Detoscaansedroom - Sport-Active Nederland

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wielrennen
 
Buti - Italië
De Toscaanse Wielerdroom
10 t/m 15 april 2018
Inclusief ontbijt & diner

Laat jou droom werkelijkheid worden. Zes dagen fietsen in Italië! Wat is er mooier dan dat? Italië ademt wielrennen, zeker in Toscane. De ontelbare prachtige weggetjes die zich slingerend een weg weten te banen door de olijfgaarden en wijnranken. In deze reis wordt goed trainen en lekker eten & drinken met elkaar gecombineerd. En dat op een prachtige locatie met uitzicht over het Toscaanse landschap.

Je verblijft in een typisch Italiaans accomomodatie; een Agriturismo. De Agriturismo bevindt zich tussen Montecatini Terme & Lucca, te midden van kleine Italiaanse dorpjes verscholen achter de wijnranken en olijfgaarden, onderaan de berg Monte Cascetto.

We gaan tochten maken over heuvels, bergen, verhard en onverhard. Als hoogtepunt rijden we op de laatste dag een tocht over 180 km die over wonderschone wegen gaat. 
Opgeven Trainingskamp De Toscaanse droom
10 tot 15 april 2018

ja

Dag 1
Dinsdag 10 april
Vertrek naar Italië. We vliegen vanaf Eindhoven naar Pisa. Vanuit daar gaan we naar Buti. Bij aankomst staat er in ons Agriturismo een heerlijk diner op ons te wachten.

Dag 2
Woensdag 11 april
Vandaag gaan we los! We starten dit trainingskamp met een tocht van vier uur, grotendeels slingerend over de kleinere, de zo bekende weggetjes van Toscane. Geen echte bergen, wel flinke heuveltjes!

Dag 3
Donderdag 12 april
Ja, ja. Een tocht van een kleine zes uur.  We gaan vandaag de Appenijen op, de bergketen die midden over Italië loopt. Onderweg stoppen we natuurlijk bij een van de karakteristieke Italiaanse cafeetjes om nieuwe energie op te doen! 

Dag 4
Vrijdag 13 april
We beginnen de dag met een tocht van 2,5 uur. Eén beklimming staat op deze dag centraal, de testberg van de bekende Italiaanse arts Checcini. Dit is ook trainingsberg geweest van onder meer Thomas Dekker. Ook gaan wij hier vandaag een tijdrit op houden om te kijken hoe het met de vorm staat. Na deze tocht gaan we in de middag naar Lucca. Even niet fietsen maar wel genieten van deze oude vestigingstad met een rijke historie, prachtige gebouwen. 's Avonds gaan we hier heerlijk met elkaar eten!

Dag 5
Zaterdag 14 april
De langste dag op de fiets! Een tocht van 180 km. Schrik niet want er is een mogelijkheid om na 100km terug te komen bij het Argiturismo. De 180km is een gevarieerde route met enkele stukken Strade Bianchi, een hoop heuvels en een lunch halverwege. 

Dag 6
Zondag 15 april
Je hebt het gewoon gedaan. Deze uitdagingen allemaal overwonnen. Het is tijd om naar huis te gaan! Met trots kun je zeggen dat je de Toscaanse wielrendroom hebt volbracht!
Kosten 6 dagen

€ 699,00

Inclusief:
* De retourvlucht Eindhoven - Pisa
* Transfer van en naar de Agriturismo in Buti
* Uitgebreid ontbijt en goed avondeten
* Trainingsbegeleiding tijdens de trainingen
* Vervoer van je fiets
* De mooiste routes
* 5 overnachtingen in een luxe Agriturismo 


Klik hier voor de Algemene Voorwaarden
De trainer, Peter Schulting

Bijna alles in het leven van Peter staat in het teken van wielrennen. Al ruim 10 jaar rijdt hij op continental niveau. Zeven jaar voor Piels, vier jaar voor Parkhotel Valkenburg. En dat doe hij nog steeds met heel veel passie en plezier. Hij heeft veel ervaringen met het begeleiden van (jonge) wielrenners tijdens trainingskampen. Natuurlijk wordt er goed getraind, maar het is ook belangrijk dat er met veel plezier op de fiets gezeten wordt. Daarom vindt Peter de 4 P's altijd erg belangrijk. Deze draagt hij tijdens deze trainingskampen dan ook uit: Passie, Plezier, Professioneel & Persoonlijk. Naast Peter als begeleider, gaan er nog enkele andere begeleiders mee. Zo wordt iedereen op het juiste niveau tijdens deze trainingskampen ondersteund.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij.
Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen via 06-38752824 of info@sport-active.nl 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu