Dwars door België - Sport-Active Nederland

Title
Ga naar de inhoud
Wielrennen
3 daagse Etappe toertocht
Dwars door België

Na het succes van Dwars door Nederland gaat Sport-Active Nederland nu de grens over! Fiets in het weekend van 18 t/m 20 mei met onze pelotons mee door het Belgische landschap!

Vanuit Luik maken we drie mooie pelotonritten, waarbij we de bekende plekken als Spa, Verviers, Rahier en natuurlijk Theux aan doen. We overnachten in een goed hotel nabij Luik. Vanuit daar vertrekken we elke dag en maken een mooie ronde. Elke ochtend staat er een goed ontbijt voor je klaar. In de avond heb je zelf de keus wat je wilt gaan eten!
De etappes worden in Sport-Active Pelotons verreden. Dit betekent dat je kunt aansluiten in het peloton op jouw eigen niveau! Kortom! Zowel de ervaren klimmer als de beginnende klimmer kan aan dit weekend meedoen!

In totaal rijden we ruim 330 kilometers en maken rond de 4500 hoogtemeters. Kortom, een weekend vol grenzen verleggen. Dit weekend voel jij je een echte wielrenner: Goed eten, lekker slapen en mooie ritten op de fiets.
Programma
Vrijdag 18 mei 2018
Etappe 1: 55km
Sint Nicolas, Neuville-en-Condroz, Engis

Zaterdag 19 mei 2018
Etappe 2: 141km
Verviers, Spa, Theux

Zondag 20 mei 2018
Etappe 3: 134km
St Nicolas, Esneux, Chevron, Rahier

Totaal aantal kilometers
330 km
Totaal aantal hoogtemeters
4500m

Fietsen in Peloton, eigen groepen of individueel

Sport-Active zorgt voor 3 verschillende pelotons. Deze pelotons fietsen gezamelijk de route per dag. Er kan tijdens de route gewisseld worden van peloton bij de bevoorrading.
Peloton C: rijdt een gemiddelde tussen de 25 tot 28km/u
Peloton B: rijdt een gemiddelde tussen de 29 tot 32km/u
Peloton A: rijdt een gemiddelde tussen de 33 tot 36km/u
Ook is het mogelijk om de ritten in eigen groepen of individueel af te leggen.

Kosten
€ 219,00
inclusief:
3 ritten in een peloton
2 overnachtingen in luxe hotel
2 ontbijtbuffetten
gebruik materiaalwagen

Bevoorrading

Je kunt voor je eigen bevoorrading tijdens de rit zorgen, maar Sport-Active Nederland biedt een All-Inclusive Energie-pakket aan met sportdranken, energierepen, bananen enz. Dit pakket kost € 19,95 voor de gehele weekend.

Materiaalwagen

De gehele week is er een materiaalwagen aanwezig met allerlei materialen voor pechgevallen. Deze materialen zijn tegen een voordelig tarief te koop wanneer dit nodig is. De materiaalman zorgt dat jouw fiets in topconditie blijft.
Overnachtingen

Na een rit kom je terug in het Sport-Active hotel. Hier kun je je fiets schoonmaken, jezelf opfrissen om daarna heerlijk te gaan dineren. Je overnacht in het hotel, waarbij je met een andere deelnemer een kamer deelt. Elke morgen staat er een ruim assortiment van een ontbijtbuffet voor je klaar.

Eenpersoonskamer

Het is mogelijk om een éénpersoonskamer te boeken. Hiervoor moeten wij wel een meerprijs rekenen van € 50,00 per nacht.
Opgave Dwars door België Gedeelde kamer (geen extra kosten)
 Eenpersoonskamer (€50,- per nacht extra)

 Peloton A
 Peloton B
 Peloton C
 Eigen Peloton

 Ja
Terug naar de inhoud