Evenementen - Sport-Active Nederland

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Evenementen
Falke Rothaarsteig Marathon
20 tot 22 oktober
vanaf € 209,00 

Op zaterdag 21 oktober 2017 staat een van de mooiste marathons van Europa weer op het programma. Deze unieke marathon brengt je niet door een stad, maar dwars door de ongerepte natuur van Sauerland. Sport-Active Nederland biedt deze (halve) marathon aan in een compleet verzorgd arrangement.
Marathon Lanzarote
9 december 
vanaf € 350,00 

Hoe gaaf is dat! Op Lanzarote een marathon lopen! Dat gaan we op 9 december 2017 doen! Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een halve marathon of een 10km te lopen. Bij Sport-Active Nederland kun je een compleet verzorgde reis inclusief retourvlucht vanaf Eindhoven, 3 of 7 overnachtingen en een startbewijs voor de Marathon (of andere afstand) van Lanzarote. Sport-Active Nederland heeft een privé-villa op Lanzarote ter beschikking waar je je optimaal kan voorbereiden voor jouw wedstrijd. De villa staat op slechts enkele kilometers van de start van de Marathon.
3 Heuvelentocht
Pelotonrit 100 & 180km
1 oktober 2017
Vanaf € 6,00 

Bedwing jij met het Sport-Active Peloton de drie grote heuvels? We doen de Posbank, Sallandse Heuvelrug, Holterberg en Lemelerberg aan! 
Dwars door Nederland Weekend
31 maart t/m 2 april
Voor € 289,00

Oke, Nederland heeft geen bergen. Hooguit een paar goede pukkels en heuvels, maar wat kun je geweldig fietsen in ons land! Daarom organiseert Sport-Active Nederland van 31 maart tot 2 april 2018 een Dwars door Nederland Weekend deel I met 3 etappes.
In dit weekend fiets je over de Utrechtse Heuvelrug, de Veluwe en de Posbank. Ook neem je een stukje van het rivierengebied mee! 
Dwars door het Groene Hart
Wielrentocht
15 april 2018
Vanaf € 7,00 

Tussen de grote steden in de randstad ligt het Groene Hart. Een geweldig mooi gebied om te fietsen! Deze toertocht kun je individueel of in een groep fietsen.
Dwars door Salland
Wielrentocht 60, 90 & 130km
8 april 2018
Vanaf € 7,00 

Zin in een Sallands Triootje? Beklim de Holterberg, Sallandse Heuvelrug en de Lemelerberg! Deze rit kun je zowel individueel als in groep fietsen! 
De Weerribben Zwemtocht
30 juni 2017

Ontdek Nationaal Park Weerribben-Wieden niet vanuit een kano of bootje! Nee! Op zaterdag 30 juni 2018 zwem je tussen muren van riet naar ongerepte natuur. Terwijl je zwemt vliegen er Knobbelzwanen en purperreigers door de lucht. Het gespletsj naast je in het water kán een medezwemmer zijn maar ook een otter. Ondanks dat het één groot, groen doolhof lijk, lukt het je niet om te verdwalen.
IJsselmeer Challenge
vanaf juni t/m september
€ 375,00 per oversteek

Dé zwemoversteek van Nederland. Vanaf de haven van Stavoren zwem je ruim 22 kilometer over het IJsselmeer richting de haven van Medemblik. In onze challenge wordt jouw geslaagde oversteek erkend. Deze oversteek is zowel individueel als in estafettevorm bij ons te doen.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu