Bedrijfsclinic - Sport-Active Nederland

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Trainingen
 
WielrenClinic
Bedrijven


Wielrennen is een prachtige sport. Om naar te kijken, maar vooral om zelf te doen. Maar wielrennen is meer dan alleen een sport. Wielrennen verbroederd, het is sociaal, maar bovenal goed voor je lichaam en geest. 

Waarom een clinic?
Door samen de fiets op te stappen komen er andere gesprekken ter sprake, leer je medewerkers en/of klantenrelaties op een andere manier kennen. Op de fiets krijgen de deelnemers onder andere een aantal leuke opdrachten mee (kan gericht zijn op het eigen bedrijf uiteraard) om over te praten met diegene die op dat moment naast je fietst. Tijdens de fietsrit zal er naast het praten en 'ouwerhoeren' met elkaar, ook een prestatiegerichte groepsopdracht zijn verwerkt om elkaar op een leuke manier uit te dagen.

De clinic bestaat uit
* Unieke rondleiding in de fabriek van Fast Forward Wheels B.V. te Zwolle
* Verzorgde lunch in de fabriek van Fast Forward Wheels B.V.
* Een presentatie + annekdotes van semi-professional Peter Schulting uit meer dan 15 jaar
   wedstrijdwielrenner (Evenutele presentatie van een (oud)profwielrenner ook mogelijk)
* Geheel verzorgde fietsrit

In een persoonlijk gesprek lichten we graag toe hoe we te werk gaan, wat de mogelijkheden zijn en wat de voordelen zijn voor uw bedrijf en relaties. 

Laat u verrassen en inspireren!  

Kosten
Prijs op aanvraag

Peter Schulting

Peter Schulting is meer dan 10 jaar continentalrenner en is nog steeds actief wielrenner over de hele wereld. Met 8 overwinningen in 2017 mag hij terugkijken op een uiterst succesvol jaar. Na 6 jaar gereden te hebben voor Jo-Piels continentalteam, 4 jaar voor Parkhotel Valkenburg continentalteam, 1 jaar voor Destil Jo-Piels continentalteam, rijdt hij vanaf 2018 voor Monkeytown Continentalteam. In zijn loopbaan als wielrenner heeft hij vele dingen meegemaakt, mooie ervaringen, maar ook minder mooie. Dat, in combinatie met dat hij nog steeds koerst, weet hij wat er speelt in het wielerwereldje wat uiterst interessante verhalen en anekdotes oplevert. 
Aanvraag Wielrenclinic Bedrijven

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu