Dwars door Nederland - Sport-Active Nederland

Title
Ga naar de inhoud
Fietsen
Dwars door Nederland 2019

Ook dit jaar organiseert Sport-Active Nederland weer een Dwars door Nederland etappekoers. Van vrijdag 27 september t/m zondag 29 september 2019 kun jij bijna 500km door een fantastisch deel van Nederland fietsen. Dit jaar hebben we gekozen voor de omgeving van de Veluwe. Elke etappe begint bij het Fletcher Hotel Victoria/Hoenderloo, waar je ook twee nachten zult verblijven.
We brengen je over de mooiste wegen rondom en door de Veluwe. We komen tevens langs de Sallandse Heuvelrug, Nationaal Park de Hoge Veluwe, de IJsselstreek en zoals een echte etappekoers betaamd maken we een uitstapje naar het buitenland; Duitsland.

Deze etappekoers wordt verreden in 3 verschillende pelotons met een eigen snelheid. Je kunt zelf (eventueel per dag) kiezen in welk peloton je wilt starten:
Peloton A: gemiddelde snelheid tussen de 31 tot 35km/u
Peloton B: gemiddelde snelheid tussen de 28 tot 30km/u
Peloton C: gemiddelde snelheid tussen de 25 tot 27km/u

Elke dag wordt het peloton begeleid door ervaren wegkapiteins die zorgen dat iedereen een fantastische etappe rijdt. Zij zorgen dat de groep bij elkaar blijft en wijzen de weg. Uiteraard krijg jij ook alle etappes in een GPX-bestand toegestuurd. Wij rijden hoofdzakelijk over verkeersluwe wegen, zodat we veilig kunnen rijden.

Na de etappe wordt je ontvangen in het Fletcher hotel Victoria/Hoenderloo en kun je bijgekomen in de bar onder het genot van een biertje of kun je gebruik maken van de wellnessfaciliteiten van het hotel. Wij zorgen voor een masseur die jouw benen kan los masseren. Elke morgen staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar, zodat je optimaal bent voorbereid op de nieuwe etappe. In de avond kun je op eigen kosten eten in het restaurant.

Volgauto/Bezemwagen/Bevoorrading
Mocht je tijdens de etappe pech krijgen met de fiets, proberen wij dat ter plekke op te lossen. (Je dient zelf voor reservemateriaal zoals binnenbandje enz) te zorgen. Mocht het niet mogelijk zijn om verder te fietsen, dan zorgen wij dat je terugkomt bij het hotel.
De volgauto zorgt voor bevoorrading tijdens de route. Elke etappe heeft 1 bevoorradingspost waar je water kan bijvullen en een mueslireep of een banaan kunt nuttigen. Per peloton wordt er gekeken of er onderweg nog wordt gestopt voor een kop koffie met appelgebak.

Etappe overzicht:

Vrijdag 27 september 2019
Hoenderloo - Posbank - Holterberg - Sallandse Heuvelrug - Deventer - Hoenderloo
144km - 851 hm

Zaterdag 28 september 2019
Hoenderloo - Nationaal Park de Hoge Veluwe - Veluwe - IJsselstreek - Hoenderloo
152km - 632 hm

Zondag 29 september 2019
Hoenderloo - Achterhoek - Duitsland - Nijmegen - Natioaal Park de Hoge Veluwe - Hoenderloo
142km - 570 hm

Start Vrijdag: 10.00u bij Fletcher Hotel Victoria/Hoenderloo
Einde Zondag: 17.00u bij Fletcher Hotel Victoria/Hoenderloo

Inschrijving Dwars door NederlandA
B
C

 2 persoonskamer met andere deelnemer
 Eigen kamer (€ 50,00 per nacht extra)
 Ik slaap niet in het hotel

 Alle etappes
 Vrijdag
 Zaterdag
 Zondag

Kosten:
heel weekend
€ 229,00
Inclusief:
2 Overnachtingen in hotel
2x Ontbijtbuffet
3 Pelotonritten Dwars door Nederland
Herinneringsmedaille

Per dag:
€ 25,00 per etapperit

1 overnachting:
€ 129,00 inclusief 1x ontbijt

Prijzen zijn op basis van 2 personen op één kamer. Mocht je een privékamer willen boeken, is dit geen enkel probleem. Wij vragen hiervoor een meerprijs van € 50,00 per dag.

Terug naar de inhoud