Boekwave - Sport-Active Nederland

Title
Ga naar de inhoud
Extra
Wave- Hulleman, Brekelmans & Stam
€ 14,95 per boek
Vanaf 1 juni ligt hij bij jou op de deurmat!

In het laatste deel van deze zwemtrilogie gaan Alexander Hulleman en Emily Brekelmans samen met Martine Stam in op het verschil tussen zwemmen in het zwembad en het zwemmen in open water. Hierbij geven ze de verschillende technieken weer, vertellen ze hoe je het slimste en beste in een groep te zwemmen én geven ze je allerlei tips en trucs om beter te navigeren in open water.
 
 
Met dit boek word je een completere open water zwemmer! Ze geven aan waar je aan moet denken als je een wetsuit gaat kopen, geven handige tips om goed zicht te houden zonder dat je zwembril gaat beslaan of dat je verblind wordt door de zon. Daarnaast staan er speciale en vooral uitdagende trainingen voor in het open water.
 
 
Uiteraard nemen ze je ook weer mee in mooie, ontroerende en grappige verhalen die zij in hun carrière als zwemmer en trainer in het open water zwemmen hebben meegemaakt!

Heb jij 'Hoe pak je water' en Steigerung' nog niet? Bestel dan nu de gehele triologie in 1x en betaal slechts € 39,95 ipv € 44,85 en slechts 1x verzendkosten!

Bestel Wave1
2
3
4
5

 Nee
 Ja, Steigerung
 Ja, Hoe pak je water
 Ja, Steigerung en Hoe pak je water

Terug naar de inhoud