Du Verdon - Sport-Active Nederland

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Trainingskampen > Laag 5
Categorie: 
Hardlopen, Wielrennen, Zwemmen & Triathlon

Du Verdon - Frankrijk
27 apr t/m 4 mei 2018

Trainen langs 
het blauwe meer

Trainen en genieten op één van de mooiste plekken in Europa! Dat kan met Sport-Active Nederland rondom Lac de Croix, aan de voet van de Verdon.

Van vrijdag 27 april tot donderdag 4 mei 2018 kun je een week lang trainen in de perfecte omgeving. We verblijven nabij Gorges Du Verdon. De een na diepste kloof van Europa. Vanuit daar gaan we elke dag trainen. Dit trainingskamp bieden we aan voor zwemmers, hardlopers en wielrenners. Uiteraard ook voor triatleten.
Elke dag is er een programma voor elke sport. Na aanmelding krijg je een overzicht van de trainingen en kun je je inschrijven per training. Uiteraard kun je ook je eigen schema volgen.

De zwemtrainingen vinden plaats in het helderblauwe water van Lac de Croix. De hardlooptrainingen doen we langs het meer en de fietstrainingen brengen je door de complete omgeving van Regionaal Park Du Verdon. Voor elke tak van sport hebben wij een zeer ervaren trainer mee. Deze begeleiden je tijdens de trainingen en geven je tips.

Trainen op eigen niveau
Op onze trainingsweken kun je op je eigen niveau trainen. De trainingen zijn zo ingericht dat iedereen aan zijn eigen niveau kan werken.

Fietsen op de Mont Ventoux
Op ruim 120km afstand van ons verblijf ligt de Mont Ventoux. Op de donderdag gaan we daar naar toe! Je rijdt vanaf Sault naar de Mont Ventoux. Op de berg genieten we even van het uitzicht, drinken snel wat en dalen dan weer af naar Sault.

Zwemtocht dwars door de kloof
Op de zaterdag organiseren wij een zwemtocht van 8km dwars door de kloof. Deze unieke zwemtocht brengt je vanaf de voet van de rivier terug naar het meer en zwem je door ademend natuurschoon. Je wordt tijdens deze tocht begeleidt door een kano, die ervoor zorgt dat je veilig bij de finish op het strand nabij Aiguines aankomt.

Verblijf
Tijdens dit trainingskamp verblijf je in een luxe villa. Elke ochtend staat er een ontbijt voor je klaar en in de avond serveren wij een heerlijk diner voor je. De villa ligt op 500m hoogte en geeft je een weergaloos uitzicht over het blauwe meer.

Vervoer
Je kunt op eigen vervoer naar onze trainingsweek komen, maar het is ook mogelijk om een plekje te reserveren in onze Sport-Active Bus. We reizen dan gezamenlijk vanaf vd Valk in Houten naar Zuid-Frankrijk. Voor wielrenners is het mogelijk om je fiets in onze bus mee te nemen. Echter ben je dan wel verplicht een fietskoffer te gebruiken.

Prijs:
€ 425,00 
inclusief:
6 overnachtingen in luxe villa
verblijf op basis van half pension
onbeperkte deelname aan trainingen

Optioneel:
Eigen vervoer: € 0,00
Reis Sport-Active Bus: € 79,95
Fiets mee in Bus: € 29,95

Mont ventoux beklimmen: € 14,95
Zwemtocht door de kloof: € 9,95

d

Algemene Voorwaarden Aanmelding Trainingskamp

1. Als u zich wilt aanmelden voor een trainingskamp van Sport-Active Nederland, vult u het formulier op deze pagina in.
2. U krijgt nadat u het formulier heeft ingevuld en verstuurd een e-mail met daarin de bevestiging dat u zich heeft aangemeld.
3. Sport-Active Nederland stuurt binnen 1 werkdag een factuur voor het trainingskamp. Eventuele extra's staat op deze factuur vermeld.
4. U heeft 5 werkdagen om deze factuur te voldoen. Wanneer u deze factuur niet op tijd betaald vervalt u inschrijving. Wij hanteren deze korte betalingstermijn zodat we gegarandeerd uw resevering definitief kunnen maken. Dit is belangrijk ivm eventuele vliegtickets en te reserveren verblijfsaccommodaties.
5. Nadat uw betaling op onze rekening staat, ontvang u hiervan een bevestiging in uw e-mail. Tevens ontvangt u daarna alle informatie over dit trainingskamp in een uitgebreide brochure. 


Opgeven Trainingskamp Du Verdon Hardlopen
 Wielrennen
 Zwemmen
 Mix


 Mont Ventoux rit
 Zwemtocht door kloof
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu