Dwars door de Kop - Sport-Active Nederland

Title
Ga naar de inhoud
Zwemmen > Zwemtochten
Kosten:
€ 199,00 inclusief:

Zwemtochten:
  • 5 zwemtochten
door de kop van Overijssel

Verblijf:
  • Groepsaccommodatie Toscaanse Villa
  • Ontbijt, lunch & diner
  • 2 persoons slaapkamer

Programma

Vrijdag:
16.00u Ontvangst met koffie of thee
16.30u Zwemtocht richting de Weerribben (3km)
19.00u Pasta party
20.00u Vrije tijd

Zaterdag:
08.00u Ontbijt
10.00u Crossover Blauwe Meer (2,5km)
12.30u Lunch
14.30u Vrije tijd
18.00u Exclusieve Zwemtocht door de Weerribben (2,5 of 5km)
20.30u Barbecue

Zondag:
08.00u Zwemtocht door Hartje Giethoorn (2km)
10.00u Brunch Giethoorn
11.00u Rondje Bovenwijde eiland (3km)


Zwemtochten door de Kop van Overijssel
23 t/m 25 augustus 2019

Drie dagen zwemmen door de mooiste natuurgebieden van Nederland. Dat kun je doen met de Dwars door de Kop-zwemtocht! Op vrijdagmiddag word je ontvangen aan het Steenwijkerdiep nabij Scheerwolde en zwem je in een tocht van 3km richting Nationaal Park de Weerribben. Na de tocht rijden we naar onze groepsaccommodatie waar een heerlijke pasta maaltijd met veel gezonde groenten, salades en fruit voor je klaarstaat.

De volgende morgen zwemmen we in het Blauwe Meer in de buurt van Dwingeloo. Deze oude zandafgraving is een wonderschoon meer in een bosrijk gebied. Het Blauwe Meer zwemmen we dwars over (ongeveer 3km), wat betekent dat je je navigatie skills goed kunt testen! In de middag kun je heerlijk uitrusten, want in de avond staat de beroemde Weerribben Zwemtocht op het programma. Tijdens deze tocht kun je kiezen uit de 2,5km of de 5km. Deze zwemtocht vergeet je nooit meer! Na de tocht staat er een uitgebreide gezonde barbecue voor je klaar.

Zondagmorgen gaan we al vroeg richting Giethoorn, ‘Het Venetië van Nederland’, en zullen we dwars door het centrum met alle karakteristieke bruggetjes zwemmen (2km). Na deze tocht gaan we brunchen in Giethoorn, waarna we het weekend afsluiten met een zwemrondje (3km) door de Bovenwijde.

Deze unieke zwemdriedaagse brengt je in Nationaal Park de Weerribben, Nationaal Park de Wieden, Nationaal Park Dwingelerveld en de Achterste Zandduinen. Je zwemt in totaal maximaal 16km. Natuurlijk mag je altijd een tocht overslaan.

Zwemmen op je eigen niveau

Doordat wij deze zwemtochten met meerdere begeleiders aanbieden, kun je de tochten op eigen tempo zwemmen. Hierdoor zul je nooit alleen zwemmen. Daarnaast krijg je tijdens het zwemmen een buddy toegewezen.

Liever eenpersoonskamer

Je schrijft je in op basis van het delen van een slaapkamer met een andere deelnemer. Deelnemers die elkaar kennen kunnen aangeven dat ze bij elkaar op een kamer willen. Mocht je liever een  eenpersoonskamer willen boeken? Geen enkel probleem. Hiervoor rekenen wij wel € 50,00 extra per nacht.

Vrije tijd tussendoor

Tussen de zwemtochten door heb je voldoende vrije tijd om er op uit te gaan of lekker te relaxen in of rondom de villa. Er is de mogelijkheid om in het naastgelegen bos te gaan wandelen of hard te lopen. Wellicht vind je het wel leuk om een tochtje met de mountainbike of racefiets te maken.

Inschrijven Zwemtochten Dwars door de Kop24 t/m 26 augustus 2019

 1 persoonskamer € 50,00 per nacht
 Zwemboei huren € 15,00
 Zwemboei kopen € 29,95
 Boek Hoe pak je water € 14,95
 Sport-Active badmuts € 6,00

Terug naar de inhoud