Berlijn in 1 dag - Sport-Active Nederland

Title
Ga naar de inhoud
Hardlopen
Berlijn in 1 dag
Hardlopen - SightSeeing - Fun - Good Food & Drinks

Hoe tof is dat! Berlijn in 1 dag helemaal rondlopen! En hoe! Je blijft zelfs nog een nachtje slapen in Berlijn!

Op zaterdag 12 oktober 2018 vertrekken we om 7.00u met de internationale trein vanuit Amsterdam. Dan komen we om 13.39u aan op Berlijn BHF.
Vanuit daar pakken we de metro naar ons hotel. Daar kun je heerlijk bijkomen van de reis en kun je Berlijn verkennen! In de avond dineren we met zijn alleen in een typisch Berlijns Restaurant in het oude Oost Berlijn. De volgende ochtend gaan we om 10.00u starten om onze tour door Berlijn. Via de overblijfselen van de Berlijnse muur gaan we richting het centrum van de stad. Daar lopen we langs Checkpoint Charlie en het gedenkteken voor de Joden die zijn overleden in de 2e wereldoorlog. Gelijk komen we dan via de Brandenburger Toren en het Rijksdaggebouw. Via het staatspark rennen we naar het Reuterplein om vervolgens de metro in te duiken! Even uitrusten en verplaatsen naar een ander gedeelte van de stad. Bij het Alexanderplein komen we weer boven de grond en vervolgens onze hardlooptour via het Volkspark naar het volgende metrostation. Bij rivier de Spree komen we weer boven de grond en via de oevers van deze rivier rennen we naar het Treptowerpark. Hier staan we stil bij het oude Sovjetherdenkingsplek en rennen vervolgens weer terug richting het hotel. Voor de East Side Gallery-muur ontvang je van ons een toffe medaille als herinnering aan deze fantastische hardlooptocht.
Loopafstand: +/- 15km

Op zondag 13 oktober 2018 vertrekken we met de Internationale trein weer naar Amsterdam. We komen rond 23.00u weer aan op het Centraal station.


Dit arrangement is inclusief:
Treinreis Amsterdam - Berlijn
1 overnachting in Berlijn in 2 pers.kamer
Herinnering Medaille
Begeleiding Sport-Active
Metrokaartje voor 2 dagen


Kosten:
€ 195,00
Een eigen Berlijn in 1 dag

Wil jij met jouw hardloopgroepje, bedrijf of familie een exclusieve Berlijn in 1 dag door ons laten organiseren? Geen enkel probleem! Je krijgt hetzelfde pakket én meestal tegen hetzelfde tarief.
Natuurlijk kun dit naar eigen behoefte aanpassen. Wil je bijvoorbeeld iets speciaals zoals een boottocht of een attractie bezoeken? Dat kan!
Je kunt er ook voor kiezen om dit arrangement voor meerdere dagen te boeken. Wij zorgen dan ook voor overnachtingsmogelijkheden in een hotel of leuk appartement.

Mogelijke steden waar dit kan worden gehouden:
Parijs, Brussel, Antwerpen, London, Keulen, Brugge, Dusseldorf of Nederlandse stad.

Minimale deelnemers: 8 personen
Opgave Berlijn in 1 dag Internationale trein vanaf Amsterdam
Terug naar de inhoud