Eatsleeprunrepeat - Sport-Active Nederland

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Eat, Sleep, Run & Repeat
 
Ook zo'n zin om even een weekendje ergens anders te lopen dan het gebruikelijke rondje in je eigen stad? Geen zin om zelf te koken en wil je niet te ver van huis? Dan moet je eens mee met Eat, Sleap, Run & Repeat. Samen met je partner, met vrienden of vriendinnen of gewoon alleen! Dat kan allemaal. Tijdens deze trip verblijf je 2 dagen in een mooie Nederlandse stad (behalve de surprise-editie). Je leert de stad kennen zoals je hem nog niet kende en eet in de lekkerste lunch- en dinergelegenheden!

We beginnen op zaterdagmorgen met een heerlijke hardlooptraining door de stad. Hierbij kom je langs alle bijzondere plekken van de stad. Na deze training staat er een heerlijke lunch voor je klaar. In de middag kun je zelf de stad verder ontdekken, maar je kunt ook gebruik maken van een stadsgids óf een stylist die samen met jou een nieuwe leuke outfit gaat scoren! Meestal nog met fikse korting! In de namiddag staat er een leuke parktraining op het programma om vervolgens na een verfrissende douche aan te schuiven bij een
 heerlijk driegangendiner. 
De volgende morgen starten we met een luxe ontbijtbuffet, nadat je heerlijk hebt geslapen in een luxe 3 of 4 sterren-hotel. Voor de middag werk je nog met jouw personal hardlooptrainer een goede duurtraining af om het weekend af te sluiten met een gezonde lunch!
Inclusief:

Verblijf in luxe 3 of 4 sterren hotel

Rennen op unieke en beroemde plekken

Professionele begeleiding van trainers

Shoppen met stylist of rondleiding met stadgids

Ontbijt, 2x lunch & diner

VANAF €149,00
assd
Onze weekenden 2018
 
Amsterdam
6 & 7 januari 2018

Er gaat niets boven Groningen, zegt men. En dat klopt! Voor de meeste mensen ver rijden, dus waarom blijf je niet gelijk een nachtje slapen in combinatie met lekker hardlopen, eten en slapen. 
De hardlooptrainingen vinden plaats op diverse plekken van de stad. Tijdens de trainingen door kun je shoppen met onze stylist, de stad verkennen met een stadsgids of zelf op ontdekking gaan. Op zaterdagavond staat er een verbluffend driegangendiner voor je klaar op een unieke locatie. Slapen doe je in een luxe 3 of 4 sterren hotel waar de volgende ochtend ook een heerlijk ontbijtje voor je klaar staat. Lunchen doen we op beide dagen in de stad.

1 overnachtingen, ontbijt, luch en diner 
Voor slechts € 149,00Ontdek onze hoofdstad al hardlopend! Niet zoals je de stad kent van de marathon en andere hardloopevenementen die de stad rijk is, nee! Nu leer je de stad van een hele andere kant kennen. 
In deze week begint ook de uitverkoop, dus dit weekend leent zich er ideaal voor om een leuke nieuwe outfit te scoren.
Natuurlijk kent Amsterdam een groot scala aan goede restaurant en jij mag er een heerlijk driegangendiner nuttigen. Om vervolgens te overnachten in een luxe 3 of 4 sterren hotel. 

1 overnachting, ontbijt, lunch & diner
Voor slechts € 149,00


Groningen
3 & 4 februari 2018


Programma 
Eat, Sleep, Run & Repeat

Zaterdag
10.00u Hardloop Sight Seeing (10km)
We lopen dwars door de stad hard

12.30u Lunch with view
Een geweldige gezonde lunch op een mooie locatie

13.30u Vrije tijd keuze:
- Shoppen met stylist
- Stadsrondleiding met gids
- Vrije tijd

17.00u Stadsparktraining
Intervaltraining in een park

18.30u Driegangendiner naar keuze
We dineren in een goed restaurant met daarbij
een ruime keus uit diverse wereldkeukens.

Zondag
09.00u Ontbijt

10.30u Duurtraining op unieke locatie van de stad

12.00u Afsluitende gezonde lunch/picknick

* Trainingen zijn zo ingericht dat iedereen op zijn eigen snelheid & niveau kan trainen.
Het is mogelijk om een training over te slaan.

Opgeven Eat Sleep Run Repeat Trop Amsterdam
 Deventer
 Groningen
 Maastricht
 Surprise

6 - 8km/u
9 - 12km/u
13+ km/u

Aleen
Samen met iemand


een 1 persoonskamer (40 euro toeslag)
een kamer delen met iemand


Ik accepteer de algemene voorwaarden
 
Deventer
3 & 4 maart 2018

Historische panden en hippe designwinkels. Statige kerken en avontuurlijke grotten. Menukaarten vol smaaksensaties en terrassen vol gezelligheid. Weidse pleinen en uitgestrekte wijngaarden. Dat alles én meer is Maastricht: de ster onder de steden! En jij kan samen met ons daar twee dagen jouw hardlooptrainingen afwerken en daarna genieten van bovenstaande leuke dingen die deze Limburgse stad te bieden heeft.

1 overnachtingen, ontbijt, luch en diner 
Voor slechts € 149,00

 
Surprise
5 & 6 mei 2018


Dwars door Deventer loopt de IJssel. Dit Overijsselse Hanze-stadje is een van de 5 oudste steden van Nederland. Jaarlijks trekt de stad meer dan 100.000 mensen naar het Dickens Festival. Jij kan al hardlopend door deze oudste straatjes van de stad lopen. Op de Brink heb je talloze restaurantjes en lunchrooms waar je heerlijk kan eten. Dat gaan we in de avond ook zeker doen. Deventer heeft een groot stadspark waar je een goede hardloop-workout zult afwerken. Je slaapt midden in het centrum met uitzicht over de IJssel. 

1 overnachting, ontbijt, lunch & diner
Voor slechts € 149,00


Maastricht
2 & 3 juni 2018We willen natuurlijk niet teveel verklappen, maar je gaat met deze surprisetrip over de grens! Dus neem je paspoort of id-kaart mee! We gaan een mooie stad hardlopend verkennen, alle lekkernijen van deze stad proberen en je slaapt in een luxe 3 of 4 sterren hotel midden in het centrum. Kortom, deze Eat, Sleep, Run & Repeattrip moet je gewoon meemaken! 

1 overnachting, ontbijt, lunch & diner
Voor slechts € 199,00

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu