Canarische Eilanden - Sport-Active Nederland

Title
Ga naar de inhoud
Fietsen > Toertochten
Kosten:
€ 999,00

Inclusief:
Vlucht Nederland - Lanzarote
Vlucht Tenerife - Nederland
3x Bootovertocht naar andere eiland
4x Overnachting in hotel
4x ontbijt
Handbagage
Begeleiding tijdens ritten
Volgauto voor koffers
GPX-routes

Inschrijven Tour de Canarische EilandenBeginnend
Gemiddeld
Gevorderd
Topsport

 1 persoonskamer € 50,00 per nacht
 Huurfiets 105 afgemonteerd
 Huurfiets Ultegra afgemonteerd

Ja
Nee, maar ik word fietsmember voor € 15,00
Nee, maar ik word all in member voor € 25,00
MEMBERSPECIAL 2020
Tour de Canarische Eilanden
14 t/m 18 januari 2020

Wow! Deze unieke ervaring wil je absoluut ervaren! In 5 dagen tijd rijd je over 4 Canarische eilanden! Je rijdt in totaal ruim 450km over ongerepte ruwe natuur, maar ook over de bekende bergen en heuvels van al deze eilanden. Je start op dinsdag 14 januari op Lanzarote en eindigt zaterdag 18 januari op Tenerife waar we weer in het vliegtuig stappen.
Tijdens deze 5 dagen verblijf je in diverse hotels waar elke morgen een goed ontbijt voor je klaar staat! De routes variëren tussen de 90 en 130km en hebben allen minimaal 1000 hoogtemeters per rit.
In de avond eet je op eigen kosten in het hotel of als je nog genoeg energie hebt, ontdek je de stad waar je die avond verblijft.

Programma:
14 januari 2020 LANZAROTE
Etappe 1: 120,5km; 1805 hoogtemeters
Na aankomst staat de transfer voor je klaar en deze brengt je naar Costa Tequise. Daar springen we op de fiets en gaan vervolgens via het Noorden van het eiland richting het zuiden. Je fietst deze dag 120 km. Nadat we in Playa Blanca zijn aangekomen, stappen we op de boot en varen naar Fuerteventura. Daar zullen we de eerste nacht verblijven in een hotel in Corralejo.

15 januari 2020 FUERTEVENTURA
Etappe 2: 125,3km; 1932 hoogtemeters
Om 09.00u vertrekken we voor de 2e etappe. Deze rit van 125km brengt je over Fuerteventura. We komen door National park de Corralejo en Park Rural de Betancurcia. De finish ligt in Puerto del Rosario. Vanuit daar gaan we met de boot richting Gran Canaria.

16 januari 2020 GRAN CANARIA
Etappe 3: 85km, 2500 hoogtemeters.
Vandaag beklimmen we Pico de Las Nieves. Dé berg die je moet hebben gefietst op dit eiland! Je hebt een weergaloos uitzicht over het mooie eiland op de top van deze berg. Daarna geniet van je van een mooie lange afdaling waarna je via de kust terug gaat naar Las Palmas. Al daar stap je op de boot richting Tenerife.

17 januari 2020 TENERIFE
Etappe 4: 156km, 4536 hoogtemeters of 105km, 3069 hoogtemeters
Vandaag is de koninginnerit! Je kunt zelf kiezen of je de lange of de kortere route neemt. De lange route brengt je naar drie toffe beklimmingen op Tenerife. Je komt langs Roque de los Pasos, de natuurparken in het midden van het eiland en natuurlijk Montana Chica. Na deze rit kun je heerlijk bijkomen van de afgelopen dagen en organiseren wij 's avonds een leuk feestje om dit te vieren!

18 januari 2020 TENERIFE
Deze ochtend kun je zelf bepalen hoelaat je bij het ontbijt aanschuift. De rest van de dag kun je immers zelf invullen! Wil je zelf nog een ritje maken of ga je lekker aan het strand liggen?
Om 16.40u vliegen we vanaf Tenerife weer terug naar Nederland. Daar land je om 22.30u.


Volgauto & Bagage
Doordat er een volgauto meegaat kun je al je bagage onbezorgd daar achter laten en hoef je niets mee te sjouwen. Alleen bij de oversteek met de boot dien je je eigen bagage bij je te houden. Ons verzoek is dus om een rolkoffer mee te nemen, welke makkelijk mee te nemen op reis.
In de volgauto kun je tevens een tasje achter laten voor wat eten en drinken tijdens de ritten. Op de bevoorradingsposten kun je dan je eigen (sport)drank en voedsel nuttigen.


Peloton op eigen niveau
Doordat wij met diverse wegkapiteins een aantal pelotons vormen kun je fietsen op je eigen niveau. Dit betekent dat je niet alleen hoeft te rijden. Geef je de voorkeur om de etappes zelfstandig af te leggen, dan kan dat natuurlijk ook! Per dag kun je zelf bepalen in welk peloton je wilt rijden. Uiteraard krijgt iedereen de routes voor de reis in GPX-bestanden via de e-mail toegezonden, zodat je de ritten kunt voorbereiden en op je navigatiesysteem kan zetten.
Liever 1 persoonskamer

Je schrijft je in op basis van het delen van een slaapkamer met een andere deelnemer. Deelnemers die elkaar kennen kunnen aangeven dat ze bij elkaar slapen. Mocht je liever een 1 persoonskamer willen boeken? Geen enkel probleem. Hiervoor rekenen wij wel € 50,00 extra per nacht.
Eigen fiets of huur een fiets

Tijdens dit weekend kun je er voor kiezen om een fiets te huren of je eigen fiets mee te nemen.
Huren: 105 afgemonteerd € 22,00 per dag, Ultegra afgemonteerd € 32,00 per dag.
Een eigen fiets meenemen is ook mogelijk. Hiervoor dien je zelf voor een fietstas of -koffer te zorgen. De vliegtuigmaatschappijen rekenen extra kosten voor het vervoeren van deze koffer.
Fietsen op je eigen niveau

Doordat wij deze unieke toer met meerdere begeleiders aanbieden, kun je wielrennen op je eigen niveau. Je kunt jezelf bij de inschrijving indelen in het niveau waar jij je thuis voelt. Natuurlijk is het mogelijk om elke dag te wisselen van groep.
Terug naar de inhoud