Clinics - Sport-Active Nederland

Title
Ga naar de inhoud
Zwemmen
Zwemclinics & Trainingen

Kosten
Privetraining Individueel
€ 30,00 per 45 minuten
Exclusief eventuele reiskosten + entree zwembad

Small group Training (2 tot 6 personen)
vanaf € 7,50 per persoon per 45 minuten
Exclusief eventuele reiskosten + entree zwembad

Zwemclinic ( zwembad of open water)
€ 30,00 per clinic tot maximaal 15 personen per 45minuten
€ 5,00 per extra persoon
Exclusief eventuele reiskosten + entree zwembad

Aanmelden zwemtraining/clinic

 Individuele training
 Small Group training
 Zwemclinic in een zwembad
 Zwemclinic in open water


Training & Clinics
Verbeter jouw zwemskills

Wil jij sneller zwemmen of jouw open water zwemskills verbeteren? Dan kun je bij Sport-Active Nederland trainingen en clinics volgen. Je kunt zowel in jouw eigen trainingslocatie of in het Sport-Active zwembad in Steenwijk, Deventer of Zwolle deze training of clinic volgen.

Trainingen
Je kunt zowel individueel als in een kleine groep training volgen bij Alexander Hulleman of Emily Brekelmans. Zij zullen in overleg met jou kijken naar welke behoefte jij hebt en zullen daar de trainingen op aansluiten. Je krijgt persoonlijke aanwijzingen over je techniek, geven je tips hoe je makkelijker én sneller kunt zwemmen en kunnen een zwemanalyse bij jou houden. De trainingen kunnen eenmaal of als een terugkerende training worden geboekt. Mail ons voor de mogelijkheden.

Clinics
Wil jij met jouw triathlon-/zwemvereniging eens een clinic volgen bij oud-Europees kampioen Alexander Hulleman volgen? Dat is geen enkel probleem. Zowel in het zwembad waarbij de clinic vooral op de zwemtechniek wordt gericht, als in open water waar alle facetten van deze sport aan bod komen, krijg je een professionele clinic aangeboden. Het is mogelijk om de clinic op eigen trainingsuren te houden, maar ook kan dit in afspraak op een tijdstip en locatie wat jullie het beste uitkomt. Mail ons voor de mogelijkheden.

Terug naar de inhoud