstaat.
Dwars door België
Pelotonrit
18 t/m 21 mei 2018
We gaan de grens over! België staat bekend om zijn heuvels en passie voor wielrennen. Daarom organiseert Sport-Active Nederland het Dwars door België-Weekend. Je fiets langs bijzondere plekken om zo dwars door België te rijden. Na de rit kom je bij in een goed hotel waar een diner voor je klaarstaat.
De Weerribben Zwemtocht 
30 juni 2018
In 2018 organiseren wij de 2e editie van de Weerribben Zwemtocht. Waar we vorig jaar de 1 & 5km op het programma hadden staan, vullen we het programma dit jaar aan met een 2km. Ook dit jaar maken we weer gebruik van wavestarts. De tocht gaat dwars door Natuurpark De Weerribben. Schrijf je snel in, want ook dit jaar kunnen we maar maximaal 100 deelnemers kwijt. 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu